© 1998 - 2021 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Uusimpia Heep-julkaisuja


Takaisin pääsivulle

Maaliskuu 2021

KEN HENSLEY: MY BOOK OF ANSWERS

Ken Hensleyn ensimmäinen postyymi julkaisu on albumi nimeltään My Book Of Answers ja se ilmestyi 5. maaliskuuta 2021. Kaikki kappaleet ovat Hensleyn sävellyksiä ja ne perustuvat venäläisen runoilijan Vladimir Emelinin alunperin venäjänkielisiin runoihin. Albumi on tilattavissa Levy-yhtiön nettisivuilta ja kaikista tärkeimmistä nettikaupoista.


Saatavilla sekä CD:nä että vinyylinä. CD:llä on yksi bonuskappale
Kappalelista: LOST (My Guardian) - RIGHT HERE, RIGHT NOW * - THE COLD SACRIFICE - THE SILENT SCREAM - COVER GIRL - LIGHT THE FIRE (In My Heart) - STAND (Chase The Beast Away) - THE DARKEST HOUR - SUDDENLY - Bonus Track on CD: THE DARKEST HOUR (Alternate version)
* uusi versio alunperin Uriah Heepin "Firefly"-albumilla v. 1977 julkaistusta kappaleesta "The Hanging Tree"

Kolme singleä julkaistiin digitaalisesti ennen albumin julkaisua ja kaikkiin on tehty myös promovideot:

"Lost (My Guardian)"

"Stand (Chase The Beast Away)"

"The Cold Sacrifice"

Video kappaleesta "Suddenly" julkaistiin 23.3.


Helmikuu 2021

LEE KERSLAKE: ELEVENTEEN

Lee Kerslaken ensimmäinen sooloalbumi nimeltään Eleventeen on ollut tekeillä jo pitkään. Se julkaistaan lopultakin 26. helmikuuta 2021 Cherry Red Recordsin kautta. Levy on nyt tilattavissa ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta. Saatavilla sekä CD:nä että vinyylinä.

Kappalelista: CELIA SIENNA - TAKE NOTHING FOR GRANTED - WHERE DO WE GO FROM HERElone) - PORT AND A BRANDY - YOU’VE GOT A FRIEND - HOME IS WHERE THE HEART IS - MOM (Instrumental)

Promo video "Celia Sienna"

Myös dokumentti hänen urastaan nimeltään Not On The Heep on tekeillä mutta tarkempia tietoja julkaisusta ei vielä ole.


TOE FAT: BAD SIDE OF THE MOON 2-CD

Toe Fat: BAD SIDE OF THE MOON - AN ANTHOLOGY 1970 - 1972 on tupla-CD joka ilmestyy 26. helmikuuta 2021. Tässä bändissä soittivat sekä Ken Hensley että Lee Kerslake ennen liittymistään Uriah Heepiin. Kokoelmalla on kaikki yhtyeen levytykset 1970 - 1972 (kaksi albumia ja yksi single). Hensley ja Kerslake ovat molemmat mukana vain ensimmäisellä albumilla. Levyä voi tilata ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta.


Tammikuu 2021

DAVID BYRON: TAKE NO PRISONERS VINYYLI

David Byronin ensimmäinen sooloalbumi Take No Prisoners v. 1975 julkaistu Music On Vinylin toimesta 25. tammikuuta 180 gramman vinyylinä, painos on rajoitettu numeroitu 1.000 kappaletta purppuranvärisellä vinyylinä. Lisätiedot levy-yhtiön nettisivulla.


Joulukuu 2020

TREVOR BOLDER: SAIL THE RIVERS SOOLOALBUMI

Entisen v. 2013 syöpään kuolleen Uriah Heepin basistin Trevor Bolderin sooloalbumi on ollut tekeillä jo pitkään. Ensimmäinen single "Which Way Will The Wind Blow" (alunperin Uriah Heepin albumilla Different World v. 1991) julkaistiin jo maaliskuussa 2017 digitaalisessa muodossa. Albumi nimeltään Sail The Rivers on lopultakin julkaistu Bolder Recordsin kautta 4. joulukuuta 2020. Albumilla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista) ja sillä on uusia versioita Bolderin Heepille tekemistä kappaleista ja soolomateriaalia. Albumi on tilattavissa Cherry Red Recordsin nettisivuilta. Saatavilla vain CD:nä.

Kappalelista: WHICH WAY WILL THE WIND BLOW - RICH KID - WASTING MY TIME (uusi kappale) - I HAD A DREAM (uusi kappale) - FEAR OF FALLING - SAIL THE RIVERS - SHELTER FROM THE RAIN - THE PARIS SONG (uusi kappale) - WAR CHILD - DREAM ON


Lokakuu 2020

URIAH HEEP 50 YEARS IN ROCK BOXI

BMG on julkaissut Uriah Heepin 50-vuotisjuhlakokoelman 30. lokakuuta. Tässä mittavassa boxissa on 24 levyä (23 CD:tä ja 1 LP). Mukana on kaikki alkuperäiset 24 studioalbumia ja Uriah Heep Live v. 1973 koottuina 19:lle CD:lle - mikä tarkoittaa että joillakin CD:eillä on kaksi albumia

Sisältö:
19 CD:tä sisältäen KAIKKI studioalbumit + Live 1973
(Jotkut albumit on yhdistetty yhdelle cd:lle joten tällaisissa levyissä molempien levyjen kansitaiteet on yhdistetty kanteen)

4 CD:tä perustaja- ja alkuperäisjäsenten valitsemana omia suosikkejaan
1 LP The Magician’s Birthday Roger Deanin "uudelleenkuvitellulla kansitaiteella"
Kirja sisältäen kiertueohjelmia ja muuta keräilytavaraa
Perustaja- ja alkuperäisjäsenten kirjoittamat uudet kansitekstit
"Uudelleenkuvitellut kansitaiteet" joihinkin yhtyeen uran alkuvaiheen albumeihin
2 korttia joissa sekä Roger Deanin alkuperäiset että "uudelleenkuvitellut kansitaiteet" albumeihin Demons And Wizards ja The Magician’s Birthday

Lisätietoja ja kappalelistaukset tällä sivulla


HEAD MACHINE: ORGASM 50-VUOTIS RE-MASTEROINTI

Head Machinen albumilla Orgasm ovat mukana Ken Hensley & Lee Kerslake ennen heidän liittymistään Uriah Heepiin. Kaikki soittajat olivat olleet aiemminThe Gods -yhtyeen jäseninä ja tämä oli tuottaja David Paramorin projekti, hän tuotti myös The Gods -levyt. Nauhoitukset tehtiin muutamia viikkoja ennen Hensleyn liittymistä Heeppiin. Tämä on albumin ensimmäinen virallinen cd-julkaisu. Kaikki aiemmat cd:t on julkaistu luvattomasti ja niiden äänenlaatu on huonompi. Lehdistötiedote täällä.

Uuden remasteroidun painoksen voit hankkia näiden linkkien kautta:
CD / VINYYLI / iTunes / Spotify

Head Machine official merchandise: Red Bubble shop


KEN HENSLEY: PROUD WORDS ON A DUSTY SHELF LP

Music On Vinyl julkaisee 16. lokakuuta Ken Hensleyn ensimmäisen sooloalbumin Proud Words A Dusty Shelf v. 1973 vinyylinä. Tämä on numeroitu rajoitettu 1.000 kpl painos avattavilla kansilla ja kultaisella vinyylillä. Mukana kaksi singleversiota bonuskappaleina. (Tammikuussa 2021 tämä julkaistiin uudelleen mustalla vinyylillä.)

Lisätietoja Levy-yhtiön nettisivuilla.


Huhtikuu 2020

ACOUSTICALLY DRIVEN, THE MAGICIANS BIRTHDAY PARTY & MAGIC NIGHT TUPLAVINYYLIT

Back On Black on julkaissut uudestaan kolme Uriah Heepin konserttinauhoitusta ensimmäistä kertaa vinyylinä Rock Classics -sarjasssan huhtikuussa 2020. Nämä nauhoitettiin alunperin vuosina 2001 - 2003 ja ovat olleet aiemmin saatavilla vain CD:nä ja DVD:nä. Tuplavinyylejä voi tilata Plastic Headilta.

Näillä levyillä on useita vierailijoita: Acoustically Drivenillä Ian Anderson (Jethro Tull) & The Uriah Heep Classic Rock Music Ensemble, The Magician's Birthday Partylla Ken Hensley & John Lawton (ex-Uriah Heep) & Thijs van Leer (Focus), Magic Nightilla John Lawton & Heather Findlay (Mostly Autumn).

Acoustically Driven The Magician's Birthday Party Magic Night


Maaliskuu 2020

KEN HENSLEY: TALES OF LIVE FIRE & OTHER MYSTERIES 5-CD BOX

Cherry Red Records on julkaissut viiden levyn boksin Ken Hensleyltä 27. maaliskuuta. Se pitää sisällään kaikki yhtiön julkaisemat neljä albumia: Love & Other Mysteries, Live Tales, Live!!! & Trouble samoissa kansissa.

Boksi on tilattavissa Levy-yhtiön sivulta.


Marraskuu 2019

KEN HENSLEY: THE BRONZE YEARS 3-CD+DVD

Cherry Red Records julkaisi 22. marraskuuta Ken Hensleyltä boksin nimeltään The Bronze Years 1973 - 1971 Se kokoaa yhteen hänen varhaisimmat soololevynsä jotka alunperin julkaisi Bronze Records: Proud Words On A Dusty Shelf (1973), Eager To Please (1975) & Free Spirit (1981). Kaikilla albumeille on mukana bonusraitoina singlen b-puolia ja editoituja singleversiota joista osaa ei ole aiemmin julkaistu CD.llä. Mukana on myöd DVD jolla mukana Hensleyn haastattelu.

Boksia voi tilata Cherry Red Recordsin sivuilta.


Syyskuu 2019

BERNIE SHAW & DALE COLLINS UUSI ALBUMI

Bernie Shaw on nauhoittanut yhdessä Kanadalaisen kitaristin Dale Collinsin kanssa uuden album. Uusi Bernie Shaw & Dale Collins albumi nimeltään Too Much Information ilmestyi 13. syyskuuta 2019 Cherry Red Recordsin kautta. Duo julkaisi EP:n Picking Locks jo v. 1999 Collins-Shaw Projectin nimellä mutta tämä on ensimmäinen albumijulkaisu.
Kappalelista: 1. So Many Times 2. Alone 3. Here We Go 4. Too Much Information 5. Sad Song 6. Hey Jimi 7. Just A Little Bit 8. Rock On
Tilaa Too Much Information.

Voit kuunnella näytteitä kappaleista Youtubesta


KEN HENSLEY & LIVE FIRE: LIVE IN RUSSIA CD/DVD & 2-LP

Ken Hensley & Live Fire on julkaissut uuden live-levy nimeltään LIVE IN RUSSIA 19. heinäkuuta. Konsertti on nauhoitettu kesällä 2018 Novokuznetskissa Venäjällä. Secret Records on julkaissut levyn sekä CD/DVD-settinä että tuplavinyylinä.
Kappalelista: 1. The Curse 2. Look At Yourself 3. Circle Of Hands 4. Stealin' 5. Easy Living 6. Sunrise 7. July Morning 8. The Wizard 9. Lady In Black 10. Gypsy

Tilaa levy Secret Recordsin nettisivuilta


PHIL LANZON: 48 SECONDS CD/LP

Phil Lanzon on julkaissut toisen sooloalbuminsa 48 seconds 15. heinäkuuta. Levy ilmestyy sekä cd:nä että vinyylinä. Lisätietoja, ääninäytteitä ja levytilaukset jne. löydät Phil Lanzonin nettisivuilta.

Kappalelista: 1. Azura’s Theme (Instrumental) 2. In The Rain 3. Forty Line 4. Rock N Roll Children 5. Blue Mountain 6. Look At The Time 7. Road To London 8. You Can Make A Livin’ 9. Face To Face 10. 48 Seconds


Huhtikuu 2019

LUCIFER'S FRIEND UUSI STUDIOALBUMI "BLACK MOON"

Lucifer's Friend laulajanaan John Lawton on julkaissut 26. huhtikuuta uuden studioalbumin nimeltään Black Moon. Levy on tilattavissa täältä: Amazon CD / iTunes

Lisätiedot: kappalelistauksen jne. löydät albumisivulta John Lawton -diskografiasta


Tammikuu 2019

URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "KNOCKING AT YOUR DOOR"

Virallinen Youtube lyric video kappaleesta Knocking At Your Door uusimmalta albumilta Living The Dream on julkaistu.


Marraskuu 2018

URIAH HEEP: DEMONS AND WIZARDS "RE-IMAGINED ARTWORK"

Jostain syystä BMG on nähnty tarpeelliseksi alkaa pistämään ulos vanhoja klassikkoalbumeja uudistetulla kansitaiteella ("re-imagined artwork). Uudelleenmasterointi on sama joka on jo julkaistulla vinyylinä v. 2015 ja CD:nä v. 2017, vain kansitaide on erilainen. Siitä vastaa Roger Dean joka sunnnitteli jo alkuperäisen kansitaiteen. Levy tulee saataville sekä C:nä että vinyylinä. JOs jonkun mielestä tämä on pakko saada niin lisätietoja löytyy täältä: https://www.musicglue.com/uriahheep/


Syyskuu 2018

URIAH HEEP: UUSI ALBUMI "LIVING THE DREAM"

Uusi studioalbumi Living The Dream ilmestyi 14. syyskuuta. Kaiken infon uudesta albumista löydät LEHDISTÖTIEDOTTEESTA. Levyä on saatavilla useina eri versioina ja formaatteina. Standard CD, Deluxe Edition CD/DVD, Deluxe Collector's Edition CD/DVD/T-paita, Musta, kristalli & valkoinen vinyyli.

Katso TILAUS-SIVULTA tiedot mistä voit tilata fyysisiä levyjä, ladata digitaalisesti tai kuunnella suoratoistona.

CD Kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN - LIVING THE DREAM - TAKE AWAY MY SOUL - KNOCKING AT MY DOOR - ROCKS IN THE ROAD - WATER'S FLOWIN' - IT'S ALL BEEN SAID - GOODBYE TO INNOCENCE - FALLING UNDER YOUR SPELL - DREAMS OF YESTERYEAR - TAKE AWAY MY SOUL [alternate version] (bonus track on deluxe edition CD)
DVD Kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN Music Video - TAKE AWAY MY SOUL Music Video - MAKING THE DREAM Documentary

KATSO ALBUMISIVULTA LISÄTIETOJA


URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "TAKE AWAY MY SOUL"

Toinen single Living The Dream -albumilta julkaistiin 7. syyskuuta. Se on saatavilla digitaalisena latauksena ja suoratoistona (iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer jne.). Youtube-video on myös julkaistu.


Elokuu 2018

URIAH HEEP: YOUR TURN TO REMEMBER - THE DEFINITIVE ANTHOLOGY 1970-1990 2-LP

Kokoelma Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 joka julkaistiin alunperin BMG:n toimests v. 2016 tupla-CD:nä on julkaistu myös tupla-LP:nä 30. elokuuta. Alkuperäisessä julkaisussa oli 33 raitaa mutta vinyyliversiossa vain 25 raitaa - otettu yhtyeen kaikilta studioalbumeilta v. 1970 - 1989.

LP 1 Side A: 1. Gypsy 2. Bird of Prey 3. Lady In Black 4. Look at Yourself 5. July Morning
LP 1 Side B: 1. Easy Livin' 2. The Wizard 3. Sunrise 4. Sweet Lorraine 5. Stealin' 6. Sweet Freedom 7. Suicidal Man
LP 2 Side A: 1. Return to Fantasy 2. Devil's Daughter 3. Sympathy 4. Firefly 5. Free 'N' Easy 6. Free Me
LP 2 Side B: 1. Woman of the Night 2. Come Back to Me 3. It Ain't Easy 4. Too Scared to Run 5. The Other Side of Midnight 6. Rockarama 7. Voice On My TV


Heinäkuu 2018

URIAH HEEP: EASY LIVIN' - THE MASTERS COLLECTION


BMG on julkaissutt uuden tupla-CD-kokoelman nimeltä "Easy Livin'" heidän The Masters Collection -sarjassaan. Se on koottu enimmäkseen 1970-luvun alkupuolen levytyksistä ja muutama raita 1980-luvulta lisänä (yllättävästi) v. 1998 albumin "Wake The Sleeper" nimikappale.
CD 1 1. Easy Livin’ 2. Gypsy 3. Stealin’ 4. One Way or Another 5. Firefly 6. July Morning 7. Wonderworld 8. The Wizard 9. No Return 10. The Easy Road 11. The Magician’s Birthday 12. Different World / 13. Sweet Freedom / 14. Return to Fantasy (Single Edit)
CD2: 1. Free ‘n’ Easy 2. Look At Yourself (Single Edit) 3. Salisbury (Single Edit) 4. Misty Eyes 5. Come Away Melinda 6. On the Rebound 7. Love Machine 8. Bird of Prey 9. Why 10. The Park 11. The Hanging Tree 12. Wake the Sleeper 13. Suicidal Man 14. Sweet Lorraine


Kesäkuu 2018

URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "GRAZED BY HEAVEN" JULKAISTU

Ensimmäinen kappale tulevalta albumilta Living The Dream on julkaistu. Se on nimeltään Grazed By Heaven ja on saatavilla digitaalisena latauksena online kaupoista sekä kuunneltavissa suoratoistopalveluissa (iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer jne.). Youtube-video on myös julkaistu.


Huhtikuu 2018

URIAH HEEP: LOOK AT YOURSELF & SONIC ORIGAMI Record Store Day LP:t

Record Store Day erikoisjulkaisut:
Klassinen Look At Yourself -albumi v. 1971 uudelleenmasteroituna vinyylinä peilikannella, julkaisija BMG/Sanctuary. Rajoitettu painos 1.000 kpl. Saatavilla levykaupoissa 21.4. Lisätiedot Record Store Day nettisivuilla.
Sonic Origami -albumi v. 1998 uudelleenmasteroituna tuplavinyylinä, julkaisija Cast In Stone Entertainment. Saatavilla levykaupoissa 21.4. Lisätiedot Record Store Day nettisivuilla.

Suomen levykaupat löydät tältä sivulta.


Maaliskuu 2018

KEN HENSLEY: RARE & TIMELESS CD

BMG on julkaissut Ken Hensley -kokoelman nimeltä Rare & Timeless joka on koostettu hänen soolouraltaan, mukana myös ennenjulkaisematonta materiaalia ja yksi uusi kappale.

Free Me - Send Me An Angel * - If I Had The Time - Guilty - The Last Dance * - Mine * - I Did It All - I Close My Eyes - Take & Take - The Return - Beyond The Starz - Fortune - Lady In Black (Tommy Lopez remix) - The Longest Night * - Epilogue *
* = ennenjulkaisematon


Helmikuu 2018

JOHN LAWTON LAULAA JON ENGLISH -TRIBUUTTILEVYLLÄ

Ruotsalainen yhtye Spearfish on julkaissut albumin nimeltä The English Project. Se on tribuuttilevy v. 2016 kuolleelle Jon Englishille. John Lawtonin laulua kuullaan kappaleella Crossing Lines. Albumi on rajoitettu painos ja on julkaistu vain vinyylinä.


Syyskuu 2017

URIAH HEEP RECORDS JULKAISUJA: RAGING THROUGH THE SILENCE 2-CD/DVD

Uusin julkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records -merkillä ilmestyi 8. syyskuuta, se on uusintajulkaisu Raging Through The Silence videosta. Aluperin julkaistu v. 1989 ainoastaan VHS-videona nyt ensimmäistä kertaa saatavilla CD- ja DVD-muodossa. Lisäksi bonuksena CD:llä mukana Chris Tetley Presents: The Uriah Heep Story alunperin julkaistu v. 1990 12" vinyylinä ja CD:nä. Levyllä esiintyy yhtyeen pitkäaikaisin kokoonpano MICK BOX, LEE KERSLAKE, PHIL LANZON, BERNIE SHAW and the late TREVOR BOLDER. Tilattavissa mm. täältä.PHIL LANZON SOOLOALBUMI

Kosketinsoittaja Phil Lanzon on julkaissut ensimmäisen sooloalbuminsa nimeltään If You Think I'm Crazy Se on saatavilla digitaalisessa muodossa CDBABYLTA ja AMAZONILTA ja CD:nä hänen omien nettisivujensa PHILLANZON.COM kautta.

1. Mind Over Matter 2. Kelly Gang 3. I Knew I Was Dreaming 4. I Saw Two Englands 5. Step Overture (instrumental) 6. Lover’s Highway 7. Donna & Joe 8. Carolin 9. The Bells 10. Forest


Heinäkuu 2017

URIAH HEEP RECORDS -JULKAISUJA: SELECTIONS FROM TOTALLY DRIEVEN Pic Disc LP

Ensimmäinen vinyylilevy yhtyeen omalta Uriah Heep Records-yhtiöltä on julkaistu. Se on kuvalevy sisältäen kahdeksan kappaletta valikoituna v. 2015 Totally Driven -julkaisulta. Alunperin julk. 2001 sisältäen yhtyeen pitkäaikaisimman kokoonpanon (1987-2007) tekemiä uudelleennauhoituksia vanhoista Heep-kappaleista.


Toukokuu 2017

URIAH HEEP RECORDS -JULKAISUJA: FUTURE ECHOES OF THE PAST / THE LEGEND CONTINUES 2-CD/DVD

5. toukokuuta ilmestyi järjestyksessä toinen julkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records -merkillä, tämä on uudelleenjulkaisu alunperin v. 2000 ilmestyneistä Future Echoes Of The Past -livealbumista ja The Legend Continues -livevideosta. Aikoinaan erillisinä julkaisuina ilmestyneet levyt nyt yhdessä tupla-CD/DVD-settinä. Levyllä esiintyy yhtyeen pitkäaikaisin kokoonpano MICK BOX, LEE KERSLAKE, PHIL LANZON, BERNIE SHAW ja edesmennyt TREVOR BOLDER. Tilattavissa mm. täältä.


Huhtikuu 2017

RECORD STORE DAY SPECIAL: URIAH HEEP LIVE 2-lp SPLATTER VINYL

Klassinen Uriah Heep Live -levy julkaistiin uudestaan 22.4. Record Store Day -julkaisuna spesiaalina splatter-vinyylinä. Tuplalevy 180g heavyweight vinyylit - avattavat kannet - alkuperäiset sisäpussit - kansitekstit jokaiselta bändin jäseneltä - lehtileikkeitä - valokuvia - mukana myös 1973 Englannin kiertueen ohjelmalehtinen. Katso lisätiedot Record Store Day -sivulta.


Maaliskuu 2017

LOOK AT YOURSELF, DEMONS AND WIZARDS & THE MAGICIAN'S BIRTHDAY 2-CD:T

31. maaliskuuta ilmestyivät uusimmat tupla-CD-julkaisut BMG/Sanctuaryn uudelleenjulkaisukampanjassa: Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972). Nämä on kaikki uudelleenmasteroituja, CD 1 sisältää alkuperäisen albumin ja CD 2 vaihtoehtoiset versiot kaikista albumiraidoista plus singlen b-puolia, aikoinaan julkaisematta jääneitä kappaleita levyjen sessioista jne. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.


TREVOR BOLDER: WHICH WAY WILL THE WIND BLOW single

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta on julkaistu gigitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm. Nettisivut avattiin osoitteessa trevorboldersoloalbum.wordpress.com mutta siellä ei ole pahemmin infoa eikä julkaisupäivää levylle ole vielä tiedossa.


Tammikuu 2017

DAVID BYRON: EARLY SESSIONS VOL. 5 CD

Artistry Records on julkaissut viidennen ja viimeisen osan sarjassaan David Byronin 1960-1970-lukujen vaihteessa tehtyjä sessionauhoituksia. Early Sessions Vol. 5 on viimeinen julkaisu tässä sarjassa mutta joitain Byronin laulamia kappaleita ehkä tullaan julkaisemaan jatkossa yhtiön kokoelma-albumeilla. Katso lisätiedot tästä sarjasta David Byron Diskografia osiossa.


Marraskuu 2016

URIAH HEEP: WORDS IN THE DISTANCE 1994-1998 3-CD

Hear No Evil Recordings julkaisi tämän 3-CD-setin. Kuten otsikko kertoo se sisältää yhtyeen julkaisut v. 1994 - 1998: Sea Of Light (julk. 1995) & Sonic Origami (julk. 1998) studioalbumit sekä Spellbinder Live albumin (nauh. 1994/julk. 1996). Levyt on uudelleenmasteroitu ja mukana on bonuskappaleita. Nämä ovat samat kuin yksittäiset CD-t jotka tämä yhtiö julkaisi v. 2013. Tämä setti on tilattavissa Cherry Red Recordsilta.


URIAH HEEP: LIVE FROM LONDON

Store For Music on julkaissut ainoastaan digitaalisena versiona live-levyn nimeltä Live From London. Tässä ei ole mitään ennenjulkaisematonta vaan kyseessä on ainoastaan uudelleenjulkaisu audiomuodossa konserista Camden Palacesta Lontoosta toukokuulta 1985 joka alunperin julkaistiin VHS-videona nimellä Gypsy v. 1990 ja uudelleen DVD:nä v. 2002.


Lokakuu 2016

SALISBURY 2-CD

BMG:n uudelleenjulkaisukampanjassa vuorossa Salisbury albumi v. 1971, julkaistiin 28. lokakuuta. Nämä on kaikki uudelleenmasteroituja, CD 1 sisältää alkuperäisen albumin ja CD 2 vaihtoehtoiset versiot kaikista albumiraidoista plus singlen b-puolia, aikoinaan julkaisematta jääneitä kappaleita levyjen sessioista jne. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.


LUCIFER'S FRIEND: TOO LATE TO HATE CD

Uudelleenkoottu Lucifer's Friend laulajanaan John Lawton on julkaissut uuden studioalbumin Too Late To Hate 28. lokakuuta. CD on tilattavissa mm. Amazonilta. Lehdistötiedotteen löydät täältä. Lisätiedot löydät viralliselta nettisivulta.


Syyskuu 2016

VERY 'EAVY VERY UMBLE & YOUR TURN TO REMEMBER ANTHOLOGY 2-CD:T

Kaksi ensimmäistä BMG:n uudelleenjulkaisukampanjassa on julkaistu 16. syyskuuta. Uusi tupla-cd kokoelma Your Turn To Remember - The Definitive Anthology 1970-1990 ja klassinen debyyttialbumi Very 'Eavy Very 'Umble vuodelta 1970. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.


HEINÄKUU 2016

GUNHILL: NIGHT HEAT / ONE OVER THE EIGHT 2-CD

Gunhill oli John Lawtonin johtama yhtye joka oli aktiivisena 1990-luvulla. Ryhmä julkaisi kaksi studioalbumia ja yhden livealbumin jotka nykyään ovat erittäin harvinaisia ja vaikeita löytää. Nyt studionauhoitukset on julkaistu kokonaisuudessaan tupla-CD:nä. Tilaa 2-CD Amazonilta / Katso lehdistötiedote

Gunhill


KESÄKUU 2016

URIAH HEEP: CLASSIC ROCK YEARS BOX SET 3-CD+3-DVD

Store For Music on julkaissut a 3-CD/3-DVD setin otsikolla Classic Rock Years. Tämä - kuten nimikin vihjaa - on koostettu Classic Rock Legendsin v. 2001 - 2005 aiemmin julkaisemista nauhoituksista. Mukana ovat seuraavat levyt: Acoustically Driven CD (julkaistu aiemmin v. 2001), Sailing The Sea Of Light DVD (2001), The Magician's Birthday Party CD & DVD (2002), Live In The USA DVD (2003) & Between Two Worlds CD & DVD (2005).

Classic Rock Years


TAMMIKUU 2016

LUCIFER'S FRIEND: LIVE AT SWEDEN ROCK CD

Vuoden 2016 ensimmäinen Uriah Heep yhteyksiä omaava levy on jo ulkona. Lucifer's Friendin konserttinauhoitus Sweden Rock Festivaalilta 5. kesäkuuta 2015 mukanaan entinen Heep-laulaja John Lawton julkaistin CD:nä 5. tammikuuta.

Lucifer's Friend Live At Sweden Rock

CLASSIC ROCK LEGENDS UUSINTAJULKAISUT

Konserttinauhoitukset jotka alunperin julkaisi Classic Rock Legends v. 2002 - 2005 on jälleen kerran julkaistu uudestaan - tällä kertaa Japanissa Vivid Soundin kautta rajoitettuina CD-painoksina pahvikotelossa. Julkaisut ovat: The Magician's Birthday Party, Acoustically Driven, Live In The USA, Magic Night & Between Two Worlds.


JOULUKUU 2015

URIAH HEEP: TOTALLY DRIVEN 2-CD

4. joulukuuta ilmestyi ensimmäinen julkaisu yhtyeen omalta Uriah Heep Records -yhtiöltä: tupla-CD nimeltä Totally Driven. Kyseessä on uusi versio täysin uudella kansitaiteella alunperin v. 2001 ilmestyneestä Remasters - The Official Anthology setistä (joka julkaistiin uudelleen v. 2004 nimellä Uriah Heep's Gold - Looking Back 1970-2001). Se koostuu vanhojen Heep-kappaleiden uusioversioista yhtyeen pitkäaikaisimman (1987-2007) kokoonpanon nauhoittamana.

Virallinen lehdistötiedote täältä / Levy on tilattavissa mm. Amazonilta ja Cherry Red Recordsilta.

Totally Driven


URIAH HEEP VINYYLI UUDELLEENJULKAISUT

BMG/Sanctuary on äskettäin julkaissut uudestaan vinyylinä kaikki 16 alunperin Bronze Recordsin julkaisemaa Uriah Heep -albumia - Very 'Eavy Very 'Umblesta (1970) Head Firstiin (1983). Nämä ovat yhden levyn julkaisuja (lukuunottamatta Uriah Heep Live- levyä joka oli tuplavinyyli alunperinkin) alkuperäisillä kappalelistoilla ja prässättynä 180 gramman mustalle vinyylille. Kansitaiteet ovat muuten alkuperäisiä vinyylijulkaisuja jäljitteleviä paitsi että sisäpusseissa ei ole kappaleiden sanoituksia. Kaikki ovat tilattavissa mm. Amazonin kautta sekä monista muista nettilevykaupoista, Suomessa ainakin Levykauppa Äx:stä.

Tämä on ensimmäinen kerta yli kahteenkymmeneen vuoteen kun Uriah Heepin back-kataloogia julkaistaan vinyylinä tässä mittakaavassa. Sitten 1980- ja 1990-lukujen vaihteen Sanctuary Recordsin alamerkin Castle Musicin julkaisujen on vinyylinä tullut enimmäkseen vain yksittäisten levyjen uudelleenjulkaisuja. Nämä ovat myös ensimmäiset uudet levyjulkaisut BMG:n kautta sen jälkeen kun yhtiö osti koko Sanctuary-yhtiön Universal Musicilta joka oli omistanut oikeudet vuodesta 2007 lähtien.


Back To Top