© 1998 - 2018 Tapio Minkkinen

H E E P F I L E S . N E T Uusimpia Heep-julkaisuja


Takaisin pääsivulle

Marraskuu 2018

URIAH HEEP: DEMONS AND WIZARDS "RE-IMAGINED ARTWORK"

Jostain syystä BMG on nähnty tarpeelliseksi alkaa pistämään ulos vanhoja klassikkoalbumeja uudistetulla kansitaiteella ("re-imagined artwork). Uudelleenmasterointi on sama joka on jo julkaistulla vinyylinä v. 2015 ja CD:nä v. 2017, vain kansitaide on erilainen. Siitä vastaa Roger Dean joka sunnnitteli jo alkuperäisen kansitaiteen. Levy tulee saataville sekä C:nä että vinyylinä. JOs jonkun mielestä tämä on pakko saada niin lisätietoja löytyy täältä: https://www.musicglue.com/uriahheep/


Syyskuu 2018

URIAH HEEP: UUSI ALBUMI "LIVING THE DREAM"

Uusi studioalbumi Living The Dream ilmestyi 14. syyskuuta. Kaiken infon uudesta albumista löydät LEHDISTÖTIEDOTTEESTA. Levyä on saatavilla useina eri versioina ja formaatteina. Standard CD, Deluxe Edition CD/DVD, Deluxe Collector's Edition CD/DVD/T-paita, Musta, kristalli & valkoinen vinyyli.

Katso TILAUS-SIVULTA tiedot mistä voit tilata fyysisiä levyjä, ladata digitaalisesti tai kuunnella suoratoistona.

CD Kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN - LIVING THE DREAM - TAKE AWAY MY SOUL - KNOCKING AT MY DOOR - ROCKS IN THE ROAD - WATER'S FLOWIN' - IT'S ALL BEEN SAID - GOODBYE TO INNOCENCE - FALLING UNDER YOUR SPELL - DREAMS OF YESTERYEAR - TAKE AWAY MY SOUL [alternate version] (bonus track on deluxe edition CD)
DVD Kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN Music Video - TAKE AWAY MY SOUL Music Video - MAKING THE DREAM Documentary

KATSO ALBUMISIVULTA LISÄTIETOJA


URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "TAKE AWAY MY SOUL"

Toinen single Living The Dream -albumilta julkaistiin 7. syyskuuta. Se on saatavilla digitaalisena latauksena ja suoratoistona (iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer jne.). Youtube-video on myös julkaistu.


Elokuu 2018

URIAH HEEP: YOUR TURN TO REMEMBER - THE DEFINITIVE ANTHOLOGY 1970-1990 2-LP

Kokoelma Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 joka julkaistiin alunperin BMG:n toimests v. 2016 tupla-CD:nä on julkaistu myös tupla-LP:nä 30. elokuuta. Alkuperäisessä julkaisussa oli 33 raitaa mutta vinyyliversiossa vain 25 raitaa - otettu yhtyeen kaikilta studioalbumeilta v. 1970 - 1989.

LP 1 Side A: 1. Gypsy 2. Bird of Prey 3. Lady In Black 4. Look at Yourself 5. July Morning
LP 1 Side B: 1. Easy Livin' 2. The Wizard 3. Sunrise 4. Sweet Lorraine 5. Stealin' 6. Sweet Freedom 7. Suicidal Man
LP 2 Side A: 1. Return to Fantasy 2. Devil's Daughter 3. Sympathy 4. Firefly 5. Free 'N' Easy 6. Free Me
LP 2 Side B: 1. Woman of the Night 2. Come Back to Me 3. It Ain't Easy 4. Too Scared to Run 5. The Other Side of Midnight 6. Rockarama 7. Voice On My TV


Heinäkuu 2018

URIAH HEEP: EASY LIVIN' - THE MASTERS COLLECTION


BMG on julkaissutt uuden tupla-CD-kokoelman nimeltä "Easy Livin'" heidän The Masters Collection -sarjassaan. Se on koottu enimmäkseen 1970-luvun alkupuolen levytyksistä ja muutama raita 1980-luvulta lisänä (yllättävästi) v. 1998 albumin "Wake The Sleeper" nimikappale.
CD 1 1. Easy Livin’ 2. Gypsy 3. Stealin’ 4. One Way or Another 5. Firefly 6. July Morning 7. Wonderworld 8. The Wizard 9. No Return 10. The Easy Road 11. The Magician’s Birthday 12. Different World / 13. Sweet Freedom / 14. Return to Fantasy (Single Edit)
CD2: 1. Free ‘n’ Easy 2. Look At Yourself (Single Edit) 3. Salisbury (Single Edit) 4. Misty Eyes 5. Come Away Melinda 6. On the Rebound 7. Love Machine 8. Bird of Prey 9. Why 10. The Park 11. The Hanging Tree 12. Wake the Sleeper 13. Suicidal Man 14. Sweet Lorraine


Kesäkuu 2018

URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "GRAZED BY HEAVEN" JULKAISTU

Ensimmäinen kappale tulevalta albumilta Living The Dream on julkaistu. Se on nimeltään Grazed By Heaven ja on saatavilla digitaalisena latauksena online kaupoista sekä kuunneltavissa suoratoistopalveluissa (iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer jne.). Youtube-video on myös julkaistu.


Huhtikuu 2018

URIAH HEEP: LOOK AT YOURSELF & SONIC ORIGAMI Record Store Day LP:t

Record Store Day erikoisjulkaisut:
Klassinen Look At Yourself -albumi v. 1971 uudelleenmasteroituna vinyylinä peilikannella, julkaisija BMG/Sanctuary. Rajoitettu painos 1.000 kpl. Saatavilla levykaupoissa 21.4. Lisätiedot Record Store Day nettisivuilla.
Sonic Origami -albumi v. 1998 uudelleenmasteroituna tuplavinyylinä, julkaisija Cast In Stone Entertainment. Saatavilla levykaupoissa 21.4. Lisätiedot Record Store Day nettisivuilla.

Suomen levykaupat löydät tältä sivulta.


Maaliskuu 2018

KEN HENSLEY: RARE & TIMELESS CD

BMG on julkaissut Ken Hensley -kokoelman nimeltä Rare & Timeless joka on koostettu hänen soolouraltaan, mukana myös ennenjulkaisematonta materiaalia ja yksi uusi kappale.

Tracklist: Free Me - Send Me An Angel * - If I Had The Time - Guilty - The Last Dance * - Mine * - I Did It All - I Close My Eyes - Take & Take - The Return - Beyond The Starz - Fortune - Lady In Black (Tommy Lopez remix) - The Longest Night * - Epilogue *
* = previously unreleased


Helmikuu 2018

JOHN LAWTON LAULAA JON ENGLISH -TRIBUUTTILEVYLLÄ

Ruotsalainen yhtye Spearfish on julkaissut albumin nimeltä The English Project. Se on tribuuttilevy v. 2016 kuolleelle Jon Englishille. John Lawtonin laulua kuullaan kappaleella Crossing Lines. Albumi on rajoitettu painos ja on julkaistu vain vinyylinä.


Syyskuu 2017

URIAH HEEP RECORDS JULKAISUJA: RAGING THROUGH THE SILENCE 2-CD/DVD

Uusin julkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records -merkillä ilmestyi 8. syyskuuta, se on uusintajulkaisu Raging Through The Silence videosta. Aluperin julkaistu v. 1989 ainoastaan VHS-videona nyt ensimmäistä kertaa saatavilla CD- ja DVD-muodossa. Lisäksi bonuksena CD:llä mukana Chris Tetley Presents: The Uriah Heep Story alunperin julkaistu v. 1990 12" vinyylinä ja CD:nä. Levyllä esiintyy yhtyeen pitkäaikaisin kokoonpano MICK BOX, LEE KERSLAKE, PHIL LANZON, BERNIE SHAW and the late TREVOR BOLDER. Tilattavissa mm. täältä.PHIL LANZON SOOLOALBUMI

Kosketinsoittaja Phil Lanzon on julkaissut ensimmäisen sooloalbuminsa nimeltään If You Think I'm Crazy Se on saatavilla digitaalisessa muodossa CDBABYLTA ja AMAZONILTA ja CD:nä hänen omien nettisivujensa PHILLANZON.COM kautta.Heinäkuu 2017

URIAH HEEP RECORDS -JULKAISUJA: SELECTIONS FROM TOTALLY DRIEVEN Pic Disc LP

Ensimmäinen vinyylilevy yhtyeen omalta Uriah Heep Records-yhtiöltä on julkaistu. Se on kuvalevy sisältäen kahdeksan kappaletta valikoituna v. 2015 Totally Driven -julkaisulta. Alunperin julk. 2001 sisältäen yhtyeen pitkäaikaisimman kokoonpanon (1987-2007) tekemiä uudelleennauhoituksia vanhoista Heep-kappaleista.


Toukokuu 2017

URIAH HEEP RECORDS -JULKAISUJA: FUTURE ECHOES OF THE PAST / THE LEGEND CONTINUES 2-CD/DVD

5. toukokuuta ilmestyi järjestyksessä toinen julkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records -merkillä, tämä on uudelleenjulkaisu alunperin v. 2000 ilmestyneistä Future Echoes Of The Past -livealbumista ja The Legend Continues -livevideosta. Aikoinaan erillisinä julkaisuina ilmestyneet levyt nyt yhdessä tupla-CD/DVD-settinä. Levyllä esiintyy yhtyeen pitkäaikaisin kokoonpano MICK BOX, LEE KERSLAKE, PHIL LANZON, BERNIE SHAW ja edesmennyt TREVOR BOLDER. Tilattavissa mm. täältä.


Huhtikuu 2017

RECORD STORE DAY SPECIAL: URIAH HEEP LIVE 2-lp SPLATTER VINYL

Klassinen Uriah Heep Live -levy julkaistiin uudestaan 22.4. Record Store Day -julkaisuna spesiaalina splatter-vinyylinä. Tuplalevy 180g heavyweight vinyylit - avattavat kannet - alkuperäiset sisäpussit - kansitekstit jokaiselta bändin jäseneltä - lehtileikkeitä - valokuvia - mukana myös 1973 Englannin kiertueen ohjelmalehtinen. Katso lisätiedot Record Store Day -sivulta.


Maaliskuu 2017

LOOK AT YOURSELF, DEMONS AND WIZARDS & THE MAGICIAN'S BIRTHDAY 2-CD:T

31. maaliskuuta ilmestyivät uusimmat tupla-CD-julkaisut BMG/Sanctuaryn uudelleenjulkaisukampanjassa: Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972). Nämä on kaikki uudelleenmasteroituja, CD 1 sisältää alkuperäisen albumin ja CD 2 vaihtoehtoiset versiot kaikista albumiraidoista plus singlen b-puolia, aikoinaan julkaisematta jääneitä kappaleita levyjen sessioista jne. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.


TREVOR BOLDER: WHICH WAY WILL THE WIND BLOW single

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta on julkaistu gigitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm. Nettisivut avattiin osoitteessa trevorboldersoloalbum.wordpress.com mutta siellä ei ole pahemmin infoa eikä julkaisupäivää levylle ole vielä tiedossa.


Tammikuu 2017

DAVID BYRON: EARLY SESSIONS VOL. 5 CD

Artistry Records on julkaissut viidennen ja viimeisen osan sarjassaan David Byronin 1960-1970-lukujen vaihteessa tehtyjä sessionauhoituksia. Early Sessions Vol. 5 on viimeinen julkaisu tässä sarjassa mutta joitain Byronin laulamia kappaleita ehkä tullaan julkaisemaan jatkossa yhtiön kokoelma-albumeilla. Katso lisätiedot tästä sarjasta David Byron Diskografia osiossa.


Marraskuu 2016

URIAH HEEP: WORDS IN THE DISTANCE 1994-1998 3-CD

Hear No Evil Recordings julkaisi tämän 3-CD-setin. Kuten otsikko kertoo se sisältää yhtyeen julkaisut v. 1994 - 1998: Sea Of Light (julk. 1995) & Sonic Origami (julk. 1998) studioalbumit sekä Spellbinder Live albumin (nauh. 1994/julk. 1996). Levyt on uudelleenmasteroitu ja mukana on bonuskappaleita. Nämä ovat samat kuin yksittäiset CD-t jotka tämä yhtiö julkaisi v. 2013. Tämä setti on tilattavissa Cherry Red Recordsilta.


URIAH HEEP: LIVE FROM LONDON

Store For Music on julkaissut ainoastaan digitaalisena versiona live-levyn nimeltä Live From London. Tässä ei ole mitään ennenjulkaisematonta vaan kyseessä on ainoastaan uudelleenjulkaisu audiomuodossa konserista Camden Palacesta Lontoosta toukokuulta 1985 joka alunperin julkaistiin VHS-videona nimellä Gypsy v. 1990 ja uudelleen DVD:nä v. 2002.


Lokakuu 2016

SALISBURY 2-CD

BMG:n uudelleenjulkaisukampanjassa vuorossa Salisbury albumi v. 1971, julkaistiin 28. lokakuuta. Nämä on kaikki uudelleenmasteroituja, CD 1 sisältää alkuperäisen albumin ja CD 2 vaihtoehtoiset versiot kaikista albumiraidoista plus singlen b-puolia, aikoinaan julkaisematta jääneitä kappaleita levyjen sessioista jne. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.


LUCIFER'S FRIEND: TOO LATE TO HATE CD

Uudelleenkoottu Lucifer's Friend laulajanaan John Lawton on julkaissut uuden studioalbumin Too Late To Hate 28. lokakuuta. CD on tilattavissa mm. Amazonilta. Lehdistötiedotteen löydät täältä. Lisätiedot löydät viralliselta nettisivulta.


Syyskuu 2016

VERY 'EAVY VERY UMBLE & YOUR TURN TO REMEMBER ANTHOLOGY 2-CD:T

Kaksi ensimmäistä BMG:n uudelleenjulkaisukampanjassa on julkaistu 16. syyskuuta. Uusi tupla-cd kokoelma Your Turn To Remember - The Definitive Anthology 1970-1990 ja klassinen debyyttialbumi Very 'Eavy Very 'Umble vuodelta 1970. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.


HEINÄKUU 2016

GUNHILL: NIGHT HEAT / ONE OVER THE EIGHT 2-CD

Gunhill oli John Lawtonin johtama yhtye joka oli aktiivisena 1990-luvulla. Ryhmä julkaisi kaksi studioalbumia ja yhden livealbumin jotka nykyään ovat erittäin harvinaisia ja vaikeita löytää. Nyt studionauhoitukset on julkaistu kokonaisuudessaan tupla-CD:nä. Tilaa 2-CD Amazonilta / Katso lehdistötiedote

Gunhill


KESÄKUU 2016

URIAH HEEP: CLASSIC ROCK YEARS BOX SET 3-CD+3-DVD

Store For Music on julkaissut a 3-CD/3-DVD setin otsikolla Classic Rock Years. Tämä - kuten nimikin vihjaa - on koostettu Classic Rock Legendsin v. 2001 - 2005 aiemmin julkaisemista nauhoituksista. Mukana ovat seuraavat levyt: Acoustically Driven CD (julkaistu aiemmin v. 2001), Sailing The Sea Of Light DVD (2001), The Magician's Birthday Party CD & DVD (2002), Live In The USA DVD (2003) & Between Two Worlds CD & DVD (2005).

Classic Rock Years


TAMMIKUU 2016

LUCIFER'S FRIEND: LIVE AT SWEDEN ROCK CD

Vuoden 2016 ensimmäinen Uriah Heep yhteyksiä omaava levy on jo ulkona. Lucifer's Friendin konserttinauhoitus Sweden Rock Festivaalilta 5. kesäkuuta 2015 mukanaan entinen Heep-laulaja John Lawton julkaistin CD:nä 5. tammikuuta.

Lucifer's Friend Live At Sweden Rock

CLASSIC ROCK LEGENDS UUSINTAJULKAISUT

Konserttinauhoitukset jotka alunperin julkaisi Classic Rock Legends v. 2002 - 2005 on jälleen kerran julkaistu uudestaan - tällä kertaa Japanissa Vivid Soundin kautta rajoitettuina CD-painoksina pahvikotelossa. Julkaisut ovat: The Magician's Birthday Party, Acoustically Driven, Live In The USA, Magic Night & Between Two Worlds.


JOULUKUU 2015

URIAH HEEP: TOTALLY DRIVEN 2-CD

4. joulukuuta ilmestyi ensimmäinen julkaisu yhtyeen omalta Uriah Heep Records -yhtiöltä: tupla-CD nimeltä Totally Driven. Kyseessä on uusi versio täysin uudella kansitaiteella alunperin v. 2001 ilmestyneestä Remasters - The Official Anthology setistä (joka julkaistiin uudelleen v. 2004 nimellä Uriah Heep's Gold - Looking Back 1970-2001). Se koostuu vanhojen Heep-kappaleiden uusioversioista yhtyeen pitkäaikaisimman (1987-2007) kokoonpanon nauhoittamana.

Virallinen lehdistötiedote täältä / Levy on tilattavissa mm. Amazonilta ja Cherry Red Recordsilta.

Totally Driven


URIAH HEEP VINYYLI UUDELLEENJULKAISUT

BMG/Sanctuary on äskettäin julkaissut uudestaan vinyylinä kaikki 16 alunperin Bronze Recordsin julkaisemaa Uriah Heep -albumia - Very 'Eavy Very 'Umblesta (1970) Head Firstiin (1983). Nämä ovat yhden levyn julkaisuja (lukuunottamatta Uriah Heep Live- levyä joka oli tuplavinyyli alunperinkin) alkuperäisillä kappalelistoilla ja prässättynä 180 gramman mustalle vinyylille. Kansitaiteet ovat muuten alkuperäisiä vinyylijulkaisuja jäljitteleviä paitsi että sisäpusseissa ei ole kappaleiden sanoituksia. Kaikki ovat tilattavissa mm. Amazonin kautta sekä monista muista nettilevykaupoista, Suomessa ainakin Levykauppa Äx:stä.

Tämä on ensimmäinen kerta yli kahteenkymmeneen vuoteen kun Uriah Heepin back-kataloogia julkaistaan vinyylinä tässä mittakaavassa. Sitten 1980- ja 1990-lukujen vaihteen Sanctuary Recordsin alamerkin Castle Musicin julkaisujen on vinyylinä tullut enimmäkseen vain yksittäisten levyjen uudelleenjulkaisuja. Nämä ovat myös ensimmäiset uudet levyjulkaisut BMG:n kautta sen jälkeen kun yhtiö osti koko Sanctuary-yhtiön Universal Musicilta joka oli omistanut oikeudet vuodesta 2007 lähtien.


Back To Top