© 1998 - 2017 Tapio Minkkinen

H E E P F I L E S . N E T Tulevia Uriah Heep -julkaisuja

Takaisin pääsivulle
-sivu päivitetty viimeksi 27. heinäkuuta 2017-


URIAH HEEP RECORDS JULKAISUJA: RAGING THROUGH THE SILENCE 2-CD/DVD

Uusin julkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records -merkillä ilmestyy 8. syyskuuta, se on uusintajulkaisu Raging Through The Silence videosta. Aluperin julkaistu v. 1989 ainoastaan VHS-videona nyt ensimmäistä kertaa saatavilla CD- ja DVD-muodossa. Lisäksi bonuksena CD:llä mukana Chris Tetley Presents: The Uriah Heep Story alunperin julkaistu v. 1990 12" vinyylinä ja CD:nä. Levyllä esiintyy yhtyeen pitkäaikaisin kokoonpano MICK BOX, LEE KERSLAKE, PHIL LANZON, BERNIE SHAW and the late TREVOR BOLDER. Available for pre-ordering here.URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin v. 2015 vinyylinä v. 2015 ja v- 2016-2017 aikana ne julkaistaan uudelleen myös CD:llä. Julkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistiin 31. maaliskuuta.

Kaikki uudet julkaisut tulevat ennakkoon tilattavaksi Pledge Musicin nettisivujan kautta. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä löydät tältä sivulta.


TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta on julkaistiin maaliskuussa digitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm. Nettisivut trevorboldersoloalbum.wordpress.com on olemassa mutta siellä ei ole pahemmin infoa eikä julkaisupäivää levylle ole vielä tiedossa.


URIAH HEEP UUSI STUDIO ALBUMI ?

Uutisten ja huhujen mukaan Heep on kirjoittanut uusi kappaleita ja olisi menossa studioon piakkoin nauhoittamaan uutta albumia. Alunperin Mick Boxin virallisten nettisivujen tiedotteen mukaan uusi levy olisi pitänyt tulla ulos jo 2016 mutta suunnitelmat ovat muuttuneet.


PHIL LANZON ENSIMMÄINEN SOOLO ALBUMI

Kosketinsoittaja Phil Lanzon sen sijaan on jo nauhoittanut kautta aikain ensimmäisen oman albuminsa jota ollaan parastaikaa miksaamassa.


LUCIFER'S FRIEND UUSI STUDIOALBUMI

John Lawton on nauhoittamassa uudelleenkootun Lucifer's Friendin kanssa uutta albumia..


KEN HENSLEY: MUSIKAALI, TUOTTAMISTA jne.

Ken Hensley on myös ollut kiireisenä. Hän on mm. kirjoittanut ja nauhoittanut musiikkia näyttämömusikaalia varten ja tuottaa australiaisen laulajan Guy Delandron uuden levyn.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.