© 1998 - 2020 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 6. helmikuuta 2021-


KEN HENSLEY: MY BOOK OF ANSWERS

Ken Hensleyn ensimmäinen postyymi julkaisu on albumi nimeltään My Book Of Answers joka perustuu venäläisen runoilijan Vladimir Emelinin runoihin. Se tullaan julkaisemaan 5. maaliskuuta 2021. Albumi on tilattavissa ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta.

Ensimmäinen digitaalinen singlejulkaisu levyltä on "Lost (My Guardian)" ja siitä on tehty myös promovideo

Toinen digitaalinen singlejulkaisu levyltä on "Stand (Chase The Beast Away))" ja siitä on tehty myös promovideo

Saatavilla sekä CD:nä että vinyylinä. CD:llä on yksi bonuskappale
Kappalelista: LOST (My Guardian) - RIGHT HERE, RIGHT NOW - THE COLD SACRIFICE - THE SILENT SCREAM - COVER GIRL - LIGHT THE FIRE (In My Heart) - STAND (Chase The Beast Away) - THE DARKEST HOUR - SUDDENLY - Bonus Track on CD: THE DARKEST HOUR (Alternate version)


KEN HENSLEY: A LITTLE CLOSER

Toinen uusi albumi A Little Closer nauhoitettiin jo v. 2019. Se tullaan julkaisemaan todennäköisesti syksyllä 2021 mutta tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa julkaisusta. Seuraa tämän sivun tiedotusta asiasta myöhemmin.


LEE KERSLAKE: ELEVENTEEN

Lee Kerslaken ensimmäinen sooloalbumi nimeltään Eleventeen on ollut tekeillä jo pitkään. Se julkaistaan lopultakin 26. helmikuuta 2021 Cherry Red Recordsin kautta. Levy on nyt tilattavissa ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta. Saatavilla sekä CD:nä että vinyylinä.

Kappalelista: CELIA SIENNA - TAKE NOTHING FOR GRANTED - WHERE DO WE GO FROM HERElone) - PORT AND A BRANDY - YOU’VE GOT A FRIEND - HOME IS WHERE THE HEART IS - MOM (Instrumental)

Myös dokumentti hänen urastaan nimeltään Not On The Heep on tekeillä mutta tarkempia tietoja julkaisusta ei vielä ole.


TOE FAT: BAD SIDE OF THE MOON 2-CD

Toe Fat: BAD SIDE OF THE MOON - AN ANTHOLOGY 1970 - 1972 on tupla-CD joka ilmestyy 26. helmikuuta 2021. Tässä bändissä soittivat sekä Ken Hensley että Lee Kerslake ennen liittymistään Uriah Heepiin. Kokoelmalla on kaikki yhtyeen levytykset 1970 - 1972 (kaksi albumia ja yksi single). Hensley ja Kerslake ovat molemmat mukana vain ensimmäisellä albumilla. Levyä voi tilata ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.