© 1998 - 2018 Tapio Minkkinen

H E E P F I L E S . N E T Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 23. heinäkuuta 2018-


URIAH HEEP: UUSI STUDIOALBUMI "LIVING THE DREAM"

Tulevan uuden studioalbumin Living The Dream nauhoitukset saatiin tammikuun lopulla päätökseen ja levy ilmestyy 14. syyskuuta. Kaikki Kaiken infon uudesta albumista löydät LEHDISTÖTIEDOTTEESTA joka on julkaistu yhtyeen virallisella sivulla. Levyä on saatavilla useina eri versioina ja formaatteina. Spesiaaleja versioita nimikirjoituksilla on edelleen ennakkoontilattavissa PLEDGE MUSICIN NETTISIVULLA mutta standardiversioita on nyt myös tullut tilattaviksi. Katso ENNAKKOTILAUS-SIVULTA tiedot mistä voit tilata fyysisiä levyjä, ladata digitaalisesti tai kuunnella suoratoistona.

Living The Dream julkaistaa useissa formaateissa:
- Standardi CD
- Deluxe Edition CD + DVD
- Deluxe Collector's Edition CD + DVD & T-paita
- Musta vinyyli
- Useita värivinyyleitä

CD kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN
- LIVING THE DREAM
- TAKE AWAY MY SOUL
- KNOCKING AT MY DOOR
- ROCKS IN THE ROAD
- WATER'S FLOWIN'
- IT'S ALL BEEN SAID
- GOODBYE TO INNOCENCE
- FALLING UNDER YOUR SPELL
- DREAMS OF YESTERYEAR
- TAKE AWAY MY SOUL [alternate version] (bonusraita deluxe edition CD:llä)

DVD kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN Music Video
- TAKE AWAY MY SOUL Music Video
- MAKING THE DREAM Documentary
URIAH HEEP: YOUR TURN TO REMEMBER - THE DEFINITIVE ANTHOLOGY 1970-1990 2-LP

Antologia Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 joka alunperin ilmestyi BGM:n toimesta v. 2016 tupla-CD:nä julkaistaan uudelleen tuplavinyylinä 30. elokuuta. Alkuperäisessä versiossa oli 33 kappaletta mutta vinyyliversiossa vain 25 - koottuna kaikilta yhtyeen studioalbumeilta v. 1970 - 1989.


LUCIFER'S FRIEND UUSI STUDIOALBUMI

John Lawton on nauhoittanut uudelleenkootun Lucifer's Friendin kanssa uuden studioalbumin nimeltä Black Moon. Julkaisupäivästä ei tällä hetkellä ole tietoa.


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin v. 2015 vinyylinä v. 2015 ja v- 2016-2017 aikana ne oli tarkoitus julkaista kaikki uudelleen myös CD:llä. Tällä hetkellä viimeisimmät julkaisut olivat maaliskuussa 2017 eikä ole mitään tietoa jatkuuko sarja kuten oli tarkoitus.

Albumijulkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistiin 31. maaliskuuta 2017.

Kaikki uudet julkaisut tulevat ennakkoon tilattavaksi Pledge Musicin nettisivujen kautta. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä löydät tältä sivulta.


TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI?

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta julkaistiin maaliskuussa digitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Koko albumin oli tarkoitus seurata mutta tällä hetkellä ei ole mitään tietoa julkaisupäivästä eikä muustakaan. Nettisivu trevorboldersoloalbum.wordpress.com ja Facebooksivu facebook.com/trevorboldersoloalbum on olemassa mutta niitä ei ole pitkään aikaan päivitetty.

Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm.


KEN HENSLEY: MUSIKAALI, TUOTTAMISTA jne.

Ken Hensley on myös ollut kiireisenä. Hän on mm. kirjoittanut ja nauhoittanut musiikkia näyttämömusikaalia varten ja tuottaa australiaisen laulajan Guy Delandron uuden levyn. Lisäksi hän julkaissee yhtyeensä Live Fire kanssa uuden studioalbumin vuonna 2018.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.