© 1998 - 2017 Tapio Minkkinen

H E E P F I L E S . N E T Tulevia Uriah Heep -julkaisuja

Takaisin pääsivulle
-sivu päivitetty viimeksi 28. huhtikuuta 2017-


URIAH HEEP RECORDS JULKAISUJA: FUTURE ECHOES OF THE PAST / THE LEGEND CONTINUES 2-CD/DVD

Toinen julkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records- merkillä, uudelleenjulkaisu alunperin v. 2000 ilmestyneistä Future Echoes Of The Past -livealbumista ja The Legend Continues -livevideosta. Aikoinaan erillisinä julkaisuina ilmestyneet levyt nyt yhdessä tupla-CD/DVD-settinä. Levyllä esiintyy yhtyeen pitkäaikaisin kokoonpano MICK BOX, LEE KERSLAKE, PHIL LANZON, BERNIE SHAW ja edesmennyt TREVOR BOLDER.

Julkaistaan 5. toukokuuta. Tilattavissa ennakkoon täältä.


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin vinyylinä v. 2015 ja nyt ne julkaistaan uudelleen myös CD:llä. Tulevat julkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistaan 31. maaliskuuta.

Kaikki uudet julkaisut tulevat ennakkoon tilattavaksi Pledge Musicin nettisivujan kautta. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä löydät tältä sivulta.TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta on julkaistu gigitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm. Nettisivut avattiin osoitteessa trevorboldersoloalbum.wordpress.com mutta siellä ei ole pahemmin infoa eikä julkaisupäivää levylle ole vielä tiedossa.


URIAH HEEP & KEN HENSLEY UUDET STUDIOALBUMIT ?

Uutisten ja huhujen mukaan uutta materiaalia pitäisi olla tulossa sekä Uriah Heepiltä että Ken Hensleyltä.

Mick Box ilmoitti alunperin virallisilla nettisivuilla että yhtyeeltä tulisi uusi levy jo vuoden 2016 aikana. Aikataulut ovat sittemmin muuttuneet ja yhtye on parastaikaa kirjoittamassa uusia kappaleita levylle joka ilmestyy v. 2017. Ken Hensley on lisäksi kertonut nauhoittavansa uuden albumin yhtyeensä Live Fire mutta laulaja Roberto Tirantiin lähdön jälkeen näyttäisi siltä että yhtyettä ei enää ole eikä ole tietoa mikä on tilanne. Seuraa tämän sivun ilmoittelua, päivityksiä lisätään sitä mukaan kun tietoa saadaan.