© 1998 - 2020 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 24. marraskuuta 2020-


TREVOR BOLDER: SAIL THE RIVERS SOOLOALBUMI

Entisen v. 2013 syöpään kuolleen Uriah Heepin basistin Trevor Bolderin sooloalbumi on ollut tekeillä jo pitkään. Ensimmäinen single "Which Way Will The Wind Blow" (alunperin Uriah Heepin albumilla Different World v. 1991) julkaistiin jo maaliskuussa 2017 digitaalisessa muodossa. Albumi nimeltään Sail The Rivers julkaistaan lopultakin Cherry Red Recordsin kautta 4. joulukuuta. Albumilla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista) ja sillä on uusia versioita Bolderin Heepille tekemistä kappaleista ja soolomateriaalia. Albumi on tilattavissa ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta.


KEN HENSLEY: MY BOOK OF ANSWERS

Ken Hensleyn ensimmäinen postyymi julkaisu on albumi nimeltään My Book Of Answers joka perustuu venäläisen runoilijan Vladimir Emelinin runoihin. Se tullaan julkaisemaan 5. maaliskuuta 2021 sekä CD:nä että vinyylinä. CD:llä on yksi bonuskappale.

Albumi on tilattavissa ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta.

Kappalelista: LOST (My Guardian) - RIGHT HERE, RIGHT NOW - THE COLD SACRIFICE - THE SILENT SCREAM - COVER GIRL - LIGHT THE FIRE (In My Heart) - STAND (Chase The Beast Away) - THE DARKEST HOUR - SUDDENLY - Bonus Track on CD: THE DARKEST HOUR (Alternate version)

Toinen uusi albumi A Little Closer nauhoitettiin jo v. 2019 mutta tällä hetkellä ei ole tietoa julkaisusta. Seuraa tämän sivun tiedotusta asiasta myöhemmin.


LEE KERSLAKE SOOLOALBUMI & DOKUMENTTI

Lee Kerslaken ensimmäinen sooloalbumi nimeltään Eleventeen on ollut tekeillä jo pitkään. Nyt näyttää siltä että julkaisua suunnitellaan loppuvuodesta 2019 mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa. Myös dokumentti hänen urastaan nimeltään Not On The Heep on tekeillä mutta tarkempia tietoja julkaisusta ei vielä ole.


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin v. 2015 vinyylinä v. 2015 ja v. 2016-2017 aikana ne oli tarkoitus julkaista kaikki uudelleen myös tupla-CD:nä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistiin maaliskuussa 2017. Tällä hetkellä ei ole mitään tietoa milloin ja jos sarja tulee jatkumaan. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä uusista julkaisuista löydät tältä sivulta.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.