© 1998 - 2020 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 9. syyskuuta 2020-


URIAH HEEP 50 YEARS IN ROCK BOXI

BMG julkaisee Uriah Heepin 50-vuotisjuhlakokoelman 30. lokakuuta. Tässä mittavassa boxissa on 24 levyä (23 CD:tä ja 1 LP). Mukana on kaikki alkuperäiset 24 studioalbumia ja Uriah Heep Live v. 1973 koottuina 19:lle CD:lle - mikä tarkoittaa että joillakin CD:eillä on kaksi albumia

Tarkemmat tiedot ja miten tilata ennakkoon löydät tältä sivulta

Sisältö:
19 CD:tä sisältäen KAIKKI studioalbumit + Live 1973*
4 CD:tä perustaja- ja alkuperäisjäsenten valitsemana omia suosikkejaan
1 LP The Magician’s Birthday Roger Deanin "uudelleenkuvitellulla kansitaiteella"
Kirja sisältäen kiertueohjelmia ja muuta keräilytavaraa
Perustaja- ja alkuperäisjäsenten kirjoittamat uudet kansitekstit
"Uudelleenkuvitellut kansitaiteet" joihinkin yhtyeen uran alkuvaiheen albumeihin
2 korttia joissa sekä Roger Deanin alkuperäiset että "uudelleenkuvitellut kansitaiteet" albumeihin Demons And Wizards ja The Magician’s Birthday

*Jotkut albumit on yhdistetty yhdelle cd:lle joten tällaisissa levyissä molempien levyjen kansitaiteet on yhdistetty kanteen

The Magician’s Birthday on mukana sekä CD:nä että vinyylinä

Kappalelistaukset tällä sivulla


HEAD MACHINE: ORGASM 50-VUOTIS RE-MASTEROINTI

Head Machinen albumilla Orgasm ovat mukana Ken Hensley & Lee Kerslake ennen heidän liittymistään Uriah Heepiin. Lisätietoja tällä sivulla.

Kaikki soittajat olivat tuolloin The Gods -yhtyeen entisiä jäseniä ja tämä oli tuottaja David Paramorin projekti, hän tuotti myös The Gods -levyt. Nauhoitukset tehtiin muutamia viikkoja ennen Hensleyn liittymistä Heeppiin.

Tämä on albumin ensimmäinen virallinen cd-julkaisu. Kaikki aiemmat cd:t on julkaistu luvattomasti ja niiden äänenlaatu on huonompi.

Levyn voit tilata ennakkoon Cherry Red Recordsin nettisivuilta.


KEN HENSLEY: KAKSI UUTTA STUDIOALBUMIA

Ken Hensley on ilmoittanut että hänellä on kaksi uutta albumia nauhoitettuna. Ensimmäinen on nimeltään My Book Of Answers joka perustuu venäläisen runoilijan Vladimir Emelinin runoihin. Se tullaan julkaisemaan tammikuussa 2021 ja sisältää yhdeksän uutta kappaletta sekä uuden version Uriah Heep -kappaleesta The Hanging Tree. Single ja video 'Stand (Chase The Beast Away) julkaistaan loppuvuodesta 2020. Myös kaikista muista levyn kappaleista kuvataan videot.

Toinen uusi albumi A Little Closer nauhoitettiin jo v. 2019 mutta se ilmestyy todennäköisimmin vasta joskus v. 2021.

Hensley on lisäksi viimeistellyt musikaalin ja on ollut puhetta uudesta levystä oman Live Fire -yhtyeen kanssa mutta näistä ei ole vielä mitään tarkempia tietoja.


LEE KERSLAKE SOOLOALBUMI & DOKUMENTTI

Lee Kerslaken ensimmäinen sooloalbumi nimeltään Eleventeen on ollut tekeillä jo pitkään. Nyt näyttää siltä että julkaisua suunnitellaan loppuvuodesta 2019 mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa. Myös dokumentti hänen urastaan nimeltään Not On The Heep on tekeillä mutta tarkempia tietoja julkaisusta ei vielä ole.


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin v. 2015 vinyylinä v. 2015 ja v. 2016-2017 aikana ne oli tarkoitus julkaista kaikki uudelleen myös tupla-CD:nä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistiin maaliskuussa 2017. Tällä hetkellä ei ole mitään tietoa milloin ja jos sarja tulee jatkumaan. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä uusista julkaisuista löydät tältä sivulta.


TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI?

Entisen v. 2013 syöpään kuolleen Uriah Heepin basistin Trevor Bolderin sooloalbumi on ollut tekeillä jo pitkään. Ensimmäinen single "Which Way Will The Wind Blow" (alunperin Uriah Heepin albumilla Different World v. 1991) julkaistiin jo maaliskuussa 2017 digitaalisessa muodossa. Albumin (jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista) oli tarkoitus seurata mutta vuosikausiin ei ole tullut mitään tietoa julkaisupäivästä eikä muustakaan. Nettisivu trevorboldersoloalbum.wordpress.com avattiin jo 2015 mutta sitä ei ole sen jälkeen pahemmin päivitetty. Facebooksivukin facebook.com/trevorboldersoloalbum oli mutta se on poistettu.SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.