© 1998 - 2018 Tapio Minkkinen

H E E P F I L E S . N E T Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 16. huhtikuuta 2018-


URIAH HEEP: LOOK AT YOURSELF & SONIC ORIGAMI Record Store Day LP:t

Record Store Day erikoisjulkaisut:
Klassinen Look At Yourself -albumi v. 1971 uudelleenmasteroituna vinyylinä peilikannella, julkaisija BMG/Sanctuary. Rajoitettu painos 1.000 kpl. Saatavilla levykaupoissa 21.4. Lisätiedot Record Store Day nettisivuilla.
Sonic Origami -albumi v. 1998 uudelleenmasteroituna tuplavinyylinä, julkaisija Cast In Stone Entertainment. Saatavilla levykaupoissa 21.4. Lisätiedot Record Store Day nettisivuilla.

Suomen levykaupat löydät tältä sivulta.


LUCIFER'S FRIEND UUSI STUDIOALBUMI

John Lawton on nauhoittanut uudelleenkootun Lucifer's Friendin kanssa uuden studioalbumin nimeltä Black Moon joka julkaistaan todennäköisesti kesäkuussa 2018.


URIAH HEEP: UUSI STUDIOALBUMI "LIVING THE DREAM"

Tulevan uuden studioalbumin Living The Dream nauhoitukset saatiin tammikuun lopulla päätökseen. Levy julkaistaan huhujen mukaan syyskuun alussa mutta on jo nyt ennakkoon tilattavissa. Normaalin CD:n ja digitaalisen latauksen lisäksi tarjolla tupla-CD-versio, kaksi eri vinyyliversiota, t-paita ym. ym. Katso tarkemmat tiedot Pledge Musicin sivuilta.

Seuraa tämän sivun ilmoittelua asiasta, tietoja päivitetään sitä mukaa kun uutisia saadaan.


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin v. 2015 vinyylinä v. 2015 ja v- 2016-2017 aikana ne oli tarkoitus julkaista kaikki uudelleen myös CD:llä. Tällä hetkellä viimeisimmät julkaisut olivat maaliskuussa 2017 eikä ole mitään tietoa jatkuuko sarja kuten oli tarkoitus.

Albumijulkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistiin 31. maaliskuuta 2017.

Kaikki uudet julkaisut tulevat ennakkoon tilattavaksi Pledge Musicin nettisivujen kautta. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä löydät tältä sivulta.


TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI?

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta julkaistiin maaliskuussa digitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Koko albumin oli tarkoitus seurata mutta tällä hetkellä ei ole mitään tietoa julkaisupäivästä eikä muustakaan. Nettisivu trevorboldersoloalbum.wordpress.com ja Facebooksivu facebook.com/trevorboldersoloalbum on olemassa mutta niitä ei ole pitkään aikaan päivitetty.

Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm.


KEN HENSLEY: MUSIKAALI, TUOTTAMISTA jne.

Ken Hensley on myös ollut kiireisenä. Hän on mm. kirjoittanut ja nauhoittanut musiikkia näyttämömusikaalia varten ja tuottaa australiaisen laulajan Guy Delandron uuden levyn. Lisäksi hän julkaissee yhtyeensä Live Fire kanssa uuden studioalbumin vuonna 2018.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.