© 2005 - 2016 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Tulevia Uriah Heep -julkaisuja

Takaisin pääsivulle
-sivu päivitetty viimeksi 26. tammikuuta 2017-


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin vinyylinä v. 2015 ja nyt ne julkaistaan uudelleen myös CD:llä. Tulevat julkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Kolmas albumi Look At Yourself (1971) julkaistaan 31. maaliskuuta.

Kaikki uudet julkaisut tulevat ennakkoon tilattavaksi Pledge Musicin nettisivujan kautta. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä löydät tältä sivulta.


DAVID BYRON: EARLY SESSIONS VOL. 5

Artistry Records julkaisee viidennen ja viimeisen osan sarjassaan David Byronin 1960-1970-lukujen vaihteessa tehtyjä sessionauhoituksia. Early Sessions Vol. 5 tulee olemaan viimeinen julkaisu tässä sarjassa mutta joitain Byronin laulamia kappaleita ehkä tullaan julkaisemaan jatkossa yhtiön kokoelma-albumeilla. Katso lisätiedot tästä sarjasta David Byron Diskografia osiossa.


URIAH HEEP & KEN HENSLEY UUDET STUDIOALBUMIT ?

Uutisten ja huhujen mukaan uutta materiaalia pitäisi olla tulossa sekä Uriah Heepiltä että Ken Hensleyltä.

Mick Box ilmoitti alunperin virallisilla nettisivuilla että yhtyeeltä tulisi uusi levy jo vuoden 2016 aikana. Aikataulut ovat sittemmin muuttuneet ja yhtye on parastaikaa kirjoittamassa uusia kappaleita levylle joka ilmestyy v. 2017. Ken Hensley on lisäksi kertonut nauhoittavansa uuden albumin yhtyeensä Live Fire mutta laulaja Roberto Tirantiin lähdön jälkeen näyttäisi siltä että yhtyettä ei enää ole eikä ole tietoa mikä on tilanne. Seuraa tämän sivun ilmoittelua, päivityksiä lisätään sitä mukaan kun tietoa saadaan.


TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI ?

On huhuttu jo pitemmän aikaa että vuonna 2013 syöpään kuolleen basisti Trevor Bolderin kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta ollaan kokoamassa sooloalbumia jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake ja Def Leppardin laulaja Joe Elliott. Nettisivut avattiin osoitteessa trevorboldersoloalbum.wordpress.com, julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa eikä tämä projekti näyttäisi edistyneen millään tavalla v. 2016 aikana.