© 1998 - 2018 Tapio Minkkinen

H E E P F I L E S . N E T Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 4. joulukuuta 2018-


LUCIFER'S FRIEND UUSI STUDIOALBUMI

John Lawton on nauhoittanut uudelleenkootun Lucifer's Friendin kanssa uuden studioalbumin nimeltä Black Moon jo alkuvuodesta 2018. Tuotantovaiheessa on tullut viivästyksiä ja tällä hetkellä levy todennäköisesti tullaan julkaisemaan tammikuussa 2019.


BERNIE SHAW & DALE COLLINS UUSI ALBUM

Kanadalainen kitaristi Dale Collins on jo pitemmän aikaa tiedotellut että hän on tekemässä uutta albumia yhdessä Bernie Shaw'n kanssa. Duo julkaisi EP-levyn nimeltä: Picking Locks jo v. 1999 Collins-Shaw Project -nimen alla. Uusi ryhmä on nimeltään: "Bernie Shaw & Dale Collins". Tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa julkaisuajankohdasta eikä muistakaan yksityiskohdista. Lisätietoja voi katsoa Reverbe Nationin sivulta. Vanhojen EP-raitojen lisäksi on kuunneltavissa raakamiksua uudesta kappaleesta nimeltä: Alone.


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin v. 2015 vinyylinä v. 2015 ja v. 2016-2017 aikana ne oli tarkoitus julkaista kaikki uudelleen myös tupla-CD:nä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistiin maaliskuussa 2017. Tällä hetkellä ei ole mitään tietoa milloin ja jos sarja tulee jatkumaan.

Katso Pledge Musicin sivulta päivityksiä tilanteeseen. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä uusista julkaisuista löydät tältä sivulta.


TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI?

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta julkaistiin maaliskuussa digitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Koko albumin oli tarkoitus seurata mutta tällä hetkellä ei ole mitään tietoa julkaisupäivästä eikä muustakaan. Nettisivu trevorboldersoloalbum.wordpress.com ja Facebooksivu facebook.com/trevorboldersoloalbum on olemassa mutta niitä ei ole pitkään aikaan päivitetty.

Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm.


KEN HENSLEY: UUSI ALBUMI

Ken Hensley oN äskettäin ilmoittanut ettö alkaa pian nauhoittamaan uutta studioalbumia. Tällä hetkellä ei tietoa julkaisuajankohdasta ym.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.