© 1998 - 2018 Tapio Minkkinen

H E E P F I L E S . N E T Tulevia Uriah Heep -julkaisuja

Takaisin pääsivulle
-sivu päivitetty viimeksi 11. tammikuuta 2018-


URIAH HEEP: UUSI STUDIOALBUMI "LIVING THE DREAM"

Tuleva uusi studioalbumi Living The Dream nauhoitetaan tammikuussa 2018 ja julkaistaan todennäköisesti vasta tulevana syksynä mutta levy on jo nyt ennakkoon tilattavissa. Normaalin CD:n ja digitaalisen latauksen lisäksi tarjolla tupla-CD-versio, kaksi eri vinyyliversiota, t-paita ym. ym. Katso tarkemmat tiedot Pledge Musicin sivuilta.

Seuraa tämän sivun ilmoittelua asiasta, tietoja päivitetään sitä mukaa kun uutisia saadaan.


KEN HENSLEY: UUSI KOKOELMA RARE & TIMELESS

BMG julkaisee uuden Ken Hensley -kokoelman nimeltään Rare & Timeless jolla on myös kolme ennenjulkaisematonta nauhoitusta ja kaksi ennenjulkaisematon kappaletta. Ennakkokappaleita CD-muodossa oli saatavilla jo Kenin keikoilla marras-joulukuussa 2017 mutta virallinen julkaisu on 30. maaliskuuta 2018.

Kokoelma on jo ennakkoon tilattavissa Pledge Musicin kautta. Standardi-CD:n lisäksi saatavilla on muita tuotteita: Cd nimikirjoituksella ja omistuksella, konserttilippu, laulukirja jne.

Tracklist: Free Me - Send Me An Angel * - If I Had The Time - Guilty - The Last Dance * - Mine * - I Did It All - I Close My Eyes - Take & Take - The Return - Beyond The Starz - Fortune - Lady In Black (Tommy Lopez remix) - The Longest Night * - Epilogue *
* = previously unreleased


URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin v. 2015 vinyylinä v. 2015 ja v- 2016-2017 aikana ne julkaistaan uudelleen myös CD:llä. Julkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkoi syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä. Kakkosalbumi Salisbury (1971) seurasi lokakuussa. Look At Yourself (1971), Demons And Wizards & The Magician's Birthday (molemmat 1972) julkaistiin 31. maaliskuuta.

Kaikki uudet julkaisut tulevat ennakkoon tilattavaksi Pledge Musicin nettisivujan kautta. Lisätietoja, kappalelistaukset ym. kaikista näistä löydät tältä sivulta.


TREVOR BOLDER SOOLOALBUMI

Ensimmäinen single entisen Uriah Heep basistin Trevor Bolderin sooloalbumilta julkaistiin maaliskuussa digitaalisessa muodossa ja sitä voi ostaa iTunesista ja Amazonista. Bolder kuoli syöpään v. 2013 ja hänen kotistudiossaan tekemien nauhoitusten pohjalta on koottu albumi jolla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake, Def Leppardin laulaja Joe Elliott ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista mm. Nettisivut trevorboldersoloalbum.wordpress.com on olemassa mutta siellä ei ole pahemmin infoa eikä julkaisupäivää levylle ole vielä tiedossa.


LUCIFER'S FRIEND UUSI STUDIOALBUMI

John Lawton on nauhoittanut uudelleenkootun Lucifer's Friendin kanssa uuden studioalbumin ja se julkaistaan alkuvuodesta 2018.


KEN HENSLEY: MUSIKAALI, TUOTTAMISTA jne.

Ken Hensley on myös ollut kiireisenä. Hän on mm. kirjoittanut ja nauhoittanut musiikkia näyttämömusikaalia varten ja tuottaa australiaisen laulajan Guy Delandron uuden levyn. Lisäksi hän julkaissee yhtyeensä Live Fire kanssa uuden studioalbumin vuonna 2018.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA NÄISTÄ JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.