W W W . H E E P F I L E S . N E T
" O U T S I D E R " - UUSI URIAH HEEP ALBUMI
OUTSIDER

“Olemme erittäin ylpeitä yhtyeemme historiasta, mutta yhtä tärkeää meille on uuden musiikin tuottaminen. Uusi albumimme todistaa, että meillä on edelleen sama palo ja energia tehdä musiikkia kuin ennenkin”, kertoo yhtyeen perustaja ja kitaristi Mick Box.”

Uriah Heep julkaisee 24:n studioalbuminsa OUTSIDER Frontiers Recordsin kautta 6. kesäkuuta. Albumi nauhoitettiin Liscombe Park Studiolla Englannnissa Mike Paxmanin tuottamana tammi-helmikuussa 2014. Levy on saatavilla sekä CD:nä että rajoitettuna painoksena LP:nä avattavilla kansilla, normaalin mustan vinyylin lisäksi on vielä erikoispainos harmaalla vinyylillä. Lisäksi saatavilla on CD+T-paita settiä ja myös digitaalista MP3-latausta.

Kappale One Minute julkaistiin digitaalisena singlenä 9. toukokuuta ja on saatavilla mm. iTunesista ja Amazonista sekä kuunneltavissa mm. Spotifyssa ja Deezerissä. Myös video kappaleesta on nähtävissa Youtubessa.

Uriah Heep on: PHIL LANZON koskettimet ja laulu, RUSSELL GILBROOK rummut ja laulu, BERNIE SHAW laulu, MICK BOX kitara ja laulu, DAVEY RIMMER basso ja laulu

Levy on ensimmäinen nykyisellä kokoonpanolla jossa bassossa on uusi jäsen Davey Rimmer. Hän korvasi toukokuussa 2013 syöpään menehtyneen pitkäaikaisen yhtyeen jäsenen Trevor Bolderin.

Kappale One Minute julkaistiin digitaalisena singlenä 9. toukokuuta ja on saatavilla mm. iTunesista ja Amazonista sekä kuunneltavissa mm. Spotifyssa ja Deezerissä. Singlestä on saatavilla myös spesiaali saksankielinen versio nimellä Eine Minute. Myös video kappaleesta julkaistaan ennen albumin julkaisua.


Uriah Heep nähdään heti tuoreeltaan levyn julkaisun aikoihin myös Suomessa viiden keikan kiertueella. Keikkapaikat ovat 7.6. Espoo, Kivenlahtirock, 8.6. Kauhava, Hotelli Kauhava, 9.6. Pori, Promenadikeskus, 10.6. Salo, Astrum-Areena ja 11.6. Lahti, Sibeliustalo. Tarkemmat tiedot pääsylipuista ym. löydät tältä sivulta.


Viralliset Uriah Heep sivut / Levy-yhtiön sivut


KAPPALELISTA JA MUUTA LISÄTIETOA

Youtube: One Minute promo video / Outsider Electronic Press Kit / Frontiers June 2014 Releases Spot


ÄÄNINÄYTTEET KAIKISTA KAPPALEISTA MELODICROCK.COM SIVUSTOLLA


Frontiers uutisia 22.4. Outsider albumi

Frontiers uutisia 9.5. One Minute single

Lehdistötiedote 23.4. uriah-heep.com/newa/URIAH_short_PR-FINALV5.pdf

Suomalaisen jakelijan Playground Musicin tiedote playgroundmusic.fi/2014/04/28/uriah-heep-julkaisee-uuden-outsider-albuminsa-kesakuussa/

Arvosteluja: Hard Rock Haven / Fabrications HQ / Echoes And Dust / Rocktopia / Blogcritics / Planet AOR / Squealer Rocks / Heavy Music Blog / Sacred Metal / Real Gone / The Midlands Rocks / My Revelations / Metal Talk / Rock 'N' Roll Reporter

Lisää arvosteluja virallisella sivustolla tällä sivulla


KUUNTELE ONE MINUTE SINGLEÄ:
Spotify: One Minute / Eine Minute (Saksankielinen)
Deezer: One Minute / Eine Minute (Saksankielinen)

OSTA OUTSIDER CD tai LP:
LEVYKAUPPA ÄX / CDON / SWAMP MUSIC / EPE'S / Netanttila / EMP / FM MUSIC

HUOM! Muista hankkia levysi liikkeesta joka osallistuu Suomen Virallisen Listan kokoamiseen. Edellinen albumi Into The Wild nousi listalla v. 2011 korkeimmillaan sijalle 31 joka oli yhtyeelle ensimmäinen listasijoitus Suomessa lähes 35:een vuoteen.

Suomen Virallinen Lista kerätään seuraavien liikkeiden ilmoittamista äänitemyyntitietoista:
8raita Record Store, Anttila, Backstage Rock Shop, Bullroser, CDON, CityMarket, CM Store Latauskauppa, DigiAnttila.com, EasyZone, Firebox, FM Music, Goofin Records, iTunes (albumit, midprice), Jungle Records, Katin Tavara, Levy-Eskot, Levyikkuna, Levykauppa Äx, Levykauppa Epes, Maanalainen Levykauppa, Mad Supply, MTV Music Shop, Musa24, Musiikki Kullas, Nokia Musiikki, NRJ Kauppa, Prisma, Sokos, Soundbyte, Sävelaitta, Stockmann, Stupido, Swamp Music, Tehtaanmyymälä, The Funkiest, Xbox Music


Takaisin pääsivulle