© 2005 - 2016 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Uutisia ja päivityksiä

Takaisin pääsivulle Täältä löydät tärkeimmät päivitykset ja muutokset sivustolla sekä olennaisimmat Uriah Heep -uutiset. Viralliset uutiset mm. näiltä sivuilta: Uriah Heep - Ken Hensley - John Lawton - Mick Box - katso blogi!
16. helmikuuta 2017

URIAH HEEP SUOMI FINLAND RY VUOSIKOKOUS

Sääntöjenmukainen vuoden 2017 vuosikokous pidetään lauantaina 25. helmikuuta Helsingissä. Yhdistyksen jäsenille on tiedotettu asiasta sekä postituslistan kautta että henkilökohtaisesti sähköpostitse.


1. helmikuuta 2017

HELMIKUUN KEIKAT PERUTTU

Uriah Heep on joutunut peruuttamaan tulevat helmikuun keikat koska laulaja Bernie Shaw joutuu menemään leikkaukseen. Seuraavat keikat tauon jälkeen ovat huhtikuussa.


17. tammikuuta 2017 (päivitetty 9. helmikuuta)

LOOK AT YOURSELF, DEMONS & WIZARDS & THE MAGICIAN'S BIRTHDAY TUPLA-CD EXPANDED EDITION JULKAISTAAN MAALISKUUSSA

seuraavat albumit BMG:n uudelleenjulkaisukampanja ovat kolmas, neljäs ja viides albumi Look At Yourself (1971) Demons And Wizards (1972) & The Magician's Birthday (1972), kaikki julkaistaan 31. maaliskuuta.

Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta. Levyjä voi tilata ennakkoon Pledge Musicin nettisivuilta.14. marraskuuta 2016

SALISBURY TUPLA-CD EXPANDED EDITION JULKAISTU BMG/SANCTUARYN TOIMESTA

BMG:n uudelleenjulkaisukampanja jatkui uudella 2-CD versiolla kakkosalbumi Salisburysta joka ilmestyi alunperin v. 1971. Nyt saatavilla levykaupoista sekä digitaalisena latauksena kuin myös kuunneltavissa suoratoistopalvelujen kautta.

Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.

Tältä sivulta Pledge Musicin nettisivuilta saat tietoja tulevista julkaisuista.20. syyskuuta 2016

UUSIEN BMG/SANCTUARY CD-JULKAISUJEN ENNAKKOTILAUS PÄÄTTYNYT

Nämä julkaisut olivat ennakkoon tilattavissa Pledge Musicin kautta. CD:t nyt saatavilla levykaupoista, myös digitaalisina latauksina samoin kuin suoratoistopalvelujen kautta.

Seuraavana on vuorossa kakkosalbumi Salisbury vuodelta 1971 joka julkaistaan lokakuun lopussa. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.
24. elokuuta 2016 (päivitetty 6. syyskuuta 2016)

THE LEE KERSLAKE ROCK PARTY - LONTOO 18. SYYSKUUTA

HUOM: TÄMÄ ON TAPAHTUMA ON SIIRRETTY LEE KERSLAKEN TERVEYDENTILAN JOHDOSTA. VOIT SAADA PALAUTUKSEN OSTETUSTA LIPUSTA TAI ODOTTAA UUTISIA UUDESTA KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄSTÄ. LISÄTIETOJA VIRALLISELLA URIAH HEEP NETTISIVULLA

Lee Kerslake isännöi Lontoossa 18. syyskuuta 100 Clubilla järjestettävää spesiaalia hyväntekeväisyyskonserttia Nightingale Cancer Support Groupin hyväksi. Vieraina nähdään sekä nykyisiä että entisiä Uriah Heep- jäseniä. Liput maksavat 30 GBP (+varausmaksu)ja niitä voi ostaa ennakkoon WeGotTicketsin kautta / Lisätietoja 100 Club nettisivulta.

THE LEE KERSLAKE ROCK PARTY NIGHTINGALE CANCER SUPPORT GROUP hyväksi

LONTOO: 100 Club - SUN 18.9. klo 18.30

Vieraina MICK BOX, KEN HENSLEY, BERNIE SHAW, PHIL LANZON, DAVEY RIMMER, RUSSELL GILBROOK sekä `OUR PROPAGANDA' Jake Libretto, Phil Hilborn and Thomas Jacobsen
Lisäksi ohjelmassa ikonisten rock-esineiden hyväntekeväisyyshuutokauppa.


15. heinäkuuta 2016

URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin vinyylinä v. 2015 ja nyt ne julkaistaan uudelleen myös CD:llä. Tulevat julkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkaa syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä jatkuen vuoteen 2017.

Molemmat julkaistaan 16. syyskuuta ja ovat jo tilattavissa ennakkoon Pledge Musicin kautta / Lisätietoja, kappalelistaukset ym. löydät tältä sivulta.


23. toukokuuta 2016

DEEP PURPLE JA URIAH HEEP SUOMESSA KESÄKUUSSA
KONSERTTIEN AIKATAULUT JULKISTETTU

Alustavat aikataulut on julkistettu sekä Helsingin Rockin' Hellsinki- tapahtumaan 10.6. että Oulun Rockin' The North- tapahtumaan 1.6. Lämmittelijänä molemmilla paikkakunnilla nähdään Peer Günt ja Oulussa lisäksi vielä paikallinenTemple Balls.

Alustavat aikataulut:

ROCKIN' HELLSINKI 10.6.
Ovet 16.00
Peer Günt 17.30 – 18.30
Uriah Heep 19.15 – 20.15
Deep Purple 21.00 – 23.00

ROCK THE NORTH 11.6.
Ovet 15.00
Temple Balls 17.00 – 18.00
Peer Günt 18.30 – 19.30
Deep Purple 20.15 – 22.00
Uriah Heep 22.30 – 24.00

HUOM! Helsingissä siis Uriah Heep esiintyy ennen Deep Purplea mutta Oulussa Heep on viimeinen esiintyjä.

Liput ennakkoon Menolipusta: Helsinki 10.6. - Oulu 11.6. ja Tiketistä: Helsinki 10.6. - Oulu 11.6. Saatavilla molempiin konsertteihin normaalilippujen lisäksi myös Priority-lippuja sekä VIP-paketteja. Tarkemmat tiedot näistä samoin kuin muista asioista löydät parhaiten Menolipun sivuilta.


10.6. THE INNOCENT VICTIMS JATKOILLA SEMIFINALISSA

Helsingin konsertin jälkeen kannattaa mennä jatkoille Semifinaliin jossa The Innocent Victims esittää lisää Uriah Heepin kappaleita. Lisätiedot yhtyeen Facebook-sivulta.

HUOM! URIAH HEEP SUOMI FINLAND RY:N JÄSENILLE TILAISUUS ON ILMAINEN!
Muilta pääsymaksu 6,50 EUR. Liput ennakkoon Tiketistä.

Uriah Heep Suomi Finland ry:n jäsenet ovat kutsutut seuraavaan ”Suuret Uriah Heep-jatkot” tilaisuuteen
Jos muutamilla jäsenillä jäi The Innocent Victims kuulematta, niin nyt on tilaisuus paikata tämä puute. Kun soitto Kaisaniemessä lakkaa, jatkuu se parin korttelin päässä Tavastian Semifinal tilassa The Innocent Victims bändin voimin
The Innocent Victims soittaa Uriah Heepin musiikkia ja muuta klassista rokkia.
The Innocent Victimsin konsertti on UHSF:n jäsenille maksuton. Niille, jotka ovat lippunsa jo ehtineet lunastaa, järjestämme vastaavasti ilmaista tarjottavaa. Pyydämme jäseniä ilmoittamaan osallistumisestaan sähköpostitse osoitteeseen leo@mustonen.fi. Tai ilmoittaa voi viimeistään paikan päällä puheenjohtajalle tai jollekin hallituksen jäsenistä.
Muille liput maksavat vain 6,50€ Tiketistä

Tässä vielä kriittiset tiedot:
Aika perjantaina 10.6.2016 klo 22:00 alkaen, päättyy lauantaina 11.6 03:00
Paikka: Semifinal, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki tavastiaklubi.fi/semifinal/
The Innocent Victims soittaa klo 23 alkaen

Tervetuloa! Uriah Heep Suomi Finland ry:n hallitus,

Leo Mustonen, puheenjohtaja
Juhani Rantala, varapuheenjohtaja
Seppo Ojala, rahastonhoitaja
Tuula Hannikainen, jäsenrekisterin hoitaja
Liisa Tolonen, sihteeri


THE INNOCENT VICTIMS KLAUKKALASSA 28.5.
HUOM! TILAISUUS VAIN URIAH HEEP SUOMI FINLAND RY:N JÄSENILLE!

Jo ennen Semifinalin keikkaa esiintyy The Innocent Victims Klaukkalassa yksityistilaisuudessa jonne pääsy on vain Uriah Heep Suomi Finlandin jäsenille. Jäsenille on asiasta tiedotettu yhdistyksen postituslistan kautta.


15. helmikuuta 2016

PLAYING GOD - THE ROCK OPERA + JAMIT 8.-9.4. GLORIA

Playing God - The Rock Opera esitettiin ensimmäisen kerran v. 2014 Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä ja nyt kahden vuoden tauon jälkeen on taas luvassa kaksi esitystä 8. ja 9. huhtikuuta. Mukana Corky Laing, CAN (mm. Mountain ja West, Bruce and Laing), Stefan Berggren, SWE (mm. Company of Snakes, Berggren Kerslake Band) ym. Esityksen jälkeen ilta jatkuu vielä jamisessioilla esiintyjien toimesta.

Liput ennakkoon 23.50 EUR. HUOM! Uriah Heep Suomi Finland ry:n jäsenille lippu alennettuun hintaan 18,50 EUR. Liput voi ostaa Tiketistä.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/playinggodrocks / http://playinggodrocks.com/


22. lokakuuta 2015

DEEP PURPLE JA URIAH HEEP SUOMEEN KESÄKUUSSA 2016

Yhtyeet nähdään esiintymässä yhdessä tulevana kesänä 10.6. Helsingissä Kaisaniemenpuistossa Rockin' Hellsinki - tapahtumassa ja 11.6. Oulussa Raatin Stadionilla Rock the North -tapahtumassa. Konserttien järjestäjän toimii Eastway Live. Molemmille paikkakunnille on odotettavissa myös lämmittelijöitä joista tiedotetaan myöhemmin. Tiedote Menolipun sivuilla.

Pääsyliput alkaen 69,50 EUR ovat jo nyt myynnissä Menolipun sivuilla Menoklubin jäsenille osoitteessa www.menolippu.fi/klubiennakot ja yleinen ennakkomyynti alkaa lauantaina 24.10. klo 9.00 Menolipussa, Lippupalvelussa & Tiketissä. Molempiin konsertteihin saatavilla myös Priority- ja VIP-lippuja.


8. lokakuuta 2015

URIAH HEEP: TOTALLY DRIVEN 2-CD

Ensimmäinen levyjulkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records -merkillä ilmestyy 13. marraskuuta. Levy on tilattavissa ennakkoon Cherry Red Recordsin nettisivuilta.

Katso lisätiedot tästä ja kaikista muista tulossa olevista Heep-julkaisuista Tulevia julkaisuja sivultamme.


24. elokuuta 2015

KEN HENSLEY TÄNÄÄN 70 VUOTTA

Uriah Heepin alkuaikojen musiikillinen johtaja ja kappaleiden tekijä Ken Hensley täyttää tänään 70 vuotta, Uriah Heep Suomi Finland ry onnittelee!

Tämä on huomioitu myös Suomen Yleisradion toimesta sekä Radio Suomessa että Radio Vegassa. Näistä linkeistä voit lukea juttuja ja kuunnella ohjelmia asiaan liittyen:
YLE Radio Suomi Entisten nuorten sävellahja 22.8.
YLE Radio Vega (ruotsiksi) Focus på Ken Hensley + haastattelu 20.8.


17. elokuuta 2015

URIAH HEEP MOSKOVASSA KEN HENSLEYN JA LEE KERSLAKEN KANSSA

Uriah Heepin konsertti Crocus City Hallissa Moskovassa 15. lokakuuta tulee olemaan ainutlaatuinen sillä entiset jäsenet Ken Hensley ja Lee Kerslake nähdään mukana vierailijoina ainoastaan tällä keikalla. Tämä on ensimmäinen kerta sitten v. 2001 kun Hensley nähdään esiintymässä entisen yhtyeensä kanssa, Kerslakelle tämä on ensimmäinen Heep-keikka sitten yhtyeestä lähtönsä jälkeen v. 2007.

Tiedote Virallisella Uriah Heep- sivulla / Osta liput täältä


30. heinäkuuta 2015

BERNIE SHAW LAZY BONEZIN LEVYLLÄ

Uriah Heepin laulaja Bernie Shaw vierailee suomalaisen Lazy Bonez- yhtyeen albumilla Alive joka julkaistaan syyskuussa. Hän duetoi kappaleella Devil's Dice yhtyeen laulajan Tommi Salmelaisen kanssa. Levyä voi jo tilata ennakkoon mm. Levykauppa Äx:stä.


21. heinäkuuta 2015

VERKKOKAUPASSA KESÄ-ALE

Verkkokaupassamme nyt kesä-ale. Kaikki paidat elokuun loppuun saakka ilman toimituskuluja! Saatavilla yhdistyksen virallisia paitoja hintaan 20e, v. 2013 HYKS-hyväntekeväisyyskonsertin ja v. 2012 Easy Livin' In Salo- tapahtuman paitoja poistohintaan 10e. Tarjous voimassa 31.8. saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Osaa saatavilla enää rajoitetusti joten kannattaa tehdä tilaus heti. Huomioi myös että kesälomista johtuen voi paitojen postituksissa olla viiveitä.

VERKKOKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ


28. toukokuuta 2015

KARJUROCKIN PÄÄSYLIPUT MYYNNISSÄ PAIKALLISMYYNTIPISTEISSÄ

Uriah Heep palaa Suomeen taas heinäkuussa Karjurock-festivaalille. Pääsyliput ovat nyt myynnissä myös paikallismyyntipisteissä, tarkemmat tiedot niistä festivaalin nettisivuilta. Launtain lippu jolloin Uriah Heep esiintyy maksaa ennakossa 40 EUR + toimituskulut, ovella 50 EUR. Liput myynnissä Lippupalvelun sivuilla.


17. toukokuuta 2015

EASY LIVIN' IN HELSINKI ON OHI

Yhdistyksen juhlakonsertti Tavastia-Klubilla 8. toukokuuta oli menestys sekä musiikillisesti että yleisömäärällä mitattuna. Yli 600 fania oli todistamassa illan huipennuksena entisten Heep-miesten Ken Hensleyn, Lee Kerslaken ja Paul Newtonin harvinaislaatuista yhteisesiintymistä ja rokkasi The Sensational Mika Järvinen Bandin ja tribuuttiyhtyeiden The Innocent Victims ja Kbnights Of The Black Ox tahtiin. Kokonaiskestoltaan yli neljätuntisessa spektaakkelissa lavalla nähtiin kaikkiaan 23 muusikkoa ja kuultiin 40 kappaletta. Suuret kiitokset kaikille jotka ostivat lipun konserttiin ja levittivät levittivät sanaa eteenpäin! Kuka tietää, jospa ensi vuonna juhlitaan Easy Livin' In Helsinki II- merkeissä niiden Heep-jäsenten kanssa jotka eivät nyt päässeet paikalle...

TAPAHTUMASIVU EASY-LIVIN-FINLAND.COM / FACEBOOK TAPAHTUMA


20. huhtikuuta 2015

KEN HENSLEY SOOLOKEIKKA SEINÄJOELLA

Easy Livin' In Helsinki -tapahtuman jälkeen Ken Hensley esiintyy vielä omalla soolokeikallaan Seinäjoella Sokos Hotelli Lakeuden Ravintola Matadorissa lauantaina 9.5. klo 22. Mukana keikalla ovat myös Mika Järvinen yhtyeineen sekä Trevor Hensley. Pääsyliput maksavat 23 EUR + palvelumaksu ennakkoon Lippupalvelusta.


10. huhtikuuta 2015

URIAH HEEP ENSI VIIKOLLA SUOMESSA!

Ensi viikolla Uriah Heep jälleen kerran Suomessa kolmella keikalla, kahdella niistä mukana myös Nazareth. Menolipun sivulla tiedot konserteista ja lipunmyynnistä: 16.4. Savonlinnasali, Savonlinna, 17.4. Elenia-Areena, Hämeenlinna ja 18.4. Seinäjoki-Areena, Seinäjoki.

Uriah Heep Suomi Finland järjestää jäsenilleen fanitapaamisen yhtyeen kanssa Hämeenlinnan konsertin yhteydessä. Yhdistyksen postituslistalla on jäseniä tiedotettu asiasta.


31. maaliskuuta 2015

KARJUROCKIN PÄÄSYLIPUT MYYNNISSÄ

Karjurock-festivaalin pääsyliput ovat nyt myynnissä: www.karjurock.fi. Launtain lippu jolloin Uriah Heep esiintyy maksaa ennakossa 40 EUR + toimituskulut, ovella 50 EUR. Tarkemmat tiedot kaikista lipuista Lippupalvelun sivuilla.


5. maaliskuuta 2015

EASY LIVIN' IN HELSINKI 8.5. LEHDISTÖTIEDOTE

Tavastian juhlakonsertin lehdistötiedote on julkaistu ja löytyy PDF-muodossa täältä. Tiedote on julkaisuvapaa heti ja vapaasti levitettävissä.

Konsertille nyt luotu myös Facebook-tapahtuma. Jaa omalle tai kaverin aikajanalle tai ryhmään johon kuulut ja kutsu kaikki kaverisi. Näin autat omalta osaltasi tapahtuman onnistumisessa.

Liput ennakkoon Tiketistä. Lisätiedot tapahtumasivuiltamme easy-livin-finland.com.


10. helmikuuta 2015 (Päivitetty 25. helmikuuta)

EASY LIVIN' IN HELSINKI - JUHLAKONSERTTI TAVASTIA-KLUBILLA 8.5.

Kesällä 2015 tulee kuluneeksi 10 vuotta rekisteröidyn yhdistyksen ja virallisen Uriah Heep fan clubin perustamisesta, lisäksi tulee 20 vuotta täyteen vapaamuotoisen fanitoiminnan käynnistymisestä joten tämä vuosi on sekä 10- että 20-vuotisjuhlavuosi. Sen kunniaksi järjestämme Tavastia-Klubilla Helsingissä 8. toukokuuta juhlakonsertin otsikolla ”EASY LIVIN’ IN HELSINKI”.

Päätähdeksi on saatu itse Ken Hensley – Uriah Heepin 1970-luvun kulta-aikojen johtohahmo. Hensley esiintyy yhdessä Mika Järvisen yhtyeen kanssa, lisäksi konsertissa kuullaan kotimaisia tribuuttiyhtyeitä The Innocent Victims ja Knights Of The Black Ox.

Erikoisvieraina tullaan näkemään paikalla entisistä Heep-jäsenistä Paul Newton ja Lee Kerslake kuin myös Ken Hensleyn veli Trevor joka oli kaksi vuotta sitten hoidettavana Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa ja syyskuussa 2013 järjestettiin veljesten ideoimana Tavastia-Klubilla hyväntekeväisyyskonsertti sairaalan hyväksi.

Liput ennakkoon Tiketistä. Lisätiedot tapahtumasivuiltamme easy-livin-finland.com.


5. helmikuuta 2015

URIAH HEEP KARJUROCKIIN HEINÄKUUSSA

Uriah Heep esiintyy 16.-18.7. Uudenkaupungin Lokalahdessa järjestettävässä Karjurockissa - maailman kovimmilla maalaisfestareilla. Ennakkoliput tulevat myyntiin maaliskuun loppupuolella. Lisätiedot festivaalin sivuilta.


19. tammikuuta 2015

URIAH HEEP JA NAZARETH HÄMEENLINNAAN JA SEINÄJOELLE

Menolippu on uutisoinut että Uriah Heep nähdään aiemmin julkistetun Savonlinnan 16.4. konsertin lisäksi myös Hämeenlinnassa 17.4. ja Seinäjoella 18.4. ja ennakkoliput ovat jo myynnissä. Nämä kaksi konsertita kulkevat nimellä Rockin' Legends ja mukana pitäisi olla myös Nazareth (tosin orkesterin laulajatilanne tällä hetkellä hieman epäselvä). Savonlinnassa tämänhetkisten tietojen mukaan ei Nazarethia nähtäisi. Menolipun tiedote ja linkit lipunmyyntiin ym. täällä.


16. tammikuuta 2015

UUSI FACEBOOK-SIVU AVATTU

Yhdistykselle on avattu uusi Facebook-sivu. Käy tsekkaamassa, tykkää sivusta ja jaa eteenpäin!


22. joulukuuta 2014

URIAH HEEP SUOMEEN TAAS HUHTIKUUSSA, SAVONLINNA 16.4. LIPUT JO MYYNNISSÄ!

Heti joulukuisten Jyväskylän ja Rovaniemen keikkojen jälkeen tulee uutinen että Uriah Heep tulee taas huhtikuussa uudestaan Suomeen kolmelle keikalle. Näistä on jo julkistettu Savonlinnan Savonlinnasalin konsertti 16. huhtikuuta. Liput nyt jo myynnissä Menolipussa, vielä ehtii hankkimaan vaikka joululahjaksi! Tilaa liput täältä.


11. joulukuuta 2014

THE YARDBIRDS KORVAA NAZARETHIN KEIKOILLA!

Nazareth on joutunut laulajan sairastumisen vuoksi peruuttamaan tulonsa Jyväskylään ja Rovaniemelle Uriah Heepin kanssa. Tilalla nähdään The Yardbirds.


12. marraskuuta 2014

OHEISTAPAHTUMIA JOULUKUUN HEEP/NAZARETH -KEIKOILLE

Mika Järvinen - tuttu Five Fifteenistä, Crazy Worldistä ja Uriah Heep -kirjan "Easy Livin' - Ken Hensleyn vuodet 1970-1980" kirjoittaja - on mukana tulevilla Jyväskylän ja Rovaniemen keikoilla molemmilla paikkakunnilla. Tarkemmat tiedot täältä: Jyväskylä: Bar & Cafe Social House / Rovaniemi: Paha Kurki. Jyväskylässä on ohjelmaa jo ennen keikkaa klo 18 alkaen ja keikan jälkeen n. 23.00 alkaen. Rovaniemellä on vain afterparty konsertin jälkeen n. klo 23.30 alkaen. Järvinen esittää molempien yhtyeiden musiikkia akustisesti ja tarinoi Heep-kirjastaan jota voi myös ostaa paikan päällä. Jyväskylässä mukana on myös basisti Rude Rothsten.

Uriah Heep aloittaa 13. marraskuuta Sveitsistä Euroopan kiertueen joka on nimetty uuden Outsider-albumin mukaan ja Suomen keikat päättävät kiertueen ensimmäisen osan. Kiertueella tullaan kuulemaan sekä vanhoja klassikkokappaleita että uuden levyn materiaalia.


17. syyskuuta 2014

URIAH HEEP JA NAZARETH SUOMEEN JOULUKUUSSA!

Uriah Heep tulee konsertoimaan yhdessä toisen konkaribändin Nazarethin kanssa Suomeen joulukuussa. Yhtyeet esiintyvät EastWay Liven järjestämissä Rockin' Christmas -tapahtumissa Jyväskylän Paviljongissa 12.12. ja Rovaniemen Lappi Areenalla 13.12. Jyväskylässä mukana on lisäksi Silvennoinen Maijanen Band ja Rovaniemellä Melrose. Liput maksavat 49 EUR ja ovat ennakkomyynnissä Menolipussa.


<


5. syyskuuta 2014

TREVOR HENSLEY JA PHIL BAKER SUOMESSA LOKAKUUSSA

Yhdistyksen vuosikokouksen 2013 yhteydessä esiintyneet ja viime vuosina muutenkin järjestämissämme tilaisuuksissa mukana olleet Trevor Hensley ja Phil Baker tulevat Suomeen yhteisille keikoille Joensuuhun 24. lokakuuta ja Helsinkiin 25. lokakuuta. Luvassa on molempien omaa tuotantoa sekä Uriah Heep -kappaleita.

24.10. Kerubi, Joensuu
25.10. On The Rocks, Helsinki

Trevor Hensley / Phil Baker


6. kesäkuuta 2014

UUSI ALBUMI "OUTSIDER" JULKAISTU!

Uriah Heepin 24. studioalbumi Outsider on nyt julkaistu ja saatavilla levykaupoista ympäri Suomen ja myös digitaalisena MP3-latauksena.

Tästä pääset OUTSIDER infosivulle josta löydät lisätietoja kuten kappalelistan, ääninäytteitä kappaleista, levyarvioita, mistä ostaa jne.

Uriah Heep Suomen kiertueella kesäkuussa:
7.6. Espoo, Kivenlahtirock www.kivenlahtirock.com
8.6. Kauhava Hotelli Kauhava Tiikeri www.hotellikauhava.fi
9.6. Pori Promenadikeskus www.maisa.fi
10..6. Salo Astrum-Areena www.teatteriprovinssi.fi
11.6. Lahti Sibeliustalo www.sibeliustalo.fi


9. toukokuuta 2014

ONE MINUTE SINGLE JULKAISTU, OUTSIDER ALBUMIN INFOSIVU

Tulevan albumin kappale One Minute on julkaistu digitaalisena singlenä. Single sisältää sekä pitkän albumiversion että lyhyemmän radio edit -version. Se on saatavilla myös erikoisena saksankielisenä versiona nimellä Eine Minute. Single on ladattavissa esim. iTunesista ja Amazonista sekä kuunneltavissa mm. Spotifyssa ja Deezerissä. Lisää tietoja tulevasta levystä on myös julkistettu. Sivulle on perustettu uusi infosivu josta löydät kaikki tiedot levystä kuten kappalelista, ääninäytteitä kaikista kappaleista, levyarvioita, mistä ostaa jne.

Klikkaa tästä mennäksesi OUTSIDER infosivulle


28. maaliskuuta 2014 (päivitetty 17. huhtikuuta 2014)

UUSI ALBUMI "OUTSIDER" JULKAISTAAN KESÄKUUSSA!

Frontiers Records on vahvistanut että Uriah Heepin uusi albumi Outsider julkaistaan Manner-Euroopassa 6. kesäkuuta, Englannissa 9. kesäkuuta ja Pohjois-Amerikassa 10. kesäkuuta. Promovideo kappaleesta One Minute - nauhoitettu konsertissa Lontoossa maaliskuussa - on tulossa ennen sitä. Seuraa tämän sivun ilmoittelua asiassa.


27. helmikuuta 2014 (päivitetty 7.3.)

TIETOA KESÄKUUN KEIKKOJEN LIPUNMYYNNISTÄ

7.6. Espoo, Kivenlahtirock
Liput myynnissä Lippupiste ja Tiketti, hinnat 44e / Priority 74e / Perhe 119e
8.6. Kauhava, Hotelli Kauhava (K18)
Liput myynnissä Hotelli Kauhava ja sähköpostilla liput.tiikeri@gmail.com (sähköpostiin tieto montako lippua ja toimitusosoite), hinta 29e
9.6. Pori, Promenadikeskus
Liput myynnissä Maisan palvelupiste, Sokos ja Lippupalvelu, hinta 39e
10.6. Salo, Astrum-Areena
Liput myynnissä Teatteri Provinssin lipunmyynti ja Lippupiste, hinta 25e
11.6. Lahti, Sibeliustalo (K18)
Liput myynnissä Sibeliustalon lipunmyynti ja Lippupiste, hinta 37e

Kivenlahtirock 2014
Kauhava Tiikeri
Pori Promenadikeskus
Lahti Sibeliustalo


21. helmikuuta 2014 (päivitetty 24. helmikuuta 2014)

URIAH HEEP SUOMESSA KESÄKUUSSA!

Uriah Heep saapuu taas kerran Suomen kiertueelle kesäkuun alussa Espooseen, Kauhavalle, Poriin, Saloon ja Lahteen. Espoon Kivenlahtirockissa yhtye esiintyy lauantain 7.6. pääesiintyjänä, muut ovat omia konsertteja. Lippujen ennakkomyynti ei ole vielä alkanut mutta seuraa tämän sivun ilmoittelua tai allaolevan listauksen keikkapaikkojen omia sivuja:

7. kesäkuuta Espoo, Kivenlahtirock www.kivenlahtirock.com
8. kesäkuuta Kauhava Hotelli Kauhava Tiikeri www.hotellikauhava.fi
9. kesäkuuta Pori Promenadikeskus www.maisa.fi
10. kesäkuuta Salo Astrum-Areena www.teatteriprovinssi.fi
11. kesäkuuta Lahti Sibeliustalo www.sibeliustalo.fi

Uriah Heep 2014


URIAH HEEP VIDEONAUHOITUKSET

Yhtye nauhoittaa Lontoossa Koko-areenalla 4. maaliskuuta livevideon ja tämä konsertti on ensimmäinen jossa soitetaan uusia tulevan levyn kappaleita, video julkaistaan joko myöhemmin tänä vuonna tai alkuvuodesta ensi vuonna. Lisätiedot konsertista tältä sivulta.


MICK BOX JA BERNIE SHAW ROCK MEETS CLASSIC KIERTUEELLA

Mick Box ja Bernie Shaw ovat mukana maalis-huhtikuussa Saksassa järjestettävällä Rock Meets Classic -kiertueella jonka päätähtenä on Alice Cooper ja orkesterina tsekkiläinen Bohemian Symphony Orchestra. Lisätiedot sivuilta www.rockmeetsclassic.de.

Rock Meets Classic


5. helmikuuta 2014

PLAYING GOD: THE ROCK OPERA 28.3. GLORIA

Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä 28. maaliskuuta esitettävässä Playing God -rock oopperassa ovat mukana mm. Mountainista tuttu Corky Laing, Berggren Kerslake Bandin ja Company Of Snakesin Stefan Berggren, Maya Paakkari ym. Uriah Heep Suomi Finland ry:n jäsenille pääsyliput alennettuun hintaan vain 17 EUR. Ennakkoliput Tiketistä. Lisätietoja www.playinggodrocks.com. Soundtrack CD saatavilla Gonzo Multimedialta.

Playing God - Poster Playing God - Soundtrack CD

Playing God on rock-ooppera, joka ammentaa musiikilliset vaikutteensa 1970-luvun classic rockista ja käsittelee genetiikan eettisiä kysymyksiä. Kahden suomalaisen bioetiikan tutkijan (Tuija Takala ja Matti Häyry) ja kanadalaissyntyisen, Woodstockista saakka musiikkia tehneen, rumpali-lauluntekijän (Corky Laing) yhteistyön hedelmät ensimmäistä kertaa lavalla Suomessa! Mukana lisäksi muusikoita Amerikasta, Englannista, Ruotsista ja tietenkin, Suomesta.

Playing God kertoo tarinaa kuvitteellisesta pikkukaupungista, jossa geenitekniikkaa on jo vuosikymmeniä käytetty muun muassa lasten valikointiin, ihmisten paranteluun ja kuolemattomuuden etsintään. Ja kun kyseessä on "ooppera", tarinaan mahtuu toki myös kuolemaa, mustasukkaisuutta, rakkautta ja identiteettikriisejä.

Esitys toteutetaan konserttishowna, jossa muusikoilla ja musiikilla on keskeinen osa. Lavasteet ovat viitteellisiä, laulajat roolihahmoissa. Esityskieli on englanti. Tarinan seuraamisen helpottamiseksi laulujen sanat sekä lyhyet kohtauskuvaukset heijastetaan taustakankaalle.

Lavalla:
Corky Laing, CAN (mm. Mountain ja West, Bruce and Laing)
Bonnie Parker, USA (TANG)
Denny Colt, USA (TANG)
Stefan Berggren, SWE (Company of Snakes, Berggren Kerslake Band)
Phil Baker, GBR (Uriah Heep Legends)
John Vihervä, FIN (Ben Granfelt Band)
Harri Väyrynen, FIN (Club Merano)
Maya Paakkari, FIN
Matti Häyry, FIN + vierailijoita


18. tammikuuta 2014

VUOSIKOKOUS 2014 STONE'S PUBISSA 25.1.

Yhdistyksen vuosikokous 2014 pidetään Stone's Gastropubissa Helsingissä 25. tammikuuta. Osallistumaan oikeutettuja ovat kaikki vuoden 2013 jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Kokouskutsu esityslistoineen on lähetetty kaikille jäsenille ja tiedotettu myös postituslistalle. Illan ohjelmassa on myös Lee Kerslaken uuden Berggren Kerslake Bandin albumin The Sun Has Gone Hazy kuuntelu.


11. marraskuuta 2013

KEN HENSLEY & FRIENDS HYKS-TUKIKONSERTIN T-PAITOJEN LOPPUUNMYYNTI

Tavastia-klubilla 4.9. pidetyn hyväntekeväisyyskonsertin paitojen loppuerä myydään nyt pois alennushintaan 20 EUR ja tapahtuman rintanappi vielä kaupan päälle - niin kauan kuin tavaraa riittää! Viimeinen tilaisuus saada itsellesi muisto tapahtumasta ja tukea hyväntekeväisyyttä. Kun kaikki paidat on myyty loppuun ei näitä saa enää mistään. Lähinnä miehille tarkoitettua unisex-mallia on vielä varastossa kokoja M, L, XL ja XXL mutta naisten ladies fit -mallia vain kokoa M ja sitäkin vain muutama joten pidä kiirettä että saat haluamaasi kokoa!

unisex" ladies fit

Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta WWW.HYKS-HENSLEY-KONSERTTI.COM

VERKKOKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ


24. lokakuuta 2013

SYYSKOKOUS/PIKKUJOULUT STONE'S PUBISSA 2.11.

Yhdistyksen syyskokous ja pikkujoulut pidetään tänä vuonna Stone's Gastropubissa, Keskuskatu 4 Helsinki. launtaina 2. marraskuuta. Jäsenille on lähetetty tiedote sähköpostilla ilmoittautumisohjeineen. Tilaisuuden jälkeen esiintyy On The Rocksissa Phil Baker levynjulkaisukeikalla. Baker on kitaristi/laulaja joka on tätä ennen esiintynyt Suomessa entisten Uriah Heep -miesten Ken Hensleyn, Lee Kerslaken ja Paul Newtonin yhteisessä kokoonpanossa soittamassa Uriah Heepin kappaleita. Nyt hänet nähdään ensimmäistä kertaa esittämässä omaa musiikkiaan. Keikalle pääsyliput maksavat 10 EUR ja ne ovat ennakkomyynnissä Tiketissä. Lämmittelijänä on kokkolalainen Isäntä Meidän.

Jo muutama päivää sitä ennen keskiviikkona 30.10. pidetään On The Rocksin baarissa klo 18.30 alkaen Phil Bakerin Songs To The World -levyn ennakkokuuntelu ja Baker on itse tulossa paikan päälle.


9. syyskuuta 2013

HYKS-TUKIKONSERTIN PAITOJEN LOPPUERÄ MYYNNISSÄ

Tavastian hyväntekeväisyyskonsertin paitoja vielä rajoitetusti jäljellä. Viimeinen tilaisuus saada omaksi muisto tapahtumasta. Katso tarkemmat tiedot ja vielä saatavilla olevat koot ja mallit verkkokaupastamme. Huom! Kaikkiin tilauksiin rintanappi kaupan päälle (niin kauan kuin niitä riittää).


WWW.HYKS-HENSLEY-KONSERTTI.COM
.


MIKA JÄRVISEN URIAH HEEP -KIRJA NYT KAUPOISSA

Uusi suomalainen Uriah Heep -yhtyeen kulta-ajoista 1970-luvulla kertova kirja sai julkaisunsa Tavastian HYKS-tukikonsertissa 4.9. ja on nyt saatavilla kirjakaupoissa kautta maan. Lisätietoja tällä sivulla.

Easy Livin' - Uriah Heep kirja


30. elokuuta 2013 (päivitetty 2. syyskuuta 2013)

VIRVE "VICKY" ROSTI LISÄTTY TUKIKONSERTTIN ESIINTYJIIN

Hyväntekeväisyyskonsertin vieraileviin esiintyjiin on saatu lisäksi Virve "Vicky" Rosti joka ei suomalaisille esittelyjä kaivanne.

Tule ajoissa paikalle, Tavastian ovet aukeaa klo 20 ja showtime on jo klo 20.30!

Virve Rosti


22. elokuuta 2013

TUKIKONSERTTIN VIERAILIJAT JULKISTETTU

Tavastialla yhdessä Ken Hensleyn ja kumppaneiden kanssa nähdään Jukka Gustavson, Maria Hänninen, Eeva Koivusalo ja Kasper Mårtenson. Hyväntekeväisyyskonsertissa kuullaan Uriah Heepin lisäksi myös mm. Wigwamia, Procol Harumia ja David Bowieta.

Jukka Gustavson on legendaarisen Wigwam-yhyteen säveltäjä, laulaja ja kosketinsoittaja. Tavastian lavalla hänet nähdään yhdessä Crazy Worldin kanssa esittämässä Wigwamin ja Procol Harumin musiikkia. Huhujen mukaan saatetaan jopa kuulla yhtyeen ensisingle Luulosairas ensimmäistä kertaa pitkään aikaan livenä. Maria Hänninen tunnetaan loistavan rock-äänensä lisäksi myös multi-instrumentalistina, jonka kykyjä saatetaan kuulla myös joissain Uriah Heep -kappaleissa. Useiden kotimaisten eturivin muusikoiden kanssa levyttäneen basisti Eeva Koivusalon osuus yhdessä Crazy Worldin kanssa on kunnianosoitus toukokuussa haimasyöpään menehtyneelle Uriah Heepin basistille Trevor Bolderille. Luvassa on David Bowien klassikkokappaleita Bolderin uran alkuajalta, jolloin hän toimi Bowien Spiders From Mars -yhtyeen riveissä. Kasper Mårtenson on monessa mukana ollut kosketinsoittaja, joka aloitti uransa Amorphis-yhtyeessä ja soittaa nykyään muun muassa Barren Earthissä ja Ben Granfelt Bandissa.

Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta: WWW.HYKS-HENSLEY-KONSERTTI.COM ja Facebookista


TAVASTIAN HYKS-TUKIKONSERTTIIN ENÄÄ KAKSI VIKKOA!!!

KEN HENSLEY, TREVOR HENSLEY & FRIENDS - CRAZY WORLD + VIERAILIJOITA

WWW.HYKS-HENSLEY-KONSERTTI.COM

Hyväntekeväisyyskonsertti HYKSin teho-osastojen hyväksi järjestetään Tavastiaklubilla Helsingissä keskiviikkona 4. syyskuuta. Ken Hensleyn ja veljensä Trevorin lisäksi Crazy World -yhtye (kokoonpano Mika Järvinen - laulu, Anssi Nykänen - rummut, Lauri Porra - basso, Juha Kämäräinen - kitara ja Esa Kotilainen - kosketinsoittimet) ja vierailjoita. Konsertin kaikki tuotot ohjataan HYKSin tehoklinikan ja sydänkirurgisen yksikön hyväksi joka pelasti Ken Hensleyn veljen Trevorin hengen hänen saatuaan sydänkohtauksen viime tammikuussa.

Lippuja tilaisuuteen on saatavilla Tiketistä hintaan 25 EUR + palvelumaksut. Ovelta lippujen hinta on 30 EUR mikäli niitä jää. OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!

Tapahtuman virallisia tuotteita on saatavilla jo ennakkoon tilaamalla verkkokaupasta. Huom! Sunnuntaihin 25. elokuuta mennessä tilatut ja maksetut tuotteet toimitetaan postitse jo ennakkoon ennen tapahtumaa. Saatavilla t-paitoja ja rintanappeja. Vaikka et pääsisikään tulemaan paikan päälle voit tukea omalta osaltasi tapahtumaa ostamalla näitä tuotteita. TILAA PAIDAT JA RINTANAPIT VERKKOKAUPASTA TÄÄLTÄ!

Voit myös tehdä lahjoituksia suoraan sairaalan lahjoitustilille alla olevilla tiedoilla.
MAKSUN SAAJA: Helsingin Yliopistollisen keskussairaalan Meilahden sairaalaan teho-osasto
PANKKI: Nordea Pankki Suomi Oyj
TILIN NIMI: HUS Lahjoitustili
TILINUMERO: 152330-4184
IBAN: FI57 1523 3000 0041 84
BIC/SWIFT: NDEAFIHH
VIITETIETO: M1020LVHEN
HUOM! Muista lisätä projektikoodi M1020LVHEN viitetiedoksi maksun tiedonantokenttään jotta lahjoituksesi ohjautuu oikeaan kohteeseen.


MIKÄ JÄRVISEN URIAH HEEP -KIRJAN JULKISTUS!

Tavastian tukikonsertti on samalla myös Mika Järvisen kirjoittaman ensimmäisen suomalaisen Uriah Heep -kirjan julkistustilaisuus. Kirjaa voi kustantajan edustajalta ostaa jo paikan päällä konsertissa vaikka kaupoissa se on saatavilla vasta konsertin jälkeen. Lisätietoja kirjasta tällä sivulla.


7. elokuuta 2013

TAVASTIAN HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTIN PAITOJEN ENNAKKOTILAUSAIKAA JATKETTU!

Huom! Ennakkotilausaikaa jatkettu 9.8. saakka! Viimeinen tilaisuus saada paidat edulliseen ennakkotilaushintaan ja postitse toimitettuna kotiin jo ennen tapahtumaa! Paitojen toimitus alkaa viikolla 33.

KEN HENSLEY, TREVOR HENSLEY & FRIENDS
CRAZY WORLD + GUESTS - THE TREVOR HENSLEY CONCERT

WWW.HYKS-HENSLEY-KONSERTTI.COM
.


URIAH HEEP TULI, NÄKI JA VOITTI

Kolme hienoa keikkaa Suomessa viime viikonloppuna Helsingissä, Kajaanissa ja Hangossa. Jos olit jollain noista ja sinulla on kuvia tai muuta mitä haluat jakaa muiden kanssa, ota yhteyttä.


29. heinäkuuta 2013

ETKOTILAISUUS ENNEN HELSINGIN KEIKKAA!

Uriah Heep Suomi Finland ry järjestää etkotilaisuuden Helsingissä perjantaina 2. elokuuta klo 18 - 20 Bar Bäkkärissä (Pohjoinen Rautatienkatu 21) ennen keikkaa The Circus -klubilla. Ohjelmassa Uriah Heepin musiikin kuuntelua hyvässä seurassa ja keikkatunnelmaan virittäytymistä. Fanclubin jäsenille luvassa myös pientä tarjoilua. Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy!


15. heinäkuuta 2013

HYKS-KONSERTIN PAIDAT ENNAKKOON TILATTAVISSA!

Tavastia-klubin 4.9. hyväntekeväisyyskonsertin paidat ovat tilattavissa ennakkoon verkkokaupassa edulliseen ennakkotilaushintaan. Vaikka et pääsisikään tulemaan paikalle, voit omaltasi auttaa hyvää asiaa tilaamalla itsellesi paidan tai vaikka useamman.

KEN HENSLEY, TREVOR HENSLEY & FRIENDS
CRAZY WORLD + GUESTS - THE TREVOR HENSLEY CONCERT

WWW.HYKS-HENSLEY-KONSERTTI.COM

LIPUT MYYNNISSÄ TIKETISSÄ!
T-PAITOJEN ENNAKKOTILAUS VERKKOKAUPASSA!!


10. kesäkuuta 2013 (päivitetty 13. kesäkuuta 2013)

TAMPEREEN KEIKKA SIIRRETTY HELSINKIIN!

Uriah Heepin konsertti Tampereen Pakkahuoneella 2. elokuuta on siirretty Helsinkiin, uusi keikkapaikka on The Circus. Tampereen keikalle ostetut käyvät sellaisenaan Helsingin keikalle. Eastway Liven tiedote täällä.


22. toukokuuta 2013

A STATEMENT FROM URIAH HEEP

It is with great sadness that Uriah Heep announce the passing of our friend the amazing Trevor Bolder, who has passed away after his long fight with cancer. Trevor was an all time great, one of the outstanding musicians of his generation, and one of the finest and most influential bass players that Britain ever produced.

His long time membership of Uriah Heep brought the band’s music, and Trevor’s virtuosity and enthusiasm, to hundreds of thousands of fans across the world. He joined the band in 1976 and, barring one short break, was a fixture until his ill health forced him to take a step back early this year. Prior to joining Heep he was a founder and ever-present member of David Bowie’s legendary Spiders From Mars band, performing on all of their key albums and at countless shows. He also performed with Wishbone Ash, Cybernauts and The Rats.

Mick Box said, "Trevor was a ‘World Class’ bass player, singer & songwriter, and more importantly a World Class friend. He will be sadly missed by family, friends and rock fans all over the world. We are all numb to the core".


22. huhtikuuta 2013

JOHN LAWTON KORVAA BERNIE SHAW'N TOUKOKUUN KEIKOILLA

Uriah Heepin laulaja Bernie Shaw joutuu pitämään muutaman viikon taukoa keikkailusta ja jotta yhtye pystyisi täyttämän sopimukselliset velvoitteet sinä aikana yhdeksässä konsertissa toukokuussa hänet korvaa entinen Heep-laulaja John Lawton. Basisti Trevor Bolder on jo sivussa kokoonpanossa syöpähoitojensa takia ja hänen tilallaan on väliaikaisena basistina Dave Rimmer. Bolderin odotetaan palaavan yhtyeeseen Download-festivaalilla Englannisa kesäkuussa.


8. huhtikuuta 2013

VERKKOKAUPASSA EASY LIVIN' PAITOJEN POISTOMYYNTI ALKANUT!

Verkkokaupassa on alkanut kesän 2012 Easy Livin' In Salon tapahtuman t-paitojen poistomyynti. Kaikki loput paidat myydään pois hintaan 10 EUR/kpl. Vihoviimeinen tilaisuus saada tämä keräilykappale omaksi. L koko on jo lopussa ja joitain muitakin kokoja on vain muutama kappale joten kannattaa pitää kiirettä että saat haluamasi koikoisen paidan. Kun nämä on myyty loppuun ei näitä enää voi ostaa mistään! Lisäksi muutama kpl vielä v. 2009 tapahtuman paitoja hintaan 7 EUR/kpl.

Verkkokauppaan pääset tästä


15. maaliskuuta 2013

KAJAANIN LIPUT MYYNNISSÄ

Kajaanin Kaupunkifestivaalin pääsyliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä, Uriah Heep esiintyy lauantaina 3. elokuuta. Tarkemmat tiedot hinnoista ym. löydät tästä esitteestä. Radiomainoksen voit kuunnella täältä.

Juliste.


11. maaliskuuta 2013

URIAH HEEP TAMPEREELLE 2. ELOKUUTA

Tiketin nettisivujen mukaan Uriah Heep esiintyy myös Tampereella 2. elokuuta aiemmin julkistetun Kajaanin festivaaliesiintymisen 3. elokuuta lisäksi. Liput ovat jo myynnissä Tiketissä hintaan 27 EUR.


DAVE RIMMER BOLDERIN KORVAAJAKSI

John Jowitt joka on tuurannut Trevor Bolderia bassossa ei voi jatkaa enää muiden velvoitteiden takia ja Dave Rimmer korvaa hänet tulevilla keikoilla. Bolderin odotetaan palaavan kokoonpanoon Download-festivaalilla Englannissa kesäkuussa. Hän on myös kertonut haastattelussa että syy hänen sairauslomaansa on toipumine haimasyövästä.


14. helmikuuta 2013 (päivitetty 7. maaliskuuta 2013)

KEN HENSLEY & FRIENDS - THE TREVOR HENSLEY CONCERT!!!

Helsingin Tavastia-klubilla järjestetään 4. syyskuuta suuri hyväntekeväisyyskonsertti jonka kaikki tuotot käytetään Helsingin Yliopistollisen Keskussairaalan teho-osaston hyväksi. Ken Hensleyn itsensä lisäksi lauteille tullaan näkemään useita vierailjoita ja mahdollisesti nimekkäitä yllätysesiintyjiä. Konsertin tarkempi esiintyjäkaarti ym. tiedot julkistetaan kun konsertin lipunmyynti alkaa.

Tapahtuman isä on Ken Hensley jonka nuorempi veli Trevor sai sydänkohtauksen 13. tammikuuta ollessaan Helsingissä esiintymässä Uriah Heep Suomi Finlandin juhlissa. Hän oli kohtauksen jälkeen hoidettavana Helsingin Yliopistollisen Keskussairaalan Meilahden yksikössä ja hänen sydämensä leikattiin täällä. Ken ja muut Trevorin omaiset olivat niin vaikuttuneita sairaaalan ammattitaidosta vamman hoitamisessa että haluavat omalta osaltaan auttaa taloudellisesi sairaalaa jotta se pystyisi jatkossa hoitamaan potilaitaan vielä paremmin edellytyksin.

Myös sinä voit omalta osaltasi auttaa. Lahjoituksia otetaan jo nyt vastaan sairaalan pankkitilille. Projektikoodin perusteella lahjoitukset ohjautuvat Helsingin Yliopistollisen keskussairaalan Meilahden sairaalaan teho-osaston hyväksi. Kohtapuoliin avataan tapahtuman omat nettisivut joiden kautta tulee myyntiin t-paitoja ja muita tuotteita. Sillävälin voit katsoa lisätietoja ja uusimmat uutiset Facebook-sivuilta .


MAKSUTIEDOT LAHJOITUKSILLE:

MAKSUN SAAJA: Helsingin Yliopistollisen keskussairaalan Meilahden sairaalaan teho-osasto
PANKKI: Nordea Pankki Suomi Oyj
TILIN NIMI: HUS Lahjoitustili
TILINUMERO: 152330-4184
IBAN: FI57 1523 3000 0041 84
BIC/SWIFT: NDEAFIHH
VIITETIETO: M1020LVHEN

HUOM! Muista lisätä projektikoodi M1020LVHEN viitetiedoksi maksun tiedonantokenttään jotta lahjoituksesi ohjautuu oikeaan kohteeseen.


18. tammikuuta 2013

URIAH HEEP KAJAANIIN 3. ELOKUUTA!!!

Uriah Heep saapuu jälleen kerrran Suomeen! Yhtye esiintyy 1. - 3. elokuuta Kajaanissa järjestettävän Kaupunkifestivaalin pääesiintyjänä. Samassa konsertissa esiintyvät myös kotimaiset Popeda ja Tuure Kilpeläinen. Seuraa näiden sivujen ilmoitteluja pääsylipuista ym.

Lisätietoja: Tapahtuman juliste / Lehdistötiedote

Facebook-sivu


14. tammikuuta 2013

TREVOR BOLDER SAIRASLOMALLE

Uriah Heep on ilmoittanut että basisti Trevor Bolder joutuu menemään leikkaukseen ja jää muutaman kuukauden sairaslomalle. Tänä aikana häntä tuuraa keikoilla John "JJ" Jowitt. Bolder käyttää toipumusajan hyväkseen keskittyen tekemään kappaleita yhtyeen seuraavalle studioalbumille jonka pitäisi ilmestyä v. 2013 aikana.


7. tammikuuta 2013

JOHN LAWTON & DIANA EXPRESS: THE POWER OF MIND KILPAILU!

Olemme käynnistäneet uuden kilpailun joka keskittyy uuteen John Lawton & Diana Express: The Power Of Mind -levyyn. Kaikki kysymykset liittyvät joko albumiin tai John Lawtonin uraan yleisesti. Kilpailu on käynnissä 20. tammikuuta saakka. Voittaja saa uuden CD:n omakseen!

Kilpailuun pääset tästä


27. marraskuuta 2012 (päivitetty 4. tammikuuta 2013)

TREVOR HENSLEY VILLI WÄINÖ HELSINKI 12.1.2013

Uriah Heep Suomi Finland on kutsunut Trevor Hensleyn erikoisvieraakseen esiintymään omalla keikallaan yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä Helsingissä 12. tammikuuta 2013. Esiintymispaikkana on Villi Wäinö, Kalevankatu 4 ja showtime on sen verran aikaisin että halukkaat ehtivät sen jälkeen hyvin vielä Lee Kerslaken keikalle Virgin Oiliin, keikkapaikkojen välimatka on n. 300 m. Yhdistyksen kokous on vain jäsenille mutta Hensleyn keikka on avoin kaikille eikä sinne ole pääsymaksua. Ohjelmistossa on sekä hänen omaa tuotantoansa että Uriah Heepin kappaleita.

Trevor on Ken Hensleyn nuorempi veli ja hän esiintyi jo tämän kesän Easy Livin' In Salo -tapahtumassa. Trevor on julkaissut useita sooloalbumeita ja on sekä esiintynyt että levyttänyt isoveljensä Kenin kanssa. Hänen omaan musiikkiinsa voit tutustua tällä sivulla.

Villi Wäinön tilaisuus on samalla hänen uuden Listen Out There studioalbuminsa julkistamistilaisuus ja uusien kappaleiden ensimmäinen julkinen esitys.


Trevor Hensley: Listen Out There


LEE KERSLAKE VIRGIN OIL LIPUT MYYNNISSÄ

Lee Kerslake & Friends pääsyliput nyt myynnissä Tiketissä hintaan 15 EUR Osta liput täältä.


17. lokakuuta 2012

LEE KERSLAKE VIRGIN OIL CO. HELSINKI 12.1.2013

Lee Kerslake saapuu taas suomalaisten fanien iloksi esiintymään Helsinkiin Virgin Oiliin 12. tammikuuta. Varta vasten tälle keikalle koottu kokoonpano kulkee nimellä Lee Kerslake & Friends, mukana ainakin Mika Järvinen ja kitarassa Tuomas Wäinölä. Luvassa on todella ainutlaatuinen ilta Ozzy Osbournen kahden ensimmäisen sooloalbumin kappaleita sekä Uriah Heepin klassikoita. Lisäksi Crazy World soittaa omassa setissään uuden The Return Of The Clown -levyn kappaleita.

Lee Kerslake


13. syyskuuta 2012

ESA AHOLAN EASY LIVIN' IN SALO KUVAT

Jälleen kerran virallisen valokuvaajamme Esa Aholan otoksia hänen omilla nettisivuillaan.

EASY LIVIN' IN SALO
EASY LIVIN' IN SALO


29. elokuuta 2012

URIAH HEEP RANTAROCKISSA 1985

Uusia ennenjulkaisemattomia kuvia Uriah Heep esiintymisestä Rantarockissa Virroilla 1985 on lisätty meidän Heep In Finland -sivulle. Isot kiitokset Juha Kiviselle joka otti kuvat. Jos sinulla on jotain materiaalia menneiltä Heepin Suomen keikoilta, kaikki otetaan erittäin mielellään vastaan.


21. elokuuta 2012

LAHTI goes HARD and HEAVY 2012

Finlandia-klubilla järjestetään 15.syyskuuta hyväntekeväisyyskonsertti jossa juhlistetaan neljää suurta heavy/hard rock nimeä: Deep Purple, Whitesnake, Rainbow ja Uriah Heep neljän yhtyeen voimin. Tilaisuus on hyväntekeväisyyskonsertti ja tuotot lahjoitetaan Lahden Sylvia-kodin hyväksi. Liput maksavat 13 EUR ennakkoon ja niitä voi ostaa Lippupalvelusta.

Katso tarkemmat tiedot Facebookin tapahtumasivulta

KATSO JULISTE ISOMMASSA KOOSSA

14. elokuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO ALKAA YLIHUOMENNA!

Vuoden 2012 suurin kansainvälinen Uriah Heep -tapahtuma käynnistyy ylihuomenna jatkuen lauantaihin 18.8. saakka. Katso uusimmat uutiset ja päivitykset tapahtuman omilta sivuilta. Lippuja edelleen saatavilla kaikkiin konsertteihin Tiketistä ja niitä voi ostaa käteisellä myös torstaina 16.8. Iltatorilla ja Sokos Hotel Rikalassa.

EASY LIVIN' IN SALO
EASY LIVIN' IN SALO


8. elokuuta 2012

URIAH HEEP MAAPALLON HUIPULLA

Fanclubin jäsen Kari Huhta matkusti huhtikuussa 2012 Himalajan vuoristoon missä hän vieraili Mount Everest Base Campissa. Se on 5 350 metrin korkeudessa oleva paikka jossa kiipeilijät viettävät aikaa totutellen ohueen ilmaan ennen vuoren huipulle nousua yrittämistä. Korkein kohta missä hän matkansa aikana kävi oli läheisen Kala Pattar -vuoren huippu joka on 5 545 metrin korkeudessa. Karilla oli mukanaan viime syyskuisen Tampereen keikan juliste joten hän kirjaimellisesti vei Uriah Heepin maailman huipulle! Tämä hieno tarina sai arvoisensa päätöksen kun Kari oli yhtyeen konsertissa Turussa 5. elokuuta ja pääsi sen jälkeisessä fanitapaamisessa tapaamaan yhtyettä mukanaan juuri tuo samainen "maailman katolla " käynyt juliste joka selvisi matkasta muutamalla repeämällä. Kuvia Himalajalta ja Turun tapaamisesta löydät tältä sivulta.


KUVIA, VIDEOITA JNE. 2012 SUOMEN KEIKOILTA

Kaikilta kolmelta vuoden 2012 Suomen Uriah Heep -keikoilta kuvia, videoita, keikka-arvosteluja jne. löytyy tältä sivulta. Myöskin Ken Hensleyn, Lee Kerslaken & Paul Newtonin keikalta Ilovaarirockissa 13. heinäkuuta löytyy kuvia tältä sivulta.


30. heinäkuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO LIPUNMYYNTI

Salon tapahtuman lippuja voi nyt ostaa ennakkoon Tiketin lisäksi myös noutamalla ne Rockin' Hoodista Salosta, osoite Rummunlyöjänkatu 7. Sieltä on saatavilla sekä kahden päivän lippuja, pääkonsertin lippuja että pääkonsertin VIP-paketteja. Katso tarkemmat tiedot näistä ja kaikista muista tapahtumaan liittyvistä asioista EASY-LIVIN-IN-SALO.COM nettisivuilta.


7. heinäkuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO 2012 JULISTE

Easy Livin' In Salo juliste on valmistunut. Voit omalta osaltasi auttaa tapahtuman järjestämisessä voit itse tulostaa allaolevan pdf-muodossa olevan julisteen ja levittää sitä omalla paikkakunnallasi. Uriah Heep Suomi Finland ry kiittää etukäteen!


Juliste isokokoisena pdf-muodossa / Juliste isokokoisena jpg-kuvana


4. heinäkuuta 2012

URIAH HEEP ESIINTYY MYÖS TURUSSA 5.8.!

Jo aiemmin julkistetun Haminan Yöt- tapahtuman 4.8. lisäksi Uriah Heep esiintyy Turussa Logomossa 5.8. Ennakkoliput ovat jo myynnissä Menolipussa, Lippupalvelussa ja Lippupisteessä:

LOGOMO MENOLIPUN INFOSIVU / Lippupalvelu / Lippupiste

HAMINAN YÖT MENOLIPUN INFOSIVU / Lippupalvelu


KEN HENSLEY, LEE KERSLAKE & PAUL NEWTON MYÖS ILOVAARIROCKISSA 13.7.

Jo ennen meidän omaa Easy Livin' In Salo tapahtumaamme nähdään nämä entiset Heep-miehet musisoimassa yhdessä Joensuun Ilovaarirockissa 13. heinäkuuta. Liput ovat myynnissä ennakkoon Lippupalvelussa ja lisäksi tapahtuman nettisivuilla www.ilovaarirock.fi listatuissa myyntipisteissä Joensuussa ja lähiseudulla.


3. heinäkuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO 2012 LIPPUINFOA

Kuten aiemmin on tiedotettu ovat Salon tapahtuman kaikki erilliset konserttiliput nyt myynnissä. Huomatkaa että pääkonsertin lipun hinta ennakkoon ostettuna on vain 25 EUR mutta ovella hinta on 30 EUR joten liput kannattaa hankkia ennakkoon. Tiketistä ennakkolippuja voi ostaa kaikkien tilaisuuksien alkamiseen saakka. Ovella lippuja voi myöskin maksaa vain käteisellä, korttimaksaminen ei ole mahdollista.

EASY LIVIN' IN SALO EASY-LIVIN-IN-SALO.COM / LIPUT TIKETISTÄ TIKETTI.FI

EASY LIVIN' IN SALO
EASY LIVIN' IN SALO


1. heinäkuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO 2012 OHJELMAMUUTOS

Carballo Family on valitettavasti peruuttanut osallistuminensa tapahtumaan. Heidän sijastaan pääkonsertin avaavana esiintyjänä nähdään soolokeikalla Suomirockin monitoimimies Mika Järvinen joka on tuttu yhtyeistä Five Fifteen ja Crazy World. Järvinen on myös parhaillaan kirjoittamassa kautta aikain ensimmäistä suomalaista Uriah Heep- kirjaa joka ilmestyy WSOY:n kustamantamana loppuvuodesta 2012.


18. kesäkuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO 2012 KAIKKIEN KONSERTTIEN LIPUT MYYNNISSÄ!

Yksittäiset konserttiliput Urheilutalon Pääkonserttiin ja Sokos Hotel Rikalan konsertteihin ovat nyt tulleet ennakkomyyntiin, kahden päivän tapahtumalippuja myös edelleen saatavilla. Osta lippusi Tiketistä ennakkoon ja varmista pääsysi mukaan tähän vuoden 2012 suurimpaan kansainväliseen Uriah Heep- tapahtumaan Suomen Salossa!

Tapahtuman viralliset takit ovat nyt ennakkomyynnissä Verkkokaupassamme. Laadukkaat softshell-takit broodeerauksilla teetätetään yksittäiskappaleina ja ovat saatavilla ainoastaan tilaamalla ja maksamalla ennakkoon!

T-paitojen ennakkotilausaikaa jatkettu 24.6. saakka. Tilaa nyt ja saat paidat jo heinäkuun alussa kotiin kannettuna edulliseen ennakkohintaan.

EASY LIVIN' IN SALO EASY-LIVIN-IN-SALO.COM / LIPUT TIKETISTÄ TIKETTI.FI


30. toukokuuta 2012

URIAH HEEP SAARISTO OPENISSA 9.6.

Uriah Heep soittaa Saaristo Open festivaalilla Kaarinassa lauantaina 9. kesäkuuta. Festivaalin nettisivujen tietojen mukaan yhtyeillä on tavallisesta suomalaisesta festivaalista selvästi pitemmät soittoajat joten Heepiltä on odotettavissa täyssmittainen setti!

Uriah Heep Suomi Finland ry järjestää totuttuun tapaan jäsenilleen mahdollisuuden päästä tapaamaan yhtyettä fanitapaamisessa. Tiedotetta tästä on laitettu jäsenille postituslistan kautta. Nyt jos koskaan on hyvä aika liittyä jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen tällä sivulla.

www.saaristo-open.fi / Liput ennakkoon Tiketistä


16. toukokuuta 2012

KEN HENSLEY: LOVE & OTHER MYSTERIES ENNAKKOKUUNTELU 26.5.

Ken Hensleyn uusi sooloalbumi Love & Other Mysteries julkaistaan 28. toukokuuta. Levyllä on kymmenen uutta Hensley-sävellystä ja mukana on useita vierailevia laulajia kuten entinen Deep Purple & Black Sabbath -lauja/basisti Glenn Hughes. Uriah Heep Suomi Finland järjestää yhdessä levy-yhtiön Cherry Red Recordsin kanssa ennakkokuuntelutilaisuuden Bar Bäkkärissä Helsingissä lauantaina 26. toukokuuta klo 18.00 - 21.00. Osallistujat pääsevat kuulemaan uuden levyn ennakkoon ennen virallista julkaisua ja lisäksi valikoituja otoksia Kenin soolouralta Uriah Heepin ulkopuolelta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkinto. Love & Other Mysteries tiedote levy-yhtiön sivuilla

Bar Bäkkäri 26.5. klo 18.00


14. toukokuuta 2012

TREVOR HENSLEY ESIINTYY SALOSSA YHDESSÄ VELJENSÄ KENIN KANSSA !!!

Erittäin tervetullut lisäys Easy Livin' In Salo ohjelmaan: Trevor Hensley on liittynyt festivalin artistien joukkoon. Hän esiintyy lauantain Afterpartyssa JA mukaan liittyy hänen veljensä Ken! "The Hensley Brothers" yhdessä lavalla tulee olemaan varmasti yksi tapahtuman kohokohtia. Lisätietoja Trevorista ja hänen musiikistaan löydät Trevor Hensleyn nettisivuilta.

EASY LIVIN' IN SALO 2012 T-PAIDAT MYYNNISSÄ!!

Tämän vuoden viralliset t-paidat ovat nyt ennakkomyynnissä Verkkokaupassamme. Ennakkoon tilatut ja maksetut paidat saat edulliseen ennakkohintaan 22 EUR. Ennakkohinta voimassa 15.6.2012 saakka.


25. huhtikuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO NETTISIVUT AVATTU, LIPUT MYYNNISSÄ !!!

Lopultakin on tämän vuoden suuren Uriah Heep -tapahtuman ohjelma valmis, nettisivut on avattu ja pääsyliput myynnissä. Hae omasi ennenkuin loppuvat! Ole mukana todistamassa Ken Hensleyn ja muiden entisten Heep-miesten ainutlaatuista esiintymistä ja juhlistamassa Uriah Heepin musikkia yli 40-vuotisen uran ajalta yhdessä koti- ja ulkomaisten yhtyeiden ja ympäri maailmaa tulevien fanien kanssa!

EASY LIVIN' IN SALO EASY-LIVIN-IN-SALO.COM / LIPUT TIKETISTÄ TIKETTI.FI

EASY LIVIN' IN SALO
EASY LIVIN' IN SALO

Olemme myös Facebookissa: Liity Easy Livin' In Salo 2012 ryhmään ja voit omalta osaltasi auttaa levittämään sanaa eteenpäin.

OHJELMA:

To 16.8. Salon tori: Iltatorilla Uriah Heep -viikonlopun avaus, yllätysohjelmaa
To 16.8. Sokos Hotel Rikala: Meet & Greet, vapaamuotoinen tutustumistilaisuus

Pe 17.8. klo 10.00 Sokos Hotel Rikala: Ken Hensley Songwriting Class
Pe 17.8. Sokos Hotel Rikala: Lee Kerslake Band (UK/FI), Circle Of Hands (DE), Knights Of The Black Ox (FI), Innocent Victims (FI)

La 18.8. Uriah Heep Legends fanitapaaminen vain Uriah Heep Suomi Finlandin jäsenille
La 18.8. Salon Urheilutalo: Easy Livin' In Salo pääkonsertti: Uriah Heep Legends: Ken Hensley (UK), Lee Kerslake (UK), Paul Newton (UK), Eirikur Hauksson (IS/NO) & Phil Baker (UK) + Circle of Hands (DE) & Carballo Family (FI)
La 18.8. Afterparty, Sokos Hotel Rikala: Teemalla 70-luvun rock: Knights Of The Black Ox, Innocent Victims & mahdollisia muita esiintyjiä, tarkempi info myöhemmin


PÄÄSYLIPUT:
Kaikkien ennakkolippujen myynti Tiketin kautta.

Kahden päivän tapahtumalippu (K-18)
Pääsy kaikkiin pe ja la konsertteihin (Ei Songwriting class).
Huom! Rajoitettu 300 kpl lippuja myynnissä alennettuun erikoishintaan - voimassa rajoitetun ajan. Hinta nousee kun mahdolliset yksittäiset konserttiliput tulevat myyntiin. Rikalan kapasiteetti on Urheilutaloa pienempi ja kun kaikki tapahtumaliput on myyty loppuun. on saatavilla lippuja vain pääkonserttiin.
Ennakkohinta vain 40€

Pääkonsertin VIP-lippu (K-18)
Lauantai 18.8.2012 Salon Urheilutalo
Uriah Heep Legends: Hensley, Kerslake, Newton, Hauksson, Baker + Circle of Hands (DE) & Carballo Family (FI)
Sisältyy: VIP-paikka rajatulla alueella, buffet-illallinen, 2 drinkkilippua, VIP-baari, tapaaminen Uriah Heep Legendsin kanssa. VIP-alue ikäraja 18. Huom! Vain 100 kpl myynnissä.
Hinta 75 EUR

Ken Hensley Songwriting Class (ei ikärajaa)
Perjantai 17.8.2012 klo 10.00 Sokos Hotel Rikala (arvioitu kesto 6 tuntia)
Huom! Rajoitettu osallistujamäärä, vain 30 lippua myynnissä.
Hinta 25 EUR


YLEISTÄ INFOA
Salo on Lounais-Suomessa n. 120 km Helsingistä ja 50 km Turusta ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sinne pääsee sujuvasti sekä omalla autolla, linja-autolla että junalla. Myös esim. Helsingin lentoasemalta on hyvät jatkoyhteydet. Erikoishintaisia hotellihuoneita saatavilla tapahtuman vieraille sekä Sokos Hotel Rikalassa että Cumulus Salossa. Katso nettisivuilta lisätiedot näistä ja muista tapahtumaan liittyvistä asioista.

Verkkokauppaan tulossa lähiaikoina ennakkoon tilattavaksi tapahtuman paitoja, takkeja ym. Verkkokaupastamme voit jo tilata mm. vuoden 2009 tapahtuman paitoja joita jäljellä erittäin rajoitetusti. Loppuerä myydään uusien alta pois hintaan ainoastaan 9 EUR / kpl + postituskulut 3 EUR joten nyt on viimeinen tilaisuus saada näitä jo legendaarisiksi muodostuneita keräilykappaleita.


4. maaliskuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO 16 - 18.8. INFOA!

Tapahtuman omat sivut avataan hyvin pian, sitä odotellessa hieman lisätietoja:
Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia)
To 16.8. "Easy Livin' Viikonlopun Avaus" (Tori) ja Meet & Greet (Sokos Hotel Rikala)
Pe 17.8. päiväsaika Ken Hensley Songwriting Class (Sokos Hotel Rikala)
Pe 17.8. ilta Lee Kerslake Band + Innocent Victims & Knights Of The Black Ox (Sokos Hotel Rikala)
La 18.8. Pääkonsertti: "Uriah Heep Legends" Ken Hensley, Lee Kerslake & Paul Newton + Circle of Hands & Carballo Family

Hotellivarauksia voi tehdä Sokos Hotel Rikalaan. Ilmoita varauskoodi ELIS saadaksesi alennusta huoneen hinnasta. Huom! Varaukset vain sähköpostilla, faksilla tai puhelimitse, ei onlinevarausjärjestelmän klutta.24. helmikuuta 2012

KEN HENSLEY UUDET NETTISIVUT JA UUSI VIDEO 'BLEEDING HEART'

Ken Hensleyn nettisivut on täysin uudistettu, käy katsomassa uusi look osoitteessa www.ken-hensley.com. Hensley on myös julkaissut uuden videon kappaleestaan Bleeding Heart joka on tulevalta Love And Other Mysteries -sooloalbumilta. Videon voit katsella uudella virallisella Ken Hensley Youtube-kanavalla. Levyn erikoisversio postitetaan ennakkotilaajille piakkoin, virallisesti se julkaistaan toukokuun lopussa.


2. helmikuuta 2012

THE ULTIMATE DABID BYRON SITE LAUNCHED!

Uuden THE EARLY SESSIONS CD:n julkaisun yhtyedessä on myös The Carolina Heepsters Association avannut täysin uusitut nettisivut. WWW.DAVIDBYRON.NET sivuilta löydät kaiken tietämisen arvoisen hänen elämästään ja urastaan - myös varhaiset Avenue Records sessiot joista uusi CD on koottu. Youtubessa voit kuunnella promopätkiä kappaleista: Osa 1 Osa 2.

Osta CD täältä26. tammikuuta 2012

EASY LIVIN' IN SALO 17 - 18.8.

Järjestyksessä kolmas iso Uriah Heep -tapahtumamme pidetään Salossa 17. - 18. elokuuta. Edellisvuosien tapaan nähdään tapahtumassa tasokas esiintyjäkaarti: Mukaan on saatu entiset Uriah Heep -miehet Ken Hensley, Lee Kerslake ja Paul Newton joiden kanssa yhdessä Uriah Heep Legends kokoonpanossa musisoivat Eirikur Hauksson ja Phil Baker. Lisäksi Salossa nähdään maailman yksi parhaista Uriah Heep -coverbändeistä saksalainen Circle Of Hands sekä kotimaiset Innocent Victims, Wild Spirit, Knights Of The Black Ox ja Carballo Family.

Pääkonsertti järjestetään Salon Urheilutalolla lauantaina ja ohjelmassa on konserttejä on myös Sokos Hotel Rikalassa sekä perjantaina että lauantaina. Ennakkoa tapahtumaan otetaan pienimuotoisemmin jo to 16.8. iltatorilla. Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin piakkoin.

Konserttien lisäksi tarjolla on oheistapahtumia: Ken Hensley pitää aiempien vuosien tapaan oman Song Writing Class sessionsa ja Uriah Heep Suomi Finlandin jäsenille on varattu fanitapaaminen pääesiintyjien kanssa. Nyt jos koskaan on siis hyvä aika liittyä fanclubin jäseneksi. Muista merkata tämä viikonloppu jo nyt kalenteriisi ja varaa liput heti kun tulevat myyntiin, vuoden 2009 tapahtuman pääkonsertti myytiin nimittäin loppuun.

Tapahtuman omilta nettisivuilta http://www.easy-livin-in-salo.com saat piakkoin tietoa pääsylipuista, majoituksesta jne. Siihen saakka seuraa näiden sivujen ilmoittelua. Jos sinulla on kysyttävää laita mailia osoitteeseen: info@uriah-heep.fi.

Nähdään Salossa!


Takaisin sivun alkuun