© 1998 - 2020 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Uutisia ja päivityksiä


Takaisin pääsivulle


Täällä näet tärkeimmät päivitykset ja muutokset sivustolla sekä olennaisimmat Uriah Heep -uutiset.
Viralliset uutiset mm. näiltä sivuilta: Uriah Heep - Ken Hensley - John Lawton - Mick Box - katso blogi!


KIERTUEPÄIVÄMÄÄRÄT LÖYDÄT VIRALLISELTA URIAH HEEP SIVULTA
22. helmikuuta 2020

KEN HENSLEY TAVASTIA-KLUBILLA 2.4.

Ken Hensley tulee taas esiintymään Tavastialle yhdessä Five Fifteenin kanssa. Mukana myös Maria Hänninen, Hannu Leiden ja Jake's Blues Band. Tapahtumassa juhlitaan Hännisen ja Hensleyn yhdessä tekemää kappaletta Frozen, joka ilmestyi maksisinglenä tammikuussa. Illan aikana kuullaan lisäksi Hensleyn kirjoittamia Uriah Heep-klassikoita sekä Five Fifteenin omaa tuotantoa. Mukana on myös Jake's Blues Bandi vahvistettuna Havana Blackista tutulla Hannu Leidenillä.

Liput maksavat 32 EUR ja ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä.


KEN HENSLEY, FIVE FIFTEEN, MARIA HÄNNINEN,
HANNU LEIDEN & JAKE'S BLUES BAND TAVASTIALLA 2.4.!


8. helmikuuta 2020

URIAH HEEP SUOMESSA HEINÄKUUSSA 2020

Uriah Heep nähdään tänä kesänä Suomessa kolmella festivaalilla: DBTL Turku 23.7., Rock In The City Kerava 24.7. ja Kotkan Meripäivät 25.7. Liput kaikkiin tapahtumiin ovat jo myynnissä:

DBTL Turku

Lippupiste

Rock In The City Kerava

Lippupiste
Ticketmaster

Kotkan Meripäivät Festivaalitori

Lippupiste
Ticketmaster


22. marraskuuta 2019

UUSIA URIAH HEEP -MIESTEN JULKAISUJA

Vuoden 2019 aikana ilmestyi useita uusia julkaisuja joissa mukana oli nykyisiä ja entisiä Uriah Heep -jäseniä: Ken Hensley, Phil Lanzon, Bernie Shaw & John Lawton. Lisätiedot näistä löydät Uusia Julkaisuja -osiosta.


29. elokuuta 2019 (päiv. 17 & 22. syyskuuta)

URIAH HEEP KIERTUEELLA SUOMESSA LOKAKUUSSA

Uriah Heep tulee lokakuussa ennätykselliselle kymmenen keikan Suomen kiertueelle! HUOM! Osa keikoista jo loppuunmyytyjä joten liput kannattaa hankkia ajoissa ennakkoon!

Huom! 10.10. konserttipaikka on vaihtunut, uusi paikka Kuusankoskitalo

9.10. Pakkahuone, Tampere (+Melrose) - Liput Lippupiste ja Tiketti
10.10. Kuusankoskitalo, Kouvola - Liput Ticketmaster Konserttipaikka vaihtunut LOPPUUNMYYTY
11.10. Köyliön Lallintalo, Säkylä (+Melrose) - Liput Ticketmaster
12.10. Kulttuuritalo, Helsinki (+Melrose) - Liput Ticketmaster
13.10. Lappeenrantasali, Lappeenranta - Liput Ticketmaster LOPPUUNMYYTY
16.10. Hyvinkääsali, Hyvinkää - Liput Lippupiste LOPPUUNMYYTY
17.10. Wanha Walimo, Lahti (+Tyrantti) - Liput Ticketmaster
18.10. Logomo, Turku (+Melrose) - Liput Lippupiste
19.10. Tuiskula, Nivala (+Melrose) - Liput Ticketmaster
20.10. Carelia-sali, Joensuu - Liput Ticketmaster LOPPUUNMYYTY

OSTA LIPUT ENNAKKOON: Ticketmaster / Lippupiste / Tiketti

LISÄTIEDOT RH-ENTERTAINMENTIN SIVUILTA30. heinäkuuta 2019

KEN HENSLEY KEIKKAPÄIVÄ MUUTTUNUT, UUSI 11.8.

HUOM! Ken Hensleyn Tavastia-klubin keikkapäivä on jouduttu erittäin painavista syistä vaihtamaan. Hänet nähdään yhdessä Five Fifteenin kanssa sunnuntaina 11.8. perjantain 9.8. sijasta. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Liput ennakkoon 29 EUR Tiketistä.


14. kesäkuuta 2019

KEN HENSLEY TAVASTIA-KLUBILLA 9.8. JA SEINÄJOELLA 10.8.

Ken Hensley tulee kahden vuoden tauon jälkeen taas esiintymään Tavastialle yhdessä Five Fifteenin kanssa esittämään soolotuotantoaan ja vanhoja Uriah Heep -klassikoita. Samalla vietetään Five Fifteenin debyyttialbumin Progressive Hardrock Beyond The Mainstream 25-vuotisjuhlaa levyn ensimmäisen vinyylipainoksen julkaisemisen myötä.

Liput maksavat 29 EUR ja ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä.

Hensley ja Five Fifteen esiintyvät myös Seinäjoella 10.8. Ennakoliput tuolle keikalle Ticketmasterista.


9. kesäkuuta 2019

UUSIA URIAH HEEP -MIESTEN JULKAISUJA

Useita uusia levyjulkaisuja sekä entisiltä että nykyisiltä Heep-jäseniltä. Lucifer's Friendin albumi on jo julkaistu ja uudet Ken Hensley, Phil Lanzon & Bernie Shaw -levyt ilmestyvät myöhemmin v. 2019 aikana. Lisätiedot näistä löydät näiden sivujen Uudet levyjulkaisut -osiosta.15. huhtikuuta 2019

URIAH HEEP KIERTUEELLA SUOMESSA LOKAKUUSSA 2019

Uriah Heep tekee kokonaisen Suomen kiertueen lokakuussa. Osalla keikoista lämmittelijänä on Melrose ja Lahdessa Tyrantti. Keikkapaikat ja -päivämäärät:
9.10. Pakkahuone, Tampere (+Melrose)
10.10. Jatke Areena, Kouvola
11.10. Lallintalo, Köyliö/Eura
12.10. Kulttuuritalo, Helsinki (+Melrose)
13.10. Lappeenrantasali, Lappeenranta
16.10. Hyvinkääsali, Hyvinkää
17.10. Wanha Walimo, Lahti (+Tyrantti)
18.10. Logomo, Turku (+Melrose)
19.10. Tuiskula, Nivala
20.10. Carelia-sali, Joensuu

Liput ovat jo myynnissä. Lisätietoja RH-Entertainmentin nettisivuilta.20. marraskuuta 2018

URIAH HEEP SUOMESSA ENSI VIIKOLLA

Ensi viikolla Uriah Heep taas Suomessa neljällä keikalla. Porin esiintyminen on jo loppuunmyyty mutta muihin vielä saa lippuja. Lämmittelijänä Poria lukuunottamatta on 60-luvun hittiyhtye The Zombies.

Lippujen ennakkomyynti:
Ticketmaster: Kaikki keikat
Tiketti: Helsinki, Seinäjoki ja Oulu
Lippu.fi: Seinäjoki ja Oulu

URIAH HEEP 2018


24. syyskuuta 2018

LIVING THE DREAM SUOMEN VIRALLISELLA ALBUMILISTALLA 28.

Uusi albumi Living The Dream meni ilmestyessään Suomen virallisella albumilistalla sijalle 28. Fyysisellä albumilistalle sijoitus oli hienosti 6. Myös muualla albumi on nauttinut menestystä, Sveitsissä ja Saksassa jopa Top 10:een jotka ovat parhaat yhtyeen listasijoitukset sitten 1970-luvun.


18. syyskuuta 2018

UUSI ALBUMI "LIVING THE DREAM" JULKAISTU

Uusi albumi Living The Dream julkaistiin 14. syyskuuta. Kaiken infon löydät LEHDISTÖTIEDOTTEESTA. Fyysistä levyä on saatavilla useina eri versioina ja formaatteina: Standard CD, Deluxe Edition CD/DVD, Deluxe Collector's Edition CD/DVD/T-paita, Musta, kristalli & valkoinen vinyyli.

Katso TILAUS-SIVULTA tiedot mistä voit tilata fyysisiä levyjä, ladata digitaalisesti tai kuunnella suoratoistona. Suomessa levy voi tilata mm. Levykauppa Äx:ltä (www.levykauppax.fi), EMP:ltä (www.emp.pfi) tai CDONilta (www.cdon.fi) tai kuunnella Spotifysta tai iTunesista.

Tarkemmat tiedot kuten eri versioiden kappalelistaukset sekä kansitaiteet ym. löydät TÄLTÄ SIVULTA.


3. syyskuuta 2018

UUSI SINGLE & VIDEO "TAKE AWAY SOUL" JULKAISTAAN 7. SYYSKUUTA

Uriah Heepin uusi albumi Living The Dream julkaistaan 14. syyskuuta. Ensimmäinen single ja video Grazed By Heaven julkaistiin 5. kesäkuuta ja toinen single ja video Take Away My Soul 7. syyskuuta.

Kaiken infon uudesta albumista löydät LEHDISTÖTIEDOTTEESTA. Fyysistä levyä on saatavilla useina eri versioina ja formaatteina. Spesiaaleja versioita nimikirjoituksilla on edelleen ennakkoontilattavissa PLEDGE MUSICIN NETTISIVULLA. Katso ENNAKKOTILAUS-SIVULTA tiedot mistä voit tilata fyysisiä levyjä, ladata digitaalisesti tai kuunnella suoratoistona. Suomessa levy voi tilata mm. Levykauppa Äx:ltä (www.levykauppax.fi), EMP:ltä (www.emp.pfi) tai CDONilta (www.cdon.fi).

Tarkemmat tiedot kuten eri versioiden kappalelistaukset sekä kansitaiteet ym. löydät tältä sivulta.


8. kesäkuuta 2018

UUSI SINGLE & VIDEO "GRAZED BY HEAVEN" JULKAISTU

Ensimmäinen kappale uudelta albumilta Living The Dream on julkaistu. Kappale on nimeltään Grazed By Heaven ja sen on kirjoittanut basisti Dave Rimmer, sanoitukset ja laulumelodiat on taas Jeff Scott Soton käsialaa. Saatavilla digitaalisena latauksena ja suoratoistona. Myös Youtube-video on julkaistu.

Kaiken infon uudesta albumista löydät LEHDISTÖTIEDOTTEESTA joka on julkaistu yhtyeen virallisella sivulla. Levyä on saatavilla useina eri versioina ja formaatteina. Spesiaaleja versioita nimikirjoituksilla on edelleen ennakkoontilattavissa PLEDGE MUSICIN NETTISIVULLA mutta standardiversioita on nyt myös tullut tilattaviksi. Katso ENNAKKOTILAUS-SIVULTA tiedot mistä voit tilata fyysisiä levyjä, ladata digitaalisesti tai kuunnella suoratoistona.

Tarkemmat tiedot kuten eri versioiden kappalelistaukset sekä kansitaiteet ym. löydät tämän sivuston TULEVAT JULKAISUT -OSIOSTA.


27. huhtikuuta 2018 (päivitetty 1. kesäkuuta 2018)

URIAH HEEP "LIVING THE DREAM" ILMESTYY 14. SYYSKUUTA

Tulevan uuden studioalbumin julkaisupäivä on vahvistettu. Living The Dream ilmestyy 14. syyskuuta. Se on tilattavissa ennakkoon Pledge Musicin sivuilta. Normaalin CD:n ja digitaalisen latauksen lisäksi tarjolla on tupla-CD-versio, kaksi eri vinyyliversiota, t-paita ym. ym. Katso tarkemmat tiedot nettisivuilta.


3. huhtikuuta 2018

URIAH HEEP MYÖS LAHDESSA ELOKUUSSA

Uriah Heep esintyy Suomessa myös Lahdessa Hard Rock Night -tapahtumassa Ace Corner Ulkoareenalla Niemen Satamassa 11.8. Tapahtumassa mukana myös lämmittelybändejä.

Liput konserttiin maksavat alkaen 49,50 EUR ja ovat myynnissä Menolipussa.


28. maaliskuuta 2018

URIAH HEEP HANKOON ELOKUUSSA

Aiemmin ilmoitettujen keikkojen lisäksi Uriah Heep konsertoi Hangon Casinolla 10.8. Tämä on jo seitsemäs vahvistettu konsertti Suomessa vuoden 2018 aikana ja ainoa oma konsertti kesän aikana. Illan aikana kuullaan myös ainakin yhtä lämmittelybändiä joka vahvistetaan myöhemmin.

Liput konserttiin maksavat alkaen 49,50 EUR ja ovat myynnissä Menolipussa.


2. maaliskuuta 2018 (päivitetty 23. maaliskuuta)

URIAH HEEP NELJÄLLE SUOMEN KEIKALLE MARRAS/JOULUKUUSSA

Uriah Heep nähdään Living The Dream -kiertueellaan Suomessa neljällä keikalla. Ensin tiedotettiin kolmesta keikasta: 29.11. Helsingissä Kulttuuritalolla, 30.11. Seinäjoella Seinäjoki Areenalla ja 1.12. Oulussa Oulu Areenalla ja myöhemmin lisättiin vielä neljäs keikka 2.12. Porissa Promenadi-salissa. Mukana on myös special guest The Zombies kaikilla muilla keikoilla paitsi ei Porissa. Uriah Heepin uusi studioalbumi julkaistaneen syyskuussa joten keikoilla tullaan kuulemaan myös uutta materiaalia. Jo tätä ennen Heep esiintyy Suomessa kahdella festivaalikeikalla: 14.7. Tampereella ja 4.8. Forssassa.

Liput konsertteihin maksavat alkaen 49,50 EUR ja ovat myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa.


24. tammikuuta 2018

URIAH HEEP TAMPEREELLE HEINÄKUUSSA

Uriah Heepin toinen Suomen keikka kesälle 2018 on vahvistettu. Yhtye esiintyy Tampereella Sauna Classic -tapahtumassa 14.7. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Tapahtuman nettisivut: www.saunaclassic.com


11. tammikuuta 2018

KEN HENSLEY: RARE & TIMELESS ENNAKKOON TILATTAVISSA

Uusi Ken Hensley -kokoelma Rare & Timeless joka julkaistaan 30. maaliskuuta 2018 on nyt ennakkoon tilattavissa Pledge Musicin kautta. Lisätiedot tästä Tulevat julkaisut -sivulta.


15. joulukuuta 2017

URIAH HEEP: LIVING THE DREAM ENNAKKOON TILATTAVISSA!

Tuleva uusi studioalbumi nauhoitetaan tammikuussa 2018 ja julkaistaan todennäköisesti vasta tulevana syksynä mutta levy on jo nyt ennakkoon tilattavissa. Normaalin CD:n ja digitaalisen latauksen lisäksi tarjolla tupla-CD-versio, kaksi eri vinyyliversiota, t-paita ym. ym. Katso tarkemmat tiedot Pledge Musicin sivuilta.


URIAH HEEP FORSSAAN ELOKUUSSA

Uriah Heep esiintyy järjestäjien mukaan Forssan Holjat -tapahtumassa 4. elokuuta 2018. Liput jo myynnissä Tiketissä. Joulukuun ajan ennakkoliput vain 20 EUR / päivä.

Tapahtuman nettisivut / Facebook-tapahtuma


8. joulukuuta 2017

VIRALLISEN DISKOGRAFIAN UUSI VERSIO JULKISTETTU

Ylläpitämäni virallinen Uriah Heep -diskografiasivu on nyt uudistettu. Uusi versio on toivottavasti käyttäystävällisempi ja sieltä löytyy nyt helpommin olennaisimmat levyjulkaisut sekä uusimmat remasteroidut versiot vanhoista klassikkoalbumeista.

Tästä pääset viralliseen Uriah Heep -diskografiaan


23. lokakuuta 2017 (päivitetty 16. marraskuuta)

URIAH HEEP UUSI STUDIOALBUMI: "LIVING THE DREAM"

Frontiers RecordS on nyt virallisesti julkistanut että Uriah Heepin seuraava studioalbumi on nimeltään Living The Dream. Yhtye on juuri viimeistellyt esituotantovaiheen ja levyn varsinaiset nauhoitukset ovat alkuvuodesta 2018. Julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu mutta luultavimmin se on syksyllä 2018. Seuraa Tulevat julkaisut- sivun ilmoittelua tästä asiasta.


KEN HENSLEY: RARE & TIMELESS ALBUMI

Ken Hensley on ilmoittanut Facebook-sivullaan että BMG julkaisee uuden albumin nimeltään Rare & Timeless. Levyllä on 15 kappaletta joista viisi on ennenjulkaisemattomia. Lisätiedot tästä Tulevat julkaisut -sivulta.


15. syyskuuta 2017

UUSIMPIA & TULEVIA JULKAISUJA

Raging Through The Silence 2CD/DVD - Ensimmäistä kertaa julkaistu CD:llä & DVD:llä
Selections From Totally Driven - Vinyyli kuvalevy
Phil Lanzon: If You Think I'm Crazy - Ensimmäinen sooloalbumi

Katso UUDET JULKAISUT -sivulta lisätiedot


24. heinäkuuta 2017

URIAH HEEP -ILTA YLE RADIO SUOMESSA

YLE Radio Suomessa tänään teemaillassa kuullaan kolme tuntia Uriah Heepin musiikkia klo 18 - 21. Studiossa Heikki Tikkasen vieraana on Ken Hensleyn ystävä sekä yhtyeestä kirjan Uriah Heep - Easy Livin' kirjoittanut Mika Järvinen. Kuuntele radiosta tai https://areena.yle.fi/1-4163210.


23. heinäkuuta 2017

UUSIA PAITOJA MYYNNISSÄ

Viralliseen Heep-kauppaan on nyt tullut myyntiin uusia t-paitoja, mm. meneillään olevan Euroopan kiertueen sekä legendaarisen v. 1973 Englannin kiertueen Uriah Heep Live -paita. Paitoja voi tilata osoitteesta https://uriah-heep.myshopify.com/.


14. kesäkuuta 2017

KEN HENSLEY & FIVE FIFTEEN TAVASTIALLE

Ken Hensley tulee taas parin vuoden tauon jälkeen esiintymään Suomeen Tavastia-klubilla 4. elokuuta järjestettävään The Storyteller's Night -iltaan joka on osa Mika Järvisen Summerbclub -kokonaisuutta. Mukana menossa on uudelleenkoottu legendaarinen Five Fifteen -yhtye.

Pääsyliput konserttiin maksavat ennakkoon ostettuna 23 EUR ja ovat saatavilla Tiketistä.


9. kesäkuuta 2017

SIVUJEN UUSI ILME

Udelleensuunniteltu ja -järjestelty sivusto on nyt avattu. Tänään 9. kesäkuuta on sekä Mick Boxin 70-vuotissyntymäpäivä että myös edesmenneen Trevor Bolderin (1950-2013) syntymäpäivä joten mikä olisi parempi päivä tähän! Ole hyvä tutustu uusittuun sivustoon, tulet huomaamaan että täällä on paljon tuttua tavaraa kuin myös jotain uutta mielenkiintoista juttua.

Uusi vieraskirja on myös avattu. Käypä jättämässä viesti sinne ja kerro mitä mieltä olet sivustosta. JOs hbuomaat joitain virheitä tai linkkejä mitkä eivät toimi jne. niin voit ilmoittaa myös niistä, tyä sivujen uudistuksen kanssa on vielä hieman kesken.


UUSIMMAT HEEP-UUTISET

Yhtye joutui peruuttamaan helmikuun konsertit koska laulaja Bernie Shaw joutui menemään leikkaukseen josta toipumisen jälkeen hän oli yhdessä Mick Boxin kanssa maalis-huhtikuussa Rock Meets Classics -kiertueella. Sen jälkeen olivat vuorossa ensimmäiset v. 2017 konsertit Ukrainassa. Tällä hetkellä yhtye on tauolla ja keikkailu jatkuu taas 25. kesäkuuta. Kesän aikana vuorossa on lähinnä festivaalikeikkoja Euroopassa.

Huhujen mukaan Heep olisi myös kirjoittamassa uutta musiikkia ja olisi menossa studioon piakkoin nauhoittamaan uutta albumia mutta virallista tiedotetta tästä ei ole tullut. Kosketinsoittaja Phil Lanzon senb sijaan on jo nauhoittamaan uransa ensimmäisen oman albumin mutta tietoa sen julkaisuajankohdasta ei ole.

Ken Hensleyllä on työn alla useita projekteja: musikaalin kirjoittaminen, muiden artistien tuottaminen jne. Hän on myös mukana vierailijana Status Quon akustisella Euroopan kiertueella marras-joulukuussa. John Lawton on parastaikaa tekemässä uutta albumia uudelleenkootun Lucifer's Friendin kanssa joka myös keikkailee joillain eurooppalaisilla festivaaleilla.

Trevor Bolderin odotettu postyymi sooloalbumi myös ilmestyy kohtapuoliin, single Which Way Will The Wind Blow ilmestyi jo maaliskuussa mutta albumin julkaisusta ei ole vielä tietoa.

Seuraa tämän sivun tiedotusta ja etenkin Uudet julkaisut -sivua.


1. helmikuuta 2017

HELMIKUUN KEIKAT PERUTTU

Uriah Heep on joutunut peruuttamaan tulevat helmikuun keikat koska laulaja Bernie Shaw joutuu menemään leikkaukseen. Seuraavat keikat tauon jälkeen ovat huhtikuussa.


17. tammikuuta 2017 (päivitetty 9. helmikuuta)

LOOK AT YOURSELF, DEMONS & WIZARDS & THE MAGICIAN'S BIRTHDAY TUPLA-CD EXPANDED EDITION JULKAISTAAN MAALISKUUSSA

seuraavat albumit BMG:n uudelleenjulkaisukampanja ovat kolmas, neljäs ja viides albumi Look At Yourself (1971) Demons And Wizards (1972) & The Magician's Birthday (1972), kaikki julkaistaan 31. maaliskuuta.

Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta. Levyjä voi tilata ennakkoon Pledge Musicin nettisivuilta.14. marraskuuta 2016

SALISBURY TUPLA-CD EXPANDED EDITION JULKAISTU BMG/SANCTUARYN TOIMESTA

BMG:n uudelleenjulkaisukampanja jatkui uudella 2-CD versiolla kakkosalbumi Salisburysta joka ilmestyi alunperin v. 1971. Nyt saatavilla levykaupoista sekä digitaalisena latauksena kuin myös kuunneltavissa suoratoistopalvelujen kautta.

Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.

Tältä sivulta Pledge Musicin nettisivuilta saat tietoja tulevista julkaisuista.20. syyskuuta 2016

UUSIEN BMG/SANCTUARY CD-JULKAISUJEN ENNAKKOTILAUS PÄÄTTYNYT

Nämä julkaisut olivat ennakkoon tilattavissa Pledge Musicin kautta. CD:t nyt saatavilla levykaupoista, myös digitaalisina latauksina samoin kuin suoratoistopalvelujen kautta.

Seuraavana on vuorossa kakkosalbumi Salisbury vuodelta 1971 joka julkaistaan lokakuun lopussa. Lisätiedot kuten kappalelistaukset, lisää kuvia ym. löydät tältä uusille julkaisuille omistetulta sivulta.
24. elokuuta 2016 (päivitetty 6. syyskuuta 2016)

THE LEE KERSLAKE ROCK PARTY - LONTOO 18. SYYSKUUTA

HUOM: TÄMÄ ON TAPAHTUMA ON SIIRRETTY LEE KERSLAKEN TERVEYDENTILAN JOHDOSTA. VOIT SAADA PALAUTUKSEN OSTETUSTA LIPUSTA TAI ODOTTAA UUTISIA UUDESTA KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄSTÄ. LISÄTIETOJA VIRALLISELLA URIAH HEEP NETTISIVULLA

Lee Kerslake isännöi Lontoossa 18. syyskuuta 100 Clubilla järjestettävää spesiaalia hyväntekeväisyyskonserttia Nightingale Cancer Support Groupin hyväksi. Vieraina nähdään sekä nykyisiä että entisiä Uriah Heep- jäseniä. Liput maksavat 30 GBP (+varausmaksu)ja niitä voi ostaa ennakkoon WeGotTicketsin kautta / Lisätietoja 100 Club nettisivulta.

THE LEE KERSLAKE ROCK PARTY NIGHTINGALE CANCER SUPPORT GROUP hyväksi

LONTOO: 100 Club - SUN 18.9. klo 18.30

Vieraina MICK BOX, KEN HENSLEY, BERNIE SHAW, PHIL LANZON, DAVEY RIMMER, RUSSELL GILBROOK sekä `OUR PROPAGANDA' Jake Libretto, Phil Hilborn and Thomas Jacobsen
Lisäksi ohjelmassa ikonisten rock-esineiden hyväntekeväisyyshuutokauppa.


15. heinäkuuta 2016

URIAH HEEP REMASTEROIDUT CD:T BMG/Sanctuary

Kaikki Uriah Heepin vanhat albumit jotka alunperin ilmestyivät Bronze Recordsin kautta v. 1970-1983 uudelleenjulkaistiin vinyylinä v. 2015 ja nyt ne julkaistaan uudelleen myös CD:llä. Tulevat julkaisut ovat kaikki tuplalevyjä joissa alkuperäinen LP on 1. CD:llä ja bonuskappaleita 2. CD:llä. Kampanja alkaa syyskuussa 2016 uuden tupla-cd kokoelman Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 sekä debyyttialbumin Very 'Eavy ... Very 'Umble' myötä jatkuen vuoteen 2017.

Molemmat julkaistaan 16. syyskuuta ja ovat jo tilattavissa ennakkoon Pledge Musicin kautta / Lisätietoja, kappalelistaukset ym. löydät tältä sivulta.


23. toukokuuta 2016

DEEP PURPLE JA URIAH HEEP SUOMESSA KESÄKUUSSA
KONSERTTIEN AIKATAULUT JULKISTETTU

Alustavat aikataulut on julkistettu sekä Helsingin Rockin' Hellsinki- tapahtumaan 10.6. että Oulun Rockin' The North- tapahtumaan 1.6. Lämmittelijänä molemmilla paikkakunnilla nähdään Peer Günt ja Oulussa lisäksi vielä paikallinenTemple Balls.

Alustavat aikataulut:

ROCKIN' HELLSINKI 10.6.
Ovet 16.00
Peer Günt 17.30 – 18.30
Uriah Heep 19.15 – 20.15
Deep Purple 21.00 – 23.00

ROCK THE NORTH 11.6.
Ovet 15.00
Temple Balls 17.00 – 18.00
Peer Günt 18.30 – 19.30
Deep Purple 20.15 – 22.00
Uriah Heep 22.30 – 24.00

HUOM! Helsingissä siis Uriah Heep esiintyy ennen Deep Purplea mutta Oulussa Heep on viimeinen esiintyjä.

Liput ennakkoon Menolipusta: Helsinki 10.6. - Oulu 11.6. ja Tiketistä: Helsinki 10.6. - Oulu 11.6. Saatavilla molempiin konsertteihin normaalilippujen lisäksi myös Priority-lippuja sekä VIP-paketteja. Tarkemmat tiedot näistä samoin kuin muista asioista löydät parhaiten Menolipun sivuilta.


10.6. THE INNOCENT VICTIMS JATKOILLA SEMIFINALISSA

Helsingin konsertin jälkeen kannattaa mennä jatkoille Semifinaliin jossa The Innocent Victims esittää lisää Uriah Heepin kappaleita. Lisätiedot yhtyeen Facebook-sivulta.

HUOM! URIAH HEEP SUOMI FINLAND RY:N JÄSENILLE TILAISUUS ON ILMAINEN!
Muilta pääsymaksu 6,50 EUR. Liput ennakkoon Tiketistä.

Uriah Heep Suomi Finland ry:n jäsenet ovat kutsutut seuraavaan ”Suuret Uriah Heep-jatkot” tilaisuuteen
Jos muutamilla jäsenillä jäi The Innocent Victims kuulematta, niin nyt on tilaisuus paikata tämä puute. Kun soitto Kaisaniemessä lakkaa, jatkuu se parin korttelin päässä Tavastian Semifinal tilassa The Innocent Victims bändin voimin
The Innocent Victims soittaa Uriah Heepin musiikkia ja muuta klassista rokkia.
The Innocent Victimsin konsertti on UHSF:n jäsenille maksuton. Niille, jotka ovat lippunsa jo ehtineet lunastaa, järjestämme vastaavasti ilmaista tarjottavaa. Pyydämme jäseniä ilmoittamaan osallistumisestaan sähköpostitse osoitteeseen leo@mustonen.fi. Tai ilmoittaa voi viimeistään paikan päällä puheenjohtajalle tai jollekin hallituksen jäsenistä.
Muille liput maksavat vain 6,50€ Tiketistä

Tässä vielä kriittiset tiedot:
Aika perjantaina 10.6.2016 klo 22:00 alkaen, päättyy lauantaina 11.6 03:00
Paikka: Semifinal, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki tavastiaklubi.fi/semifinal/
The Innocent Victims soittaa klo 23 alkaen

Tervetuloa! Uriah Heep Suomi Finland ry:n hallitus,

Leo Mustonen, puheenjohtaja
Juhani Rantala, varapuheenjohtaja
Seppo Ojala, rahastonhoitaja
Tuula Hannikainen, jäsenrekisterin hoitaja
Liisa Tolonen, sihteeri


THE INNOCENT VICTIMS KLAUKKALASSA 28.5.
HUOM! TILAISUUS VAIN URIAH HEEP SUOMI FINLAND RY:N JÄSENILLE!

Jo ennen Semifinalin keikkaa esiintyy The Innocent Victims Klaukkalassa yksityistilaisuudessa jonne pääsy on vain Uriah Heep Suomi Finlandin jäsenille. Jäsenille on asiasta tiedotettu yhdistyksen postituslistan kautta.


15. helmikuuta 2016

PLAYING GOD - THE ROCK OPERA + JAMIT 8.-9.4. GLORIA

Playing God - The Rock Opera esitettiin ensimmäisen kerran v. 2014 Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä ja nyt kahden vuoden tauon jälkeen on taas luvassa kaksi esitystä 8. ja 9. huhtikuuta. Mukana Corky Laing, CAN (mm. Mountain ja West, Bruce and Laing), Stefan Berggren, SWE (mm. Company of Snakes, Berggren Kerslake Band) ym. Esityksen jälkeen ilta jatkuu vielä jamisessioilla esiintyjien toimesta.

Liput ennakkoon 23.50 EUR. HUOM! Uriah Heep Suomi Finland ry:n jäsenille lippu alennettuun hintaan 18,50 EUR. Liput voi ostaa Tiketistä.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/playinggodrocks / http://playinggodrocks.com/


22. lokakuuta 2015

DEEP PURPLE JA URIAH HEEP SUOMEEN KESÄKUUSSA 2016

Yhtyeet nähdään esiintymässä yhdessä tulevana kesänä 10.6. Helsingissä Kaisaniemenpuistossa Rockin' Hellsinki - tapahtumassa ja 11.6. Oulussa Raatin Stadionilla Rock the North -tapahtumassa. Konserttien järjestäjän toimii Eastway Live. Molemmille paikkakunnille on odotettavissa myös lämmittelijöitä joista tiedotetaan myöhemmin. Tiedote Menolipun sivuilla.

Pääsyliput alkaen 69,50 EUR ovat jo nyt myynnissä Menolipun sivuilla Menoklubin jäsenille osoitteessa www.menolippu.fi/klubiennakot ja yleinen ennakkomyynti alkaa lauantaina 24.10. klo 9.00 Menolipussa, Lippupalvelussa & Tiketissä. Molempiin konsertteihin saatavilla myös Priority- ja VIP-lippuja.


8. lokakuuta 2015

URIAH HEEP: TOTALLY DRIVEN 2-CD

Ensimmäinen levyjulkaisu yhtyeen omalla Uriah Heep Records -merkillä ilmestyy 13. marraskuuta. Levy on tilattavissa ennakkoon Cherry Red Recordsin nettisivuilta.

Katso lisätiedot tästä ja kaikista muista tulossa olevista Heep-julkaisuista Tulevia julkaisuja sivultamme.


24. elokuuta 2015

KEN HENSLEY TÄNÄÄN 70 VUOTTA

Uriah Heepin alkuaikojen musiikillinen johtaja ja kappaleiden tekijä Ken Hensley täyttää tänään 70 vuotta, Uriah Heep Suomi Finland ry onnittelee!

Tämä on huomioitu myös Suomen Yleisradion toimesta sekä Radio Suomessa että Radio Vegassa. Näistä linkeistä voit lukea juttuja ja kuunnella ohjelmia asiaan liittyen:
YLE Radio Suomi Entisten nuorten sävellahja 22.8.
YLE Radio Vega (ruotsiksi) Focus på Ken Hensley + haastattelu 20.8.


17. elokuuta 2015

URIAH HEEP MOSKOVASSA KEN HENSLEYN JA LEE KERSLAKEN KANSSA

Uriah Heepin konsertti Crocus City Hallissa Moskovassa 15. lokakuuta tulee olemaan ainutlaatuinen sillä entiset jäsenet Ken Hensley ja Lee Kerslake nähdään mukana vierailijoina ainoastaan tällä keikalla. Tämä on ensimmäinen kerta sitten v. 2001 kun Hensley nähdään esiintymässä entisen yhtyeensä kanssa, Kerslakelle tämä on ensimmäinen Heep-keikka sitten yhtyeestä lähtönsä jälkeen v. 2007.

Tiedote Virallisella Uriah Heep- sivulla / Osta liput täältä


30. heinäkuuta 2015

BERNIE SHAW LAZY BONEZIN LEVYLLÄ

Uriah Heepin laulaja Bernie Shaw vierailee suomalaisen Lazy Bonez- yhtyeen albumilla Alive joka julkaistaan syyskuussa. Hän duetoi kappaleella Devil's Dice yhtyeen laulajan Tommi Salmelaisen kanssa. Levyä voi jo tilata ennakkoon mm. Levykauppa Äx:stä.


21. heinäkuuta 2015

VERKKOKAUPASSA KESÄ-ALE

Verkkokaupassamme nyt kesä-ale. Kaikki paidat elokuun loppuun saakka ilman toimituskuluja! Saatavilla yhdistyksen virallisia paitoja hintaan 20e, v. 2013 HYKS-hyväntekeväisyyskonsertin ja v. 2012 Easy Livin' In Salo- tapahtuman paitoja poistohintaan 10e. Tarjous voimassa 31.8. saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Osaa saatavilla enää rajoitetusti joten kannattaa tehdä tilaus heti. Huomioi myös että kesälomista johtuen voi paitojen postituksissa olla viiveitä.

VERKKOKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ


28. toukokuuta 2015

KARJUROCKIN PÄÄSYLIPUT MYYNNISSÄ PAIKALLISMYYNTIPISTEISSÄ

Uriah Heep palaa Suomeen taas heinäkuussa Karjurock-festivaalille. Pääsyliput ovat nyt myynnissä myös paikallismyyntipisteissä, tarkemmat tiedot niistä festivaalin nettisivuilta. Launtain lippu jolloin Uriah Heep esiintyy maksaa ennakossa 40 EUR + toimituskulut, ovella 50 EUR. Liput myynnissä Lippupalvelun sivuilla.


17. toukokuuta 2015

EASY LIVIN' IN HELSINKI ON OHI

Yhdistyksen juhlakonsertti Tavastia-Klubilla 8. toukokuuta oli menestys sekä musiikillisesti että yleisömäärällä mitattuna. Yli 600 fania oli todistamassa illan huipennuksena entisten Heep-miesten Ken Hensleyn, Lee Kerslaken ja Paul Newtonin harvinaislaatuista yhteisesiintymistä ja rokkasi The Sensational Mika Järvinen Bandin ja tribuuttiyhtyeiden The Innocent Victims ja Kbnights Of The Black Ox tahtiin. Kokonaiskestoltaan yli neljätuntisessa spektaakkelissa lavalla nähtiin kaikkiaan 23 muusikkoa ja kuultiin 40 kappaletta. Suuret kiitokset kaikille jotka ostivat lipun konserttiin ja levittivät levittivät sanaa eteenpäin! Kuka tietää, jospa ensi vuonna juhlitaan Easy Livin' In Helsinki II- merkeissä niiden Heep-jäsenten kanssa jotka eivät nyt päässeet paikalle...

TAPAHTUMASIVU EASY-LIVIN-FINLAND.COM / FACEBOOK TAPAHTUMA


20. huhtikuuta 2015

KEN HENSLEY SOOLOKEIKKA SEINÄJOELLA

Easy Livin' In Helsinki -tapahtuman jälkeen Ken Hensley esiintyy vielä omalla soolokeikallaan Seinäjoella Sokos Hotelli Lakeuden Ravintola Matadorissa lauantaina 9.5. klo 22. Mukana keikalla ovat myös Mika Järvinen yhtyeineen sekä Trevor Hensley. Pääsyliput maksavat 23 EUR + palvelumaksu ennakkoon Lippupalvelusta.


10. huhtikuuta 2015

URIAH HEEP ENSI VIIKOLLA SUOMESSA!

Ensi viikolla Uriah Heep jälleen kerran Suomessa kolmella keikalla, kahdella niistä mukana myös Nazareth. Menolipun sivulla tiedot konserteista ja lipunmyynnistä: 16.4. Savonlinnasali, Savonlinna, 17.4. Elenia-Areena, Hämeenlinna ja 18.4. Seinäjoki-Areena, Seinäjoki.

Uriah Heep Suomi Finland järjestää jäsenilleen fanitapaamisen yhtyeen kanssa Hämeenlinnan konsertin yhteydessä. Yhdistyksen postituslistalla on jäseniä tiedotettu asiasta.


31. maaliskuuta 2015

KARJUROCKIN PÄÄSYLIPUT MYYNNISSÄ

Karjurock-festivaalin pääsyliput ovat nyt myynnissä: www.karjurock.fi. Launtain lippu jolloin Uriah Heep esiintyy maksaa ennakossa 40 EUR + toimituskulut, ovella 50 EUR. Tarkemmat tiedot kaikista lipuista Lippupalvelun sivuilla.


5. maaliskuuta 2015

EASY LIVIN' IN HELSINKI 8.5. LEHDISTÖTIEDOTE

Tavastian juhlakonsertin lehdistötiedote on julkaistu ja löytyy PDF-muodossa täältä. Tiedote on julkaisuvapaa heti ja vapaasti levitettävissä.

Konsertille nyt luotu myös Facebook-tapahtuma. Jaa omalle tai kaverin aikajanalle tai ryhmään johon kuulut ja kutsu kaikki kaverisi. Näin autat omalta osaltasi tapahtuman onnistumisessa.

Liput ennakkoon Tiketistä. Lisätiedot tapahtumasivuiltamme easy-livin-finland.com.


10. helmikuuta 2015 (Päivitetty 25. helmikuuta)

EASY LIVIN' IN HELSINKI - JUHLAKONSERTTI TAVASTIA-KLUBILLA 8.5.

Kesällä 2015 tulee kuluneeksi 10 vuotta rekisteröidyn yhdistyksen ja virallisen Uriah Heep fan clubin perustamisesta, lisäksi tulee 20 vuotta täyteen vapaamuotoisen fanitoiminnan käynnistymisestä joten tämä vuosi on sekä 10- että 20-vuotisjuhlavuosi. Sen kunniaksi järjestämme Tavastia-Klubilla Helsingissä 8. toukokuuta juhlakonsertin otsikolla ”EASY LIVIN’ IN HELSINKI”.

Päätähdeksi on saatu itse Ken Hensley – Uriah Heepin 1970-luvun kulta-aikojen johtohahmo. Hensley esiintyy yhdessä Mika Järvisen yhtyeen kanssa, lisäksi konsertissa kuullaan kotimaisia tribuuttiyhtyeitä The Innocent Victims ja Knights Of The Black Ox.

Erikoisvieraina tullaan näkemään paikalla entisistä Heep-jäsenistä Paul Newton ja Lee Kerslake kuin myös Ken Hensleyn veli Trevor joka oli kaksi vuotta sitten hoidettavana Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa ja syyskuussa 2013 järjestettiin veljesten ideoimana Tavastia-Klubilla hyväntekeväisyyskonsertti sairaalan hyväksi.

Liput ennakkoon Tiketistä. Lisätiedot tapahtumasivuiltamme easy-livin-finland.com.


5. helmikuuta 2015

URIAH HEEP KARJUROCKIIN HEINÄKUUSSA

Uriah Heep esiintyy 16.-18.7. Uudenkaupungin Lokalahdessa järjestettävässä Karjurockissa - maailman kovimmilla maalaisfestareilla. Ennakkoliput tulevat myyntiin maaliskuun loppupuolella. Lisätiedot festivaalin sivuilta.


19. tammikuuta 2015

URIAH HEEP JA NAZARETH HÄMEENLINNAAN JA SEINÄJOELLE

Menolippu on uutisoinut että Uriah Heep nähdään aiemmin julkistetun Savonlinnan 16.4. konsertin lisäksi myös Hämeenlinnassa 17.4. ja Seinäjoella 18.4. ja ennakkoliput ovat jo myynnissä. Nämä kaksi konsertita kulkevat nimellä Rockin' Legends ja mukana pitäisi olla myös Nazareth (tosin orkesterin laulajatilanne tällä hetkellä hieman epäselvä). Savonlinnassa tämänhetkisten tietojen mukaan ei Nazarethia nähtäisi. Menolipun tiedote ja linkit lipunmyyntiin ym. täällä.


16. tammikuuta 2015

UUSI FACEBOOK-SIVU AVATTU

Yhdistykselle on avattu uusi Facebook-sivu. Käy tsekkaamassa, tykkää sivusta ja jaa eteenpäin!


22. joulukuuta 2014

URIAH HEEP SUOMEEN TAAS HUHTIKUUSSA, SAVONLINNA 16.4. LIPUT JO MYYNNISSÄ!

Heti joulukuisten Jyväskylän ja Rovaniemen keikkojen jälkeen tulee uutinen että Uriah Heep tulee taas huhtikuussa uudestaan Suomeen kolmelle keikalle. Näistä on jo julkistettu Savonlinnan Savonlinnasalin konsertti 16. huhtikuuta. Liput nyt jo myynnissä Menolipussa, vielä ehtii hankkimaan vaikka joululahjaksi! Tilaa liput täältä.


11. joulukuuta 2014

THE YARDBIRDS KORVAA NAZARETHIN KEIKOILLA!

Nazareth on joutunut laulajan sairastumisen vuoksi peruuttamaan tulonsa Jyväskylään ja Rovaniemelle Uriah Heepin kanssa. Tilalla nähdään The Yardbirds.


12. marraskuuta 2014

OHEISTAPAHTUMIA JOULUKUUN HEEP/NAZARETH -KEIKOILLE

Mika Järvinen - tuttu Five Fifteenistä, Crazy Worldistä ja Uriah Heep -kirjan "Easy Livin' - Ken Hensleyn vuodet 1970-1980" kirjoittaja - on mukana tulevilla Jyväskylän ja Rovaniemen keikoilla molemmilla paikkakunnilla. Tarkemmat tiedot täältä: Jyväskylä: Bar & Cafe Social House / Rovaniemi: Paha Kurki. Jyväskylässä on ohjelmaa jo ennen keikkaa klo 18 alkaen ja keikan jälkeen n. 23.00 alkaen. Rovaniemellä on vain afterparty konsertin jälkeen n. klo 23.30 alkaen. Järvinen esittää molempien yhtyeiden musiikkia akustisesti ja tarinoi Heep-kirjastaan jota voi myös ostaa paikan päällä. Jyväskylässä mukana on myös basisti Rude Rothsten.

Uriah Heep aloittaa 13. marraskuuta Sveitsistä Euroopan kiertueen joka on nimetty uuden Outsider-albumin mukaan ja Suomen keikat päättävät kiertueen ensimmäisen osan. Kiertueella tullaan kuulemaan sekä vanhoja klassikkokappaleita että uuden levyn materiaalia.


17. syyskuuta 2014

URIAH HEEP JA NAZARETH SUOMEEN JOULUKUUSSA!

Uriah Heep tulee konsertoimaan yhdessä toisen konkaribändin Nazarethin kanssa Suomeen joulukuussa. Yhtyeet esiintyvät EastWay Liven järjestämissä Rockin' Christmas -tapahtumissa Jyväskylän Paviljongissa 12.12. ja Rovaniemen Lappi Areenalla 13.12. Jyväskylässä mukana on lisäksi Silvennoinen Maijanen Band ja Rovaniemellä Melrose. Liput maksavat 49 EUR ja ovat ennakkomyynnissä Menolipussa.


<


5. syyskuuta 2014

TREVOR HENSLEY JA PHIL BAKER SUOMESSA LOKAKUUSSA

Yhdistyksen vuosikokouksen 2013 yhteydessä esiintyneet ja viime vuosina muutenkin järjestämissämme tilaisuuksissa mukana olleet Trevor Hensley ja Phil Baker tulevat Suomeen yhteisille keikoille Joensuuhun 24. lokakuuta ja Helsinkiin 25. lokakuuta. Luvassa on molempien omaa tuotantoa sekä Uriah Heep -kappaleita.

24.10. Kerubi, Joensuu
25.10. On The Rocks, Helsinki

Trevor Hensley / Phil Baker


6. kesäkuuta 2014

UUSI ALBUMI "OUTSIDER" JULKAISTU!

Uriah Heepin 24. studioalbumi Outsider on nyt julkaistu ja saatavilla levykaupoista ympäri Suomen ja myös digitaalisena MP3-latauksena.

Tästä pääset OUTSIDER infosivulle josta löydät lisätietoja kuten kappalelistan, ääninäytteitä kappaleista, levyarvioita, mistä ostaa jne.

Uriah Heep Suomen kiertueella kesäkuussa:
7.6. Espoo, Kivenlahtirock www.kivenlahtirock.com
8.6. Kauhava Hotelli Kauhava Tiikeri www.hotellikauhava.fi
9.6. Pori Promenadikeskus www.maisa.fi
10..6. Salo Astrum-Areena www.teatteriprovinssi.fi
11.6. Lahti Sibeliustalo www.sibeliustalo.fi


9. toukokuuta 2014

ONE MINUTE SINGLE JULKAISTU, OUTSIDER ALBUMIN INFOSIVU

Tulevan albumin kappale One Minute on julkaistu digitaalisena singlenä. Single sisältää sekä pitkän albumiversion että lyhyemmän radio edit -version. Se on saatavilla myös erikoisena saksankielisenä versiona nimellä Eine Minute. Single on ladattavissa esim. iTunesista ja Amazonista sekä kuunneltavissa mm. Spotifyssa ja Deezerissä. Lisää tietoja tulevasta levystä on myös julkistettu. Sivulle on perustettu uusi infosivu josta löydät kaikki tiedot levystä kuten kappalelista, ääninäytteitä kaikista kappaleista, levyarvioita, mistä ostaa jne.

Klikkaa tästä mennäksesi OUTSIDER infosivulle


28. maaliskuuta 2014 (päivitetty 17. huhtikuuta 2014)

UUSI ALBUMI "OUTSIDER" JULKAISTAAN KESÄKUUSSA!

Frontiers Records on vahvistanut että Uriah Heepin uusi albumi Outsider julkaistaan Manner-Euroopassa 6. kesäkuuta, Englannissa 9. kesäkuuta ja Pohjois-Amerikassa 10. kesäkuuta. Promovideo kappaleesta One Minute - nauhoitettu konsertissa Lontoossa maaliskuussa - on tulossa ennen sitä. Seuraa tämän sivun ilmoittelua asiassa.


27. helmikuuta 2014 (päivitetty 7.3.)

TIETOA KESÄKUUN KEIKKOJEN LIPUNMYYNNISTÄ

7.6. Espoo, Kivenlahtirock
Liput myynnissä Lippupiste ja Tiketti, hinnat 44e / Priority 74e / Perhe 119e
8.6. Kauhava, Hotelli Kauhava (K18)
Liput myynnissä Hotelli Kauhava ja sähköpostilla liput.tiikeri@gmail.com (sähköpostiin tieto montako lippua ja toimitusosoite), hinta 29e
9.6. Pori, Promenadikeskus
Liput myynnissä Maisan palvelupiste, Sokos ja Lippupalvelu, hinta 39e
10.6. Salo, Astrum-Areena
Liput myynnissä Teatteri Provinssin lipunmyynti ja Lippupiste, hinta 25e
11.6. Lahti, Sibeliustalo (K18)
Liput myynnissä Sibeliustalon lipunmyynti ja Lippupiste, hinta 37e

Kivenlahtirock 2014
Kauhava Tiikeri
Pori Promenadikeskus
Lahti Sibeliustalo


21. helmikuuta 2014 (päivitetty 24. helmikuuta 2014)

URIAH HEEP SUOMESSA KESÄKUUSSA!

Uriah Heep saapuu taas kerran Suomen kiertueelle kesäkuun alussa Espooseen, Kauhavalle, Poriin, Saloon ja Lahteen. Espoon Kivenlahtirockissa yhtye esiintyy lauantain 7.6. pääesiintyjänä, muut ovat omia konsertteja. Lippujen ennakkomyynti ei ole vielä alkanut mutta seuraa tämän sivun ilmoittelua tai allaolevan listauksen keikkapaikkojen omia sivuja:

7. kesäkuuta Espoo, Kivenlahtirock www.kivenlahtirock.com
8. kesäkuuta Kauhava Hotelli Kauhava Tiikeri www.hotellikauhava.fi
9. kesäkuuta Pori Promenadikeskus www.maisa.fi
10. kesäkuuta Salo Astrum-Areena www.teatteriprovinssi.fi
11. kesäkuuta Lahti Sibeliustalo www.sibeliustalo.fi

Uriah Heep 2014


URIAH HEEP VIDEONAUHOITUKSET

Yhtye nauhoittaa Lontoossa Koko-areenalla 4. maaliskuuta livevideon ja tämä konsertti on ensimmäinen jossa soitetaan uusia tulevan levyn kappaleita, video julkaistaan joko myöhemmin tänä vuonna tai alkuvuodesta ensi vuonna. Lisätiedot konsertista tältä sivulta.


MICK BOX JA BERNIE SHAW ROCK MEETS CLASSIC KIERTUEELLA

Mick Box ja Bernie Shaw ovat mukana maalis-huhtikuussa Saksassa järjestettävällä Rock Meets Classic -kiertueella jonka päätähtenä on Alice Cooper ja orkesterina tsekkiläinen Bohemian Symphony Orchestra. Lisätiedot sivuilta www.rockmeetsclassic.de.

Rock Meets Classic


Takaisin sivun alkuun