W W W . H E E P F I L E S . N E T
URIAH HEEP 1970: DAVID BYRON - KEN HENSLEY - PAUL NEWTON - KEITH BAKER - MICK BOX

URIAH HEEP 1970: KEN HENSLEY - MICK BOX - DAVID BYRON - IAIN CLARK - PAUL NEWTON

URIAH HEEP 1972-1975: KEN HENSLEY - MICK BOX - GARY THAIN - DAVID BYRON - LEE KERSLAKE

URIAH HEEP 1972-1975: LEE KERSLAKE - DAVID BYRON - GARY THAIN - KEN HENSLEY - MICK BOX

MIKA JÄRVINEN: URIAH HEEP - EASY LIVIN' -
KEN HENSLEYN VUODET 1970 - 1980

ENSIMMÄINEN SUOMALAINEN URIAH HEEP -KIRJA!
Mika Järvisen yli 450-sivuinen eepos joka on selvästi paras tähän mennessä julkaistuista Uriah Heepistä kertovista kirjoista. Ja mikä parasta, se on kirjoitettu suomeksi ja suomalaisille!

The Uriah Heep book written by Mika Järvinen now available. It focuses on the biggest success years 1970 - 1980 when Ken Hensley was in the band. This is without a doubt the best book ever published about Uriah Heep. Those that cannot read Finnish will unfortunately have to wait for the translated version to English!

URIAH HEEP KIRJA

Suomalaisen rockin konkarin ja monitoimimiehen Mika Järvisen usean vuoden pitkään ja hartaudella kypsyttämän hengentuotokset hedelmät ovat nyt kaiken kansan saatavilla kun tämä Uriah Heepin kulta-ajasta Suomessa 1970-luvulla kertova kirja on nyt julkaistu Johnny Knigan toimesta. Kirja keskittyy vuosiin 1970 - 1980 jolloin alkuvuosien musiikillinen johtaja Ken Hensley vaikutti yhtyeessä ja pyrkii valottamaan sitä mysteeriä miksi juuri tämä yhtye oli 1970-luvun alussa rockmusiikin saralla ykkösnimi Suomessa.

Mika on tuttu mm. yhtyeistä Five Fifteen ja Crazy World ja on tehnyt yhteistyötä vuosien varrella useaan kertaan sekä nykyisen Uriah Heepin että entisten jäsenten Ken Hensleyn, John Lawtonin ja Lee Kerslaken kanssa. Hän on aiemmin suomentanut samoin Johnny Knigan julkaiseman Led Zeppelinistä kertovan Jumalten vasara -kirjan.

Kirjan julkaisutilaisuus pidettiin Tavastia-klubilla Helsingissä 4. syyskuuta 2013 järjestetyn HYKS-tukikonsertin yhteydessä. Konsertissa esiintyivät mm. Ken Hensley ja Crazy World sekä kotimaisa vierailijoita kuten Virve Rosti ja Jukka Gustavson. Konsertin kaikki tulot menivät lyhentämättöminä HYKS:n sydänosastojen ja tehoklinikan hyväksi.

Ken Hensley & Friends - HYKS-tukikonsertti - Tiedot kirjasta Johnny Knigan sivuilla - Tilaa kirja ennakkoon Bonnier Booksilta


Takaisin pääsivulle

URIAH HEEP 1975-1976: KEN HENSLEY - MICK BOX - JOHN WETTON - LEE KERSLAKE - DAVID BYRON

URIAH HEEP 1976-1979: TREVOR BOLDER - MICK BOX - KEN HENSLEY - LEE KERSLAKE - JOHN LAWTON

URIAH HEEP 1976-1979: KEN HENSLEY - TREVOR BOLDER - LEE KERSLAKE - JOHN LAWTON - MICK BOX

URIAH HEEP 1979-1980: JOHN SLOMAN - CHRIS SLADE - TREVOR BOLDER - KEN HENSLEY - MICK BOX