W W W . U R I A H - H E E P . F I

HEEPVENTION 2008

HEEPVENTION 2008 GRANADA, ESPANJA 18.-20.9.
W W W . H E E P V E N T I O N 2 0 0 8


OHJELMA

Granadassa Etelä-Espanjassa järjestetään syyskuussa tapahtuma nimeltään HeepVention 2008. Kyseessä on suurin kansainvälinen Uriah Heep fanitapaaminen sitten vastaavan Lontoossa v. 2000 järjestetyn. Tapahtuma on kolmipäiväinen: torstaina 18.9. ohjelmassa on epävirallinen "Meet & Greet" ilta, perjantaina 19.9. ja lauantaina 20.9. ovat varsinaiset konsertti-illat.

Kunniavieraina ovat entiset Heep-jäsenet Ken Hensley, John Lawton, Paul Newton ja Lee Kerslake jotka ovat myös lupautuneet esiintymään yhdessä. Sanomattakin on selvää että kenenkään tosi Heep-fanin ei kannata jäädä pois tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta nähdä nämä neljä tähteä ensimmäistä kertaa koskaan yhtäaikaa samalla lavalla. Lisäksi mukana on ainakin saksalainen Firefly-yhtye plus mahdollisia myöhemmin ilmoitettavia esiintyjiä.


HISTORIAA

HeepVention tapahtumien idea on alusta asti ollut lyhyesti: Heep-fanien järjestämä tapahtuma toisille faneille. Ensimmäinen tapahtuma oli St. Louisissa USA:ssa vuonna 1997 ja siitä lähtien niitä on pidetty lähes vuosittain eri puolilla Pohjois-Amerikkaa - poikkeuksena 2000 jolloin pidettiin tähän mennessä isoin tapahtuma HeepVention 2000 Lontoossa jossa 300 fania ympäri maailmaa kokoontui yhteen. Hensley, Lawton ja Newton olivat mukana jo tuolloin, heidän yhteinen Hensley/Lawton Bandin keikkansa nauhoitettiin ja julkaistiin CD:llä nimellä The Return.

Yleensä ohjelmassa on ollut konserttien ja vapaamuotoisen seurustelun lisäksi musisointia; soitto- ja laulutaitoiset ovat päässeet halutessaan osallistumaan illan ohjelmaan jamisessioissa. Näin on nytkin ja halukkaat voivat ilmoittautua etukäteen mukaan Heepsters Jam Bandiin.

Lisää HeepVentionien historiaan voitte tutustua Travellers In Time nettisivuilla.


KONSERTTIPAIKKA

HV2008 pidetään Etelä-Espanjassa Andalusian maakunnassa lähellä Granadaa sijaitsevassa pienessä Huetor Tajarin kaupungissa. MareMagnum on konserttipaikan nimi.


KONSERTTILIPUT JA MAJOITUKSET

Tapahtuman nettisivujen kautta voit tilata ja maksaa konserttiliput. Osallistumismaksu sisältäen sisäänpääsyn molempina iltoina plus pikkunaposteltavaa maksaa 60 EUR. Huom! Helmikuun loppuun mennessä lipun ostaneiden kesken arvotaan kaksi vapaalippua tapahtumaan!

Järjestäjät ovat tehneet sopimuksia muutamien paikallisten majoitusliikkeiden kanssa ja sivujen kautta voit myös varata huoneita niistä edullisesi. Hinnat ovat 52 EUR / huone / yö ja hostel-tyyppisessä majoituksessa 20 EUR / henkilö / yö. Voit myös vuokrata kokonaisen huvilan käyttöösi. Kuljetukset majoitus- ja konserttipaikkojen välillä sisältyvät hintaan. Tällä hetkellä nämä majoituspaikat alkavat olemaan jo täynnä joten kannattaa varata heti niin varmistat että pääset majoittumaan suhteellisen lähelle konserttipaikkaa.


LENNOT

Granadassa jonne on matkaa n. 30 km on kansainvälinen lentokenttä mutta Suomesta ei ole sinne suoria lentoja ollenkaan. Myöskin liityntälennot Granadaan ovat aika kalliita. Suositeltavampi vaihtoehto on Malaga jonne on matkaa n. 100 km, sieltä voi vuokrata auton käyttöönsä niin ei tarvitse turvautua paikalliseen linja-auto- tai junaliikenteeseen. Finnairilla on Malagaan jopa suoria reittilentoja, myös muilla lennoilla sinne pääsee aika edullisesti.


RYHMÄMATKA

- Järjestämme jäsenillemme ryhmämatkan. Liity meihin ja pääset mukaan tälle ikimuistoisella matkalle! Tarkemmat tiedot lentoaikatauluista ilmoitetaan myöhemmin. Todennäköisesti lähdemme matkalle keskiviikkona 16.9. ja palaamme sunnuntaina 21.9. Matkalle voi ilmoittautua sähköpostitse Juhani Rantalalle: j.h.rantala(a)saunalahti.fi.


HEEPVENTION 2008 SIVUT

Kaikki tarvittavat tiedot löydät www.HeepVention2008.com sivuilta. Jos englanninkielen taito ei riitä, tarvitset lisätietoja tai on mitä tahansa kysyttävää, voit laittaa viestiä vaikket olisikaan tulossa tähän ryhmämatkaan mukaan tai et olisi edes UHSF:n jäsen. Tavoitteena meillä on saada mahdollisimman iso suomalaisedustus tapahtumaan.


LINKIT

HeepVention2008 / Ken Hensley / John Lawton / Firefly


Takaisin pääsivulle