© 2005 - 2011 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Uusimpia Heep-julkaisuja

Takaisin pääsivulle

HUHTIKUU 2011

URIAH HEEP: UUSI STUDIOALBUMI INTO THE WILD (Frontiers)

Uriah Heepin uusi studioalbumi Into The Wild julkaistiin italialaisen Frontiers-yhtiön toimesta Suomessa 18. huhtikuuta. Levy on saatavilla sekä sekä CD:nä että LP:nä.

INTO THE WILD


DAVID BYRON - TAKE NO PRISONERS REMASTEROITU CD (Lemon)

Alkuperäisen Uriah Heep laulajan David Byronin ensimmäinen soolo-lp v. 1975 julkaistIIn uudelleenmasteroituna CD:nä Lemon Recordingsin toimesta huhtikuussa kolmella bonusraidalla lisättynä. Kaikki bonusraidat olivat tosin mukana jo v. 2005 Castle Musicin julkaisemalla Man Of Yesterdays tuplaCD-kokoelmalal eli tässä ei valitettavasti ole mitään harvinaista tai ennenjulkaisematonta materiaalia. Kaikki silloiset Heep-jäsenet osallistuivat lp:n tekoon: Mick Box soitti kaikki kitarat, Lee Kerslake soitti rumpuja kuudella kappaleella ja sekä Ken Hensley että John Wetton vierailevat yhdellä kappaleella.

DAVID BYRON - TAKE NO PRISONERS


MAALISKUU 2011

URIAH HEEP: VIRALLINEN BOOTLEG III - LIVE IN KAWASAKI JAPAN (earMUSIC)

Tämä kolmas julkaisu earMUSICin virallisten livebootlegien sarjassa ilmestyi 21. maaliskuuta (katso alhaalta tiedot aiemmista julkaisuista). Levy on tupla-CD ja se sisältää kokonaisen keikan 24. lokakuuta 2010 jonka kokonaiskesto oli yli kaksi tuntia. Merkillepantavaa on että tällä keikalla esitettiin klassikkoalbumi Demons And Wizards kokonaisuudessaan ja Micky Moody oli vierailevana slidekitaristina.

LIVE IN JAPAN


LOKAKUU 2010

URIAH HEEP: OFFICIAL BOOTLEG VOLUME II - LIVE IN BUDAPEST HUNGARY 2010 (earMUSIC)

Tämä toinen julkaisu earMUSICin virallisten livebootlegien sarjassa ilmestyi lokakuun alussa (ensimmäinen oli aiemmin tänä vuonna julkaistu Live At Sweden Rock). Levy on tupla-CD ja pitää sisällään koko keikan alusta loppuun ja täyden 17 kappaleen Celebration-kiertueen setin.

LIVE IN HUNGARY

URIAH HEEP: LIVE IN CONCERT & LIVE ON AIR

Pari uutta uudelleenjulkaisua nimeltään "Live In Concert" ja "Live On Air" on myös julkaistu lokakuun aikana. "Live In Concert" on DVD joka koostuu videomateriaalista 1974 Sheppertonista Englannista & 1975 Amerikan kiertueelta ja "Live On Air" on CD-uusintajulkaisu v. 2005 "Magic Night" live-levystä. Molemmat ovat vain uudelleenjulkaisuja samasta audio- ja videomateriaalista jotka on aiemmin julkaistu useilla mm. Classic Rock Productionsin julkaisemilla CD- ja DVD-tallenteilla eivätkä sisällä mitään harvinaista tai ennenjulkaisematonta. Vaikuttaa myös siltä että "Live In Concert" on julkaistu toisella nimellä "Easy Livin' The Years Live" jossa en eri kansitaide.

LIVE IN CONCERT LIVE ON AIR

URIAH HEEP: DEMONS AND WIZARDS TUPLAVINYYLI (Rock Classics)

Lokakuussa julkaistiin uudelleen myös Uriah Heepin v. 1972 klassikkoalbumi Demons And Wizards Rock Classics- yhtiön toimesta sinisenä vinyylinä avattavilla kansilla. Levy on laajennettu tupla-LP:ksi sillä alkuperäisten albumiraitojen lisäksi mukana on viisi lisäkappaletta: WHY extended mix / RAINBOW DEMON (edited version) / PROUD WORDS (out-take) / HOME AGAIN TO YOU (out-take) / GREEN EYE (out-take). Kappalelista on kokonaisuudessaan sama kuin v. 2003 julkaistulla "deluxe expanded edition" cd:llä eli ei sisällä mitään harvinaista tai ennenjulkaisematonta materiaalia. Lisätietoja levy-yhtiön nettisivuilta.

URIAH HEEP: DEMONS AND WIZARDS


HEINÄKUU 2010

URIAH HEEP: EQUATOR - 25TH ANNIVERSARY EDITION (Lemon)

Remasteroitu 25-vuotisjuhlaversio Equator albumista on julkaistu Lemon Recordings yhtiön toimesta. Mukana on neljä bonusraitaa jotka on aiemmin julkaistu vain 7" tai 12" vinyylisingleillä: b-puoli Backstage Girl (ei mukana albumilla ja ainoa Heep-kappale jota ei ole aiemmin cd:llä julkaistu) sekä editoidut singleversiot kappaleista Rockama & Poor Little Rich Girl kuin myös v. 1984 liveversio kappaleesta Gypsy. Lisätietoja levy-yhtiön nettisivuilta.

URIAH HEEP: EQUATOR

THE BYRON BAND: ON THE ROCKS (Angel Air)

Angel Air Records on julkaissut uuden remasteroidun version The Byron Bandin albumista On The Rocks joka alunperin julkaistiin 1981. Mukana on kolme bonusraitaa: Fool For A Pretty Face, Safety In Numbers & One Minute More, kaikki demonauhoituksia v. 1982 mutta niissä ei ole mitään erikoista koska kaikki olivat mukana ja aiemmin julkaistuilla Lost & Found ja One Minute More levyillä. Lisätietoja levy-yhtiön nettisivuilta.

On The Rocks


KESÄKUU 2010

Tämän kesän Etelä-Afrikan keikkojen yhteydessä siellä julkaistiin kolmen cd:n kokoelma nimettynä ytimekkäästi: The Best Of. Se sisältää 39 kappaletta koottuna albumeilta v. 1970 - 1989, mukana myös livenauhoituksia. Kappalelistat ja lisätiedot löydät tältä sivulta.

The Best Of


TOUKOKUU 2010

UUSIA JULKAISUJA SANCTUARYLTA

Sanctuary on julkaissut uuden 36 kappaleen tuplacd-kokoelman nimeltä On The Rebound - A Very 'Eavy 40th Anniversary Collection joka kattaa koko Uriah Heepin neljäkymmentävuotisen uran. Se on koottu yhteistyössä bändin johtajan Mick Boxin kanssa ja mukana on kappaleita kaikilta 21:ltä studioalbumilta. Lisäksi bonusraitana on mukana Wake The Sleeper albumin sessioissa nauhoitettu kappale 'You Are The Only One' jota ei ole kaupallisesti julkaistu aiemmin. Kappalelistat ja lisätiedot löydät tältä sivulta.

ON THE REBOUND

Samaan aikaan ilmestyi myös "Deluxe Edition" version alunperin v. 1973 julkaistusta Uriah Heep Live levystä. Tällä uudella julkaisulla ei valitettavasti kuitenkaan ole mitään harvinaista tai ennenjulkaisematonta materiaalia vaan se on kappaleiltaan täsmälleen sama kuin edellinen v. 2003 julkaistu "Deluxe Expanded Edition" tupla-cd versio.

LIVE 1973

Myös albumit Firefly (1976) ja Abominog (1982) on julkaistu uudelleen Universal Musicin kautta ns. "2 for 1" julkaisuna. Se sisältää molempien albumien remasteroidut versiot bonusraidoilla samassa tupla-cd setissä pahvikotelossa.

2 FOR 1


HELMIKUU 2010

URIAH HEEP: LIVE AT SWEDEN ROCK (earMUSIC)

earMUSIC julkaisi vuoden 2009 Sweden Rock festivaalin keikalta nauhoitetun live-levyn. Tämä on CD-versio lokakuussa 2009 julkaistun Celebration Deluxe Edition julkaisun mukana tulleelta DVD:ltä lisättynä kahdella kappaleella jotka alunperin julkaistiin Celebration Collector's Edition 7" vinyylisingellä. Lisätietoja tästä 40-vuotisjuhlajulkaisusta ja sen eri versioista tällä sivulla.

LIVE AT SWEDEN ROCK

KEN HENSLEY: PROUD WORDS ON A DUSTY SHELF & EAGER TO PLEASE remasteroidut CD:t (Esoteric)

Ken Hensleyn varhaisimmat soololevyt Proud Words On A Dusty Shelf (1973) and Eager To Please (1975) ilmestyivät helmikuussa 2010 uudelleenmasteroituna CD:llä Esoteric Recordingsin toimesta. Lisätietoja levy-yhtiön nettisivuilta.

PROUD WORDS ON A DUSTY SHELF EAGER TO PLEASE


JOULUKUU 2009

URIAH HEEP: VIRALLISET LIVE BOOTLEG CD:T (Concert Live)

Marras-joulukuun 2009 Celebration 40-vuotisjuhlakiertueelta nauhoitettiin muutama konsertti jotka on julkaistu virallisina bootleg-tallenteina. Alunperin oli tarkoitus nauhoittaa viisi konserttia (Bad Rappenau 20.11., Krefeld 21.11., Celle 12.12., Kempten 17.12. ja Saltzburg 19.12.) mutta erinäisistä ongelmista johtuen Celle ja Kempten jäivät pois. Nämä ovat ns. Instant CD julkaisuja joka tarkoittaa että nauhoitukset olivat ostettavissa kultakin keikkapaikalta keikan jälkeen. Ne olivat myös tilattavissa Concert Live nettisivujen kautta.

Klikkaamalla kuvia alla näet settilistat kultakin keikalta


MARRASKUU 2009

URIAH HEEP: THE DEFINITIVE SPITFIRE COLLECTION (Store For Music)

Tämä uusi 16 kappaleen kokoelma-CD on julkaistu Englannissa ja on koottu 1990-luvulla julkaistuilta levyiltä Sea Of Light, Spellbinder Live & Sonic Origami.


LOKAKUU 2009

URIAH HEEP: CELEBRATION - FORTY YEARS OF ROCK CD/CD+DVD/CD+7" (earMUSIC)

Yhtyeen 40-vuotisjuhlan kunniaksi on julkaistu Celebration CD jolla kuullaan 12 uutta studioversiota vanhoista Heep-kappaleista sekä lisäksi kaksi aivan uutta kappaletta. Deluxe Edition -versiolla mukana on myös Live At Sweden Rock DVD joka on kuvattu kesäkuun Sweden Rock festivaalilla ja Limited Collector's Edition -versiolla 7" vinyylisingle jossa on Mick Boxin nimikirjoitus (Alunperin levyssä piti olla kaikkien yhtyeen jäsenten nimikirjoitukset mutta siitä jouduttiin aikataulusyistä luopumaan).

Julkaisusta on kaikkiaan kolme erilaista versiota: Standard Edition CD, Deluxe Edition CD + DVD ja Collector's Edition CD + 7" single Mick Boxin nimikirjoitukslla, tarkempia tietoja PDF-muodossa täällä.

Huom! Helmikuussa 2010 julkaistaan Live At Sweden Rock CD-versio jolla DVD:n sekä 7" singlen kappaleet.


Celebration Standard & Deluxe Edition Celebration Collector's Edition


SYYSKUU 2009

KEN HENSLEY: BLOOD ON THE HIGHWAY LP (Membran)

Ken Hensleyn viimeisin alunperin ainoastaan CD:nä julkaistu albumi vuodelta 2007 on nyt julkaistu vinyyli-LP:nä.


HEINÄKUU 2009

URIAH HEEP: SONIC ORIGAMI 2-LP (Night Of The Vinyl Dead)

Uriah Heepin 19th studioalbumi Sonic Origami joka julkaistiin CD:nä alunperin v. 1998 on nyt julkaistu LP:nä italialaisen Night Of The Vinyl Dead yhtiön kautta. Tämä tupla-lp on rajoitettu käsin numeroitu 500:n kappaleen painos ja painettu kullanväriselle vinyylille.Back To Top