W W W . U R I A H - H E E P . F I
!!! NYT MYYNNISSÄ !!!

Tarjolla olisi Uriah Heep- aiheisia levyjä, paitoja ja muita tuotteita. Osa on uusia ja käyttämättömiä, jotkut vähän käytettyjä mutta silti kunnoltaan uudenveroisia ellei tiedoissa ole toisin mainittu. Määrät ovat yleensä erittäin rajoitettuja joten kannattaa pitää kiirettä. Sanoitusvihkoja tilatessasi käytä tilauslomaketta, muista tuotteista kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen ja ilmoita mistä olet kiinnostunut niin saat varmistuksen että tuotetta on vielä jäljellä. Kaikki toimitetaan postitse sen jälkeen kun maksu on tullut tilille.


LIVE AT SWEDEN ROCK FESTIVAL 2009 CD
KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA
Lvealbumi julkaistu helmikuussa 2010. Nauhoitettu vuoden 2009 Sweden Rock festivaalilla. Lisätiedot löydät tältä sivulta.
Vain 2 kpl myynnissä. Digipack-painos, uusi ja soittamaton.
Hinta 8,00 EUR + postituskulut 1,00 EUR.

BLOOD ON STONE - ANTHOLOGY VOLUME II 2-CD
KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA
Vuonna 2001 julkaistu toinen osa antologia-sarjassa. Koottu David Byronin ajan jälkeisiltä v. 1977 - 1991 albumeilta, mukana myös livenauhoituksia, yhteensä 35 kappaletta. Lisätiedot löydät tältä sivulta.
Vain 2 kpl myynnissä. Levy on uusi ja soittamaton mutta muovikotelon ympärillä oleva pahvikotelo on kulunut.
Hinta 5 EUR + postituskulut 1,5 EUR.


KEN HENSLEY - MY BOOK OF SONGS
KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA
Sisältää v. 2009 Suomen akustisten soolokonserttien ohjelmiston sanoitukset Hinta ainoastaan 5 EUR + postituskulut 1 EUR / vihko ja kaupan päälle niin kauan kuin riittää vielä v. 2008 keikkojen vihko jossa osittain eri kappaleet (Vaatimattomammin tehty eikä kansikuvaa).

2008 kirjanen
SEE IMAGE AT LARGER SIZE

Tarkemmat tiedot tällä sivulla.


URIAH HEEP SUOMI FINLAND PAITA
KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA
Uusi käyttämätön. Painatus edessä ja takana. B&C European Style Exact 190 koko S. Hinta 20 EUR / kpl (+ postituskulut 3 EUR). Vain 1 kpl myynnissä!

KEN HENSLEYN 2009 KEIKKOJEN PAITA
KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA
Uusi käyttämätön. Fruit Of The Loom Super Premium koko L. Hinta 20 EUR / kpl (+ postituskulut 3 EUR). Vain 1 kpl myynnissä!

KEN HENSLEY - THE LAST DANCE TOUR LASTEN PAITA
KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA
Uusi käyttämätön. Jerzbees 310 lasten koko L, mahtuu ehkä n. 120 cm pituiselle, materiaali osaksi elastaania eli venyvä. Hinta 12 EUR / kpl (+ postituskulut 3 EUR). Vain 1 kpl myynnissä!

HEEPVENTION 2008 PAITA
KATSO KUVA ISOMMASSA KOOSSA
Vähän käytetty. YOU Classic koko L, isoa kokoa, vastaa melkein XL eurooppalaisella mitoituksella. Hinta 15 EUR / kpl (+ postituskulut 3 EUR). Vain 1 kpl myynnissä!