© 1998 - 2021 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 10. lokakuuta 2021-


PETER GOALBY: EASY WITH THE HEARTACHES CD

Tilaa ennakkoon täältä

Julkaisematon sooloalbumi

Legendaarinen "kadonnut" sooloalbumi entiseltä Uriah Heep -laulajalta Peter Goalbylta, nauhoitettu v. 1990. Jäänyt julkaisematta tähän päivään saakka. Julkaistaan lopultakin Cherry Red Recordsin kautta 5. marraskuuta. Nyt tilattavissa ennakkoon.


LUCIFER'S FRIEND: THE LAST STAND CD

Tilaa ennakkoon täältä

Kokoelma-albumi

Luficer's Friend -yhtyeen kokoelma-albumi The Last Stand julkaistaan CD:nä 3. joulukuuta. Kokoelma on koostettu "re-union"-albumeilta Sumo Grip (1994), Awakening, Too Late To Hate (2016) ja Black Moon (2019). Yhtyeen laulajana näillä levyillä toimi entinen Uriah Heep- laulaja John Lawton.


URIAH HEEP: UUSI STUDIOALBUMI NAUHOITETTU

Seuraavan studioalbumin nauhoitukset aloitettiin syyskuussa ja ne saatiin päätäkseen lokakuussa. Tuottajana toimii Jay Ruston joka tuotti myös edellisen albumin. Tarkempaa tietoa levystä ja julkaisusta ei vielä ole. Seuraa tämän sivun tiedotusta asiasta.


KEN HENSLEY: A LITTLE CLOSER

Ken Hensleyn viimeinen albumi nimeltään A Little Closer nauhoitettiin jo v. 2019 ennen albumia My Book Of Answers (joka ilmestyi maaliskuussa 2021) ja se on odottanut julkaisua valmiina jo pitkään. Tämänhetkisten tietojen mukaan se ilmestyy marraskuussa 2021, tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa. Seuraa tämän sivun tiedotusta asiasta.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA KAIKSISTA TULEVISTA JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.