© 2005 - 2011 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Tulevia Heep-julkaisuja

Takaisin pääsivulle

Sivu päivitetty viimeksi 26. huhtikuuta 2011


KEN HENSLEY & LIVE FIRE: FASTER (earMUSIC)

Ken Hensleyn ja yhtyeensä Live Firen uusi studioalbumi Faster ilmestyy 23. toukokuuta, julkaisijana earMUSIC. Live Fire on Kenin taustayhtye v. 2005 alkaen jonka soittajat ovat norjalaisia, päävokalistina islantilissyntyinen Eirikur Hauksson. Katso julkaisun tiedot levy-yhtiön nettisivuilla.

LIVE FIRE


KEN HENSLEY: LOVE ... AND OTHER MYSTERIES & OPEN SECRET

Hensleyn oman jo pitkään odotetun sooloalbumin Love ... And Other Mysteries julkaisu on edelleen levy-yhtiöongelmien takia jäissä ja tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa milloin levy ilmestyy. Hensley on lisäksi aiemmin ilmoittanut että kun Love And Other Mysteries on valmis, hän julkaisee oman hyväntekeväisyysjärjestönsä hyväksi spesiaalin CD-EP:n nimeltä Open Secret jolle tulee kappaleita mitä ei ole millään muulla levyllä. Tämänkin levyn julkaisu viivästyi edellämainittujen ongelmien takia mutta se pitäisi valmistua toukokuussa ja se postitetaan kaikille jotka ovat levyn näiden sivujen kautta ennakkoon tilanneet viime vuonna. Seuraa tätä sivua miten asiat kehittyvät näiden molempien levyjen osalta.


OZZY OSBOURNE: BLIZZARD OF OZZ & DIARY OF A MADMAN 30-VUOTISJUHLAJULKAISUT

Nämä Ozzy Osbournen varhaisimmat albumit jolla soittavat entiset Heep-jäsenet Lee Kerslake (rummut) ja Bob Daisley (basso) julkaistaan toukokuun lopulla Sony Music Entertainmentin toimesta. Blizzard Of Ozzin 30th Anniversary Expanded Edition -versiolla on kolme bonusraitaa, Diary Of A Madmanin Legacy Editionilla taas on bonus liveCD mukana (mutta valitettavasti ilman Leetä tai Bobia). Lisäksi julkaistaan "Special 30th Anniversary Deluxe Collector's Box Set" jossa on molemmat levyt sekä CD:nä että LP:nä, 100-sivuinen kirja, juliste, "Thirty Years After The Blizzard" DVD dokumentti, Ozzyn ristitunnuksen replica jne.


URIAH HEEP: PERFORMANCE ENHANCED CD (Southworld)

"Performance" on nimeltään toukokuussa 2011 julkaistava enhance cd joka on kuitenkin vain uudelleenjulkaisu ties kuinka monennen kerran aiemmin useilla CD- ja DVD-levyillä julkaistusta materiaalista, ei sisällä mitään erikoista tai harvinaista. Tämä kokoelma julkaistiin alunperin nimellä "Transmissions" v. 2007.

PERFORMANCE


URIAH HEEP: ITV SESSIONS DVD (Wienerworld)

Helmikuussa piti ilmestyä Uriah Heep DVD nimeltä ITV Sessions mutta vielä ei ole vahvistettua tietoa julkaisusta saatu. Tämä on mitä luultavimmin vain uusintajulkaisu 20-vuotisjuhlakonsertista joka ilmestyi VHS-videona nimellä Live Legends vuonna 1990 ja DVD:nä nimellä Rock Legends vuonna 2004, konsertin materiaalia on sen lisäksi ollut mukana useilla muilla DVD-julkaisuilla. Tuleva tallenne ei siis sisällä mitään harvinaista tai ennenjulkaisematonta materiaalia.