© 2005 - 2013 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Uriah Heep Suomi Finland ry

Takaisin pääsivulle


VIRALLINEN SUOMALAINEN URIAH HEEP FANCLUB

The services and newsletters of the Finnish Uriah Heep fan club are only in Finnish language but if someone non-Finnish speaking is interest in joining anyhow, please and you'll get information on how to join etc. Membership fee for year 2013 is 18 EUR.

LIITY JÄSENEKSI

Liity mukaan Uriah Heep -yhtyeen viralliseen suomalaiseen fan clubiin. Yhdistyksen päätoiminta-ajatuksena on yhteyksien ylläpitäminen kannattajien kesken ja yhtyeen musiikin aseman edesauttaminen Suomessa. Jäseneksi voi liittyä jokainen Uriah Heepin musiikin ystävä joka hyväksyy yhdistyksen toimintaperiaatteet ja säännöt.

Jäsenmaksu vuodelle 2013 on 18 EUR (jos liityt 1.9. tai sen jälkeen tulee jäsenmaksusta maksaa vain puolet). Jäsenmaksu määritellään vuosikokouksessa kunkin vuoden alussa ja se suoritetaan kalenterivuosittain. Kun täytät allaolevan lomakkeen ja lähetät sen niin saat muutaman päivän sisällä tarkemmat ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Liittyessäsi sinut lisätään myös postituslistalle ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella. Listalle liittyminen on olennaisen tärkeää koska kerhon tiedotteet lähetetään ainoastaan sähköpostitse.

Jäsenmaksun tultua tilillemme saat erillisen kutsun osoitteesta uhsf-owner@yahoogroups.com johon vastaamalla pääset yhdistyksen postituslistalle. Voit liittyä myös menemällä listan sivuille http://launch.groups.yahoo.com/group/uhsf/ ja valitsemalla "Join this group" mutta silloin tarvitset joko Yahoo, Facebook- tai Google-tunnukset. Huom! Kannattaa tarkistaa jo etukäteen sähköpostin suojaus että viestit osoitteista uhsf-owner@yahoogroups.com ja info@uriah-heep.fi eivät joudu torjutuiksi roskapostina. Huom! Listalle liittyminen pitää uuden jäsenen itse tehdä, sitä ei voida tehdä postituslistan ylläpitäjän toimesta. Fanclubin jäsenyydestä ei ole isoa hyötyä jos ei ole mukana postituslistalla koska silloin jää paitsi uutisia ja tärkeitä tiedotteita.

2013 LOPPUVUOSI LIITTYMISTARJOUS NETISSÄ!
Nyt voit liittyessäsi jäseneksi tämän sivun kautta samalla tilata joko yhdistyksen virallisen Uriah Heep Suomi Finland -paidan (normaalihinta 20 EUR) tai kaksi kappaletta vuoden 2012 suuren Heep-tapahtuman Easy Livin' In Salo 2012 paitoja (poistohinta 10 EUR). Liittyessäsi maksat loppuvuoden jäsenyydestä ja paidoista yhteensä 26 EUR (+ paidan postitus- ja pakkauskulut 3 EUR). Ostaessasi paidan mainitse tästä lomakkeen Lisätietoja-kohdassa ja ilmoita myös haluamasi koko. Huom! Erät ovat rajoitettuja ja joitain kokoja enää vähän jäljellä joten kannattaa toimia nopeasti jotta saat haluamasi. Paidat ovat laadukkaita Fruit Of The Loomin paitoja.

Nimi: * PAKOLLINEN TIETO, KAIKKI ETUNIMET JA SUKUNIMI
Kotipaikka: * PAKOLLINEN TIETO
Sähköpostiosoite: * PAKOLLINEN TIETO
Puhelinnumero:
Postiosoite:
Postinro:
Postitoimipaikka:

* = Pakollisia tietoja. Yhdistyslaki vaatii kaikilta rekisteröityjen yhdistysten jäseniltä täydellisen nimen ja kotipaikkakunnan eli nimi-kohtaan pitää täyttää sukunimi ja kaikki etunimet. Yhteystietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen sisäiseen yhteydenpitoon, niitä ei luovuteta kenellekään ulkopuoliselle.

Lisätietoja:Huom! Jos et halua liittyä yhdistyksen jäseneksi mutta olet silti kiinnostunut ottamaan vastaan Uriah Heep -uutiskirjeitä niin täytä sähköpostiosoitteesi allaolevaan laatikkoon. Uutiskirje lähetetään aika ajoin kun on jotain merkittävää yhtyeeseen ja sen nykyisiin tai entisiin jäseniin liittyvää uutisoitavaa. Tämä palvelu on ilmainen eikä velvoita mihinkään.

Katso tästä vanhat tiedotteet

Liity ilmaisen suomenkielisen
Uriah Heep-uutiskirjeen saajaksi