© 2005 - 2015 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Uriah Heep Suomi Finland ry

Takaisin pääsivulle


VIRALLINEN SUOMALAINEN URIAH HEEP FANCLUB

POSTITUSLISTA

Kotisivu: http://groups.yahoo.com/neo/groups/uhsf/info
Postitusosoite:
Listan ylläpitäjä:

Huomio uudet jäsenet! Jäsenmaksun maksettuasi saat kutsun johon vastaamalla pääset yhdistyksen postituslistalle. Voit liittyä myös menemällä listan kotisivulle ja valitsemalla "Join Group" mutta silloin tarvitset Yahoo!-tunnukset kirjautumiseen. Listalle liittyminen pitää uuden jäsenen itse tehdä, sitä ei voida tehdä postituslistan ylläpitäjän toimesta. Fanclubin jäsenyydestä ei ole isoa hyötyä jos ei ole mukana postituslistalla koska silloin jää paitsi uutisia ja tärkeitä tiedotteita.

Postituslista on Suomen Uriah Heep yhdistyksen tiedotteisiin ja jäsenien keskinäiseen yhteydenpitoon tarkoitettu sähköpostitse toimiva järjestelmä jossa jokainen listan osoitteeseen lähetetty viesti välittyy kaikille listalla oleville. Lista on vain Uriah Heep Suomi Finland ry:n jäsenille ja sillä käsitellään ainoastaan Uriah Heep- yhtyeeseen liittyviä aiheita ja lisäksi kirjoittelun edellytetään olevan hyvien tapojen mukaista. Listan ylläpitäjä on Yahoo! Groups.

Viestien vastaanottotavoissa valittavana on neljä vaihtoehtoa:

INDIVIDUAL EMAILS - saat kaikki listalle lähetetyt viestit erillisinä sähköpostiviesteinä
DAILY DIGEST = saat kaikki vuorokauden aikana lähetetyt viestit yhtenä viestinä
SPECIAL NOTICES = et saa normaalilistaviestejä lainkaan, ainoastaan listan ylläpitäjän lähettämät tärkeät tiedotteet
NO EMAIL = et saa viestejä lainkaan. Voit tällöin käydä nettisivuilta lukemassa viestit, sieltä kautta pystyt myös itse lähettämään listalle viestejä. Kätevä myös käyttää väliaikaisesti jos lähdet lomalle tai matkalle mutta et halua erota listalta.

Olipa viestien vastaanottovaihtoehtosi mikä tahansa, voit joka tapauksessa käydä lukemassa viestit nettisivuilta. Sitä kautta voit myös lähettää listalle viestejä. Ilmoita tarpeen vaatiessa listan ylläpitäjälle mikäli haluat asetuksiasi muutettavan.

LISTAN SIVUILLE KIRJAUTUMINEN

Jotta jäsenenä pystyisit käyttämään hyväksi kaikkia listan palveluja ja tällä tavoin ottamaan täyden hyödyn listasta, sinun kannattaa kirjautua ja hankkia itsellesi Yahoo-tunnus.

Mene listan kotisivulle http://groups.yahoo.com/neo/groups/uhsf/info. Jos sinulla on käyttäjätunnus (Yahoo ID) tai Yahoo-emailosoite, valitse Sign In ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole Yahoon käyttäjätunnusta, rekisteröidy valitsemalla "Sign up" ja seuraa ohjeita. Jos englannin kieli ei ole hallussa niin tällä sivulla lisäohjeita suomeksi miten rekisteröityminen tapahtuu.