YAHOO TUNNUS OHJEET

Huom! Nämä eivät ole tarkoitettu miksikään yleispäteviksi ohjeiksi vaan on laadittu ainoastaan lisäopastukseksi mikäli englannin kieli ei ole tarpeeksi hyvin hallussa ja yahoo-tunnusten hankkiminen ja sivuille kirjautuminen tuottaa ongelmia. Yahoo! vastaa itse listasta ja omista palveluistaan ja nämä ohjeet eivät välttämättä ole ajan tasalla jos kirjautumiskäytäntöjä muutetaan.

Menet postituslistan sivulle osoitteeseen http://launch.groups.yahoo.com/group/uhsf, valitset sivulta linkin “Sign Up” ja täytät omat tietosi. Huom! Jos et käytä tätä tunnusta muuhun kuin listan sivuille kirjautumiseen niin ei tarvi antaa oikeita tietoja tänne vaan voit keksiä ne omasta päästäsi. Riittää että annat sen sähköpostiosoitteen jolla olet kirjautuneena postituslistalle.

* I prefer content from= Voi valita minkä maan Yahoo-sivut haluaa aukeavan omaksi oletussivukseen. Tällä ei ole merkitystä jos et käytä sivuja tai sähköpostia hyväkseesi.
Tell us about yourself... = Kerro itsestäsi
* My Name = nimesi
* Gender = sukupuoli (male=mies, female=nainen)
* Birthday = syntymäpäiväsi
* I live in = asuinmaasi

Select an ID and password = Valitse tunnus ja salasana
* Yahoo! ID and email = oma tunnus jolla kirjaudut sisään Yahoon sivuille
* Password = oma salasana
* Re-type password = salasana toiseen kertaan

In case you forget your ID or password.. = Jos unohdat tunnuksesi tai salasanasi
Jos unohdat salasanasi niin sinulta kysytään Security Question-kohdassa oleva kysymys, esim. What was your first pet’s name = ensimmäisen lemmikkieläimesi nimi?
* Alternate Email = Tähän laitat sen sähköpostiosoitteen jolla olet kirjautunut postituslistalle
* Security Question = Turvallisuuskysymys
* Your answer = tähän annat oikean vastauksen kysymykseen

Type the code shown = Kirjoita alla näkyvä teksti. Do you agree- kohtaan ruksi ja sen jälkeen "Create My Account". Sen jälkeen aukeavalla lukee Congratulations! Tässä vaiheessa pitäisi myös olla tullut sähköpostilla vahvistusviesti otsikolla "Verify this email address". Mene sähköpostiohjelmaasi, avaa se ja klikkaa viestissä olevaa "Verify" linkkiä.

Aukeaa uusi selaimen ikkuna jossa lukee Thanks! Valitse "Continue". Sen jälkeen joudut vahvistamaan äsken antamasi salasanan Password-kohtaan ja Sign In. Valitse No "Don't create a copy".

Seuraavalta sivulta "Manage Your e-mail address" sinun pitää vielä asettaa oletusosoitteeksesi (=Set As Primary) osoite jolla olet postituslistalla, EI äsken sinulle annettu yahoo-osoite jota systeemi tarjoaa oletuksena. Valitse Save.

Seuraavalla sivulla näet vielä omat tietosi. Valitse Finished ja homma on selvä. Tämä jälkeen mene postituslistan sivuille ja valitse oikealta Join This Group!. Seuraavalta sivulta selaa alas ja valitse sähköpostiosoitteesi jälkeen oleva "Get Web Access". Tarkista että oikea osoite on Email addres kohdassa ja valitse Save Changes.

Tulee teksti "Your membership has been updated" ja homma on selvä, Valitsemalla "Go to ushf home" pääset listan sivuille.